Időjárás előrejelzés

Belépés

Olimpiázik a királyi unoka

Olimpiázik a királyi unoka
Bővebben...

Árokba hajtott felborult - nem élte túl

Árokba hajtott, majd fejtetőre borult egy gépkocsi a 62-es úton Sza...
Bővebben...

A Fidesz egyszerűen meg akar szabadulni a romáktól

Stephan Löwenstein Csak számok, nevek nincsenek című írásában kieme...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. március 28., szombat, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Bővülnek a diákigazolványhoz kötődő kedvezmények

Folyamatosan bővül a diákigazolvánnyal kedvezményes vásárlást kínáló üzletek köre, az okostelefonokon pedig mostantól egy továbbfejlesztett kereső is segít az elfogadóhelyek megtalá [ ... ]


Húsvét - Az idén magasabb a magyar húsvéti bárány ára, mint a múlt évben

A tavalyinál mintegy 15-20 eurócenttel drágább a magyar húsvéti bárány kilója az idén, az exportszállítások azonban a legjobb esetben is a múlt évi szintet érhetik csak el - közölte  [ ... ]


Quaestor - A DK Polt Péter nemzetbiztonsági átvilágítását követeli

A DK a parlament nemzetbiztonsági bizottságának rendkívüli összehívását kezdeményezi a legfőbb ügyész szerepének tisztázására a Quaestor-ügyben, egyúttal követeli Polt Péter azonn [ ... ]Sakkpalota Kisvárdán

Sakkpalota Kisvárdán Polgár Judit a díszvendég szombaton a Somogyi Rezső általános iskolában, ahol a sakkoktatás segítségével a többi tantárgy tanítását is segítik.
Bővebben...

Vendégkommentár: Színház az egész világ

Vendégkommentár: Színház az egész világ Micsoda banális, elkoptatott gondolat, mely mégis múlhatatlan, örök igazság, mint maga a világ. Dr. Tasnádi Csaba írása.
Bővebben...

Jegyzet: Légi utak

Jegyzet: Légi utak Bár a közvélekedés úgy tartja, hogy a repülés, legalábbis a statisztikák szerint, a legbiztonságosabb köz- lekedési mód, ugyanakkor szinte a legsebezhetőbb is. Hiába a legszi- gorúbb gyártási és k...
Bővebben...
Felhasználási feltételek

A NyírHír (nyirhir.com) Weboldalának használatakor az alábbiakat kell figyelembe venni.

Az oldal használói az oldal használatával kijelentik, hogy elfogadják a használati feltételeket.

Az oldalt minden látogató saját felelősségére veheti igénybe. 
Az oldal látogatói által elkövetett cselekményekért az oldal üzemeltetője semmiben nem vonható felelősségre. 
Az oldalon megjelenő adatokért, oldal üzemeltetője, csak olyan mértékben vállal felelősséget, amilyen mértékben, a megadott adatok hitelességét ellenőrizte.

 Az oldal látogatói tudomásul veszik és elfogadják, hogy az oldal bizonyos tartalmai, csak az oldalon történő regisztráció után érhetőek el.
Az oldalon regisztrált személyek, tudomásul veszik, hogy a regisztráció során megadott e-mail címükre, a szolgáltató hírlevelet küldhet. 
Az NyírHír (nyirhir.com) üzemeltetője, nem vállal felelősséget a oldal hozzáférésből, használatból, ill. nem használhatóságából vagy esetlegesen közölt tévedésekből, hiányosságokból eredő károkért. 
Az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon személyeket szolgáltatásaiból, amennyiben erre megalapozott oka van.

Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladója felelős.

Amennyiben a szolgáltató észleli, hogy a feladott hirdetés nem felel meg a felhasználási feltételeknek, jogában áll azonnali hatállyal, minden indoklás és előzetes figyelmeztetés nélkül törölni az adott hirdetést a rendszerből.
Az oldal üzemeltetője fenntartja a felhasználói szabályzat bármikor történő megváltoztatásának jogát, ezért ajánlott ezen dokumentum gyakoribb elolvasása.

 
Hirdetés
Hirdetés

Fűrészüzemet avattak a szabolcsi Encsencsen

Fűrészüzemet létesített az LKM.HU Service Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Encsencsen, a nettó 127 millió forint értékű, 33 új munkahelyet teremtő beruházást Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a magyar-román határ közelében fekvő községben pénteken.


Bővebben...

Laptop pályázatot hirdet a K&H a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben

Az iskolások pénzügyi oktatásához 4 millió forintnyi eszközt ad a K&H

„Diákok pénzügyi oktatása” laptop pályázatot hirdet a K&H Csoport Magyarország 47 leghátrányosabb helyzetű kistelepülésének általános iskolái számára, melyre a pénzügyi oktatásról szóló elképzelések leírásával és kivitelezési tervével lehet nevezni, kitérve a laptopok képzésen belüli használatára. A pályázaton 100 laptop talál új gazdára.


Bővebben...

Mikor és hogyan alkalmazzuk az echinaceát?

Gyakran bíbor kasvirág néven is említik az észak-amerikai közép-nyugati préri őshonos gyógynövényét. Itt eredetileg az indiánok alkalmazták és hamar népszerű lett a hódítók körében is.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...
Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

18 éves hatalmas fölénnyel nyerte a műkorcsolya-vb-t

18 éves, hatalmas fölénnyel nyerte a műkorcsolya-vb-tAz orosz Jelizaveta Tuktamiseva nyerte a nők versenyét a sanghaji műkorcsolya és j...

Bővebben...

Hihetetlen 6-8 hónap helyett 6-8 napot hagy ki a Juve-sztár

Hihetetlen: 6-8 hónap helyett 6-8 napot hagy ki a Juve-sztár!Mégsem szenvedett térdszalag-szakadást Claudio Marchisio, az olasz listavezető, BL...

Bővebben...

6-8 hónap helyett 6-8 napra sérült le a Juve-sztár

6-8 hónap helyett 6-8 napra sérült le a Juve-sztár!Mégsem szenvedett térdszalag-szakadást Claudio Marchisio, az olasz listavezető, BL...

Bővebben...

Babosék továbbjutottak Miamiban

Babosék továbbjutottak MiamibanBabos Tímea, a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán nagy csatában győzött, é...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés
 

 

Nyíregyházi áruházból lopott | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/822/2015. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 12-én egy nyíregyházi áruházból egy öltönyt tulajdonított el.

 

...

Bővebben...

Főkapitányi jutalom | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A 2015. március 26-ai dohánybolt rablás felderítésében végzett kiemelkedő munkájukért Dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a bűncselekmény másnapján dicséretben és jutalomban részesítette a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság három munkat...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

CívisHír

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.