Időjárás előrejelzés

Belépés

Jön az ernyő nélküli esernyő

Már piacra kerülése előtt rendkívüli népszerűségnek örvend a víztas...
Bővebben...

Kóborék villájában alszik Pimasz úr

Törökbálint — A Pimasz úr ott alszik új évadában az Omega frontembe...
Bővebben...

Mulasztás is lehet Berki számláján

Budapest — Berki Krisztián (33) nem jelentette be cégének új székhe...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. október 20., hétfő, Vendel és Irén napja van. Holnap Orsolya napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

OÉTI: újra felmérik a lakosság tápláltsági állapotát

Újra felmérik az idén a felnőtt lakosság tápláltsági állapotát, a vizsgálatban több mint háromezer felnőttet keresnek meg az ország 122 településén.


A Zemplénben is megjelent a farkas

Állandósulni látszik a farkas jelenléte az Északerdő Zrt. kezelésében lévő zempléni állami erdőkben - tájékoztatta a társaság vezérigazgatója kedden az MTI-t.


Önkormányzat 2014 - Az első szavazó jelenlétében zárják le az urnát

A szavazás megkezdése előtt valamennyi urnát az első választó jelenlétében zárják le a szavazatszámláló bizottságok a vasárnapi önkormányzati és nemzetiségi voksoláson, a 13 540 s [ ... ]Beutazási tilalom – Amerikai ügyvivő: hat érintett van

Beutazási tilalom – Amerikai ügyvivő: hat érintett van Hat érintettje van az Egyesült Államok által korrupciógyanú miatt elrendelt beutazási tilalomnak, mind a hatan a kormány alkalmazottai vagy kapcsolatban állnak a kormánnyal – mondta André Goodfrie...
Bővebben...

Mindenkit elbűvölt az ezüstfuvola hangja

Mindenkit elbűvölt az ezüstfuvola hangja Az egyik legrangosabb fuvolaverseny, a 3rd Nicolet International Flute Com- petition is Duleba Lívia sikerét hozta el.
Bővebben...

Jegyzet: Képmutató britek

Jegyzet: Képmutató britek Még hogy korlátoznák az EU-s bevándorlókat az angolok! Megáll az eszem! Mikor lesznek már őszinték, legalább magukkal szemben?! Sz. Fabók Ágnes írása.
Bővebben...
Hírek
OÉTI: újra felmérik a lakosság tápláltsági állapotát
Hírek
2014. október 14. kedd, 08:31

Újra felmérik az idén a felnőtt lakosság tápláltsági állapotát, a vizsgálatban több mint háromezer felnőttet keresnek meg az ország 122 településén.

 
Önkormányzat 2014 - Az első szavazó jelenlétében zárják le az urnát
Hírek
2014. október 11. szombat, 22:26

A szavazás megkezdése előtt valamennyi urnát az első választó jelenlétében zárják le a szavazatszámláló bizottságok a vasárnapi önkormányzati és nemzetiségi voksoláson, a 13 540 szavazókörben.

 
Fazekas Sándor: jelentősen nő jövőre az állattartók és a tejtermelők támogatása
Hírek
2014. október 10. péntek, 12:43

Az ideinél jelentősen magasabb összegű támogatásokra számíthatnak az állattartók és a tejtermelők 2015-ben – jelentette be a földművelésügyi miniszter pénteken, a Jász-Föld Zrt. állattartó telep fejlesztésének átadó ünnepségén, Jászladány határában.

 
Több mint kétezer önkormányzat jelentkezett szociális tűzifára
Hírek
2014. október 09. csütörtök, 10:00

Több mint kétezer önkormányzat pályázott szociális tűzifára és barnakőszénre a Belügyminisztériumnál.

 
Jogviszony nélkül egészségügyi járulékot kell fizetniük a végzett diákoknak
Hírek
2014. október 09. csütörtök, 09:58

December közepétől egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetniük azoknak a diákoknak, akik a nyáron befejezték tanulmányaikat, és még nincs munkahelyük - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

 
A GVH 110 millió forintra bírságolta a Vodafone-t
Hírek
2014. október 08. szerda, 15:22

A Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. a Vodafone RED VitaMAX tarifacsomag népszerűsítése során 2012. november 1. és 2013. március 1. között lényeges információ elhallgatásával megtévesztette a fogyasztókat - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), ezért 110 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásra.

 
Czibere: pályázatok a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására
Hírek
2014. október 03. péntek, 15:45

Három pályázatot írt ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a megváltozott munkaképességűek idei és jövő évi foglalkoztatására - jelentette be a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

 
Nagyszarvú mocsáriantilopok érkeztek a Szegedi Vadasparkba
Hírek
2014. október 03. péntek, 11:08

Egy rendkívül tetszetős antilopfajjal bővült a Szegedi Vadaspark afrikai gyűjteménye: a nemzetközi fajmegmentési program keretében három nagyszarvú mocsáriantilop (Kobus megaceros) érkezett az olaszországi Bussolengo állatkertjéből a Tisza-parti városba.

 
MLSZ - Pénzbírság négy klubnak
Hírek
2014. október 03. péntek, 11:03

Négy élvonalbeli klub kapott pénzbírságot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.

 
Önkormányzat 2014 - Már hivatalosan sem főpolgármester-jelölt Falus Ferenc és Magyar György
Hírek
2014. október 02. csütörtök, 15:30

Már hivatalosan sem főpolgármester-jelölt Falus Ferenc, a baloldali pártok jelöltje, és a függetlenként ajánlásokat gyűjtő Magyar György sem. A Fővárosi Választási Bizottság (FVB) csütörtöki ülésén - írásban benyújtott kérésükre - törölte a jelölteket a nyilvántartásból.

 
A Zemplénben is megjelent a farkas
Hírek
2014. október 14. kedd, 08:26

Állandósulni látszik a farkas jelenléte az Északerdő Zrt. kezelésében lévő zempléni állami erdőkben - tájékoztatta a társaság vezérigazgatója kedden az MTI-t.

 
Devizahitelek - Elhalasztották a másodfokú ítélet kihirdetését az UniCredit Leasing Hungary perében
Hírek
2014. október 10. péntek, 12:45

A Fővárosi Ítélőtábla pénteki tárgyalásán október 21-ére halasztotta a másodfokú ítélet kihirdetését a UniCredit Leasing Hungary Zrt. devizahiteles perében.

 
Átadták az M3-as autópálya új szakaszát
Hírek
2014. október 10. péntek, 12:41

Átadták az M3-as autópálya új, a 49-es főúttól Vásárosnaményig tartó 11,9 kilométer hosszú szakaszát pénteken, a kétszer két sávos sztrádarész nettó 15,5 milliárd forintból, uniós és hazai forrásból épült meg.

 
Pollenhelyzet - ÁNTSZ: véget ért az idei parlagfűszezon
Hírek
2014. október 09. csütörtök, 09:59

Véget ért a 2014-es parlagfűpollen-szezon - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

 
EY: újra a válság előtti szinten a vállalati bizalom
Hírek
2014. október 08. szerda, 15:24

Újra a válság előtti szinten a világ vállalatvezetőinek gazdasági fejlődésbe vetett bizalma, a cégek 40 százaléka tervez akvizíciót, ennek köszönhetően a vállalati felvásárlások és értékesítések (M&A) száma és értéke is elérheti a 2006-os szintet - derül ki az EY legfrissebb Globális Tőkebizalmi Barométeréből.

 
Új szennyvíztisztító telep épül Siófokon
Hírek
2014. október 08. szerda, 15:21

Siófokon új szennyvíztisztító telep, a siófoki agglomeráció több településrészén pedig szennyvízelvezető csatornarendszer épül ki 2016 végéig annak az uniós támogatású, közel 6 milliárd forintos költségvetésű projektnek a részeként, amely kivitelezői szerződését szerdán írták alá Siófokon.

 
Devizahitelek - Elutasította a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet keresetét a törvényszék
Hírek
2014. október 03. péntek, 15:42

Elutasította az Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet magyar állam ellen benyújtott devizahiteles keresetét a Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett elsőfokú ítéletében.

 
Kövér: Magyarország kezdettől elkötelezett a Duna stratégia sikeres megvalósítása mellett
Hírek
2014. október 03. péntek, 11:04

Magyarország kezdettől elkötelezett a EU Duna Régió Stratégia sikeres megvalósítása mellett, és sajátjaként is tekint legfontosabb céljaira: a nagy területű, változatos régió fenntartható fejlesztésére, természeti területeinek, tájainak és kulturális értékeinek védelmére - hangsúlyozta Kövér László a Duna-menti parlamenti képviselők második konferenciáján pénteken a fővárosban.

 
Iszapömlés - Több tízmilliós kártérítést ítélt meg két perben a Fővárosi Törvényszék
Hírek
2014. október 02. csütörtök, 15:31

Több mint negyvenmillió forint kártérítést ítélt meg két, vörösiszapömlés miatt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen indított perben tucatnyi károsultnak a Fővárosi Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős döntésében.

 
Ötvenmilliós támogatást nyújt a Mol Gyermekgyógyító Program
Hírek
2014. október 02. csütörtök, 15:29

Rekordszámú, 40 civil szervezetnek nyújt támogatást a Mol Gyermekgyógyító Program, összesen 47,3 millió forint értékben - tájékoztatta a Mol Nyrt. az MTI-t csütörtökön.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 373
Hirdetés

Biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz a Dolina Kft.

Számítógép-vezérlésű, távfelügyelettel is ellátott biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz az albertirsai Dolina Kft., amellyel a szárítási költségek több mint hatvan százalékkal csökkenthetők - jelentette be Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke Pócspetriben pénteken.


Bővebben...

Több mint 1,7 milliárdos fejlesztés a Dunapack nyíregyházi gyárában

Több mint 1,7 milliárd forintot fordít az osztrák érdekeltségű Dunapack Papír és Csomagolóanyag Kft. nyíregyházi gyárának technológiai fejlesztésére - közölte a cég ügyvezető igazgatója hétfőn az üzemben tartott projektismertetőn.


Bővebben...
Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


További cikkek

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Hanga kilenc pontot dobott a Cantunak

Hanga kilenc pontot dobott a CantunakA nyáron az Avellinóhoz érkezett Hanga Ádám kilenc pontot szerzett a Cantu ellen a...

Bővebben...

Videó Huntelaar előbb öt méterről rontott ziccert majd csodafejessel szerzett gólt

Videó: Huntelaar előbb öt méterről rontott ziccert, majd csodafejessel szerzett góltKlaas-Jan Huntelaar megjárta a mennyet és a poklot a Schalke hétvégi bajnokiján. E...

Bővebben...

Kajakosaink elkezdték a riói felkészülést

Kajakosaink elkezdték a riói felkészüléstMegkezdte a felkészülést a következő szezonra, közvetve pedig a 2016-os Rio de Jan...

Bővebben...

Platini aki cserben hagyja hazáját azt el kell tiltani

Platini: aki cserben hagyja hazáját, azt el kell tiltaniMeglepő ötlettel rukkolt elő Michel Platini az UEFA elnöke. A francia sportvezető ...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 41-es számú főúton

Közúti közlekedési baleset történt 2014. október 20-án 7 óra 45 perc körüli időben a 41-es számú főúton, a baktalórántházi letérőnél. Eddig tisztázatlan körülmények között - a korábbi információkat pontosítva - két kisbusz összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében öten ...


Bővebben...

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves túristvándi lakos ellen. A férfi 2014. október 19-én egy túristvándi üzletben kiabált és agresszívan viselkedett az ott dolgozókkal, melyet többszöri felszólítás ellenére sem hagyott abba. Az...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.