Időjárás előrejelzés

Belépés

Felrobbant egy házi pálinkafőző

Három ember súlyosan megégett.
Bővebben...

Meghalt a szegények életét élő milliomos

Meghalt Klaus Zapf, a szegények életét élő, hajléktannak kinéző ném...
Bővebben...

Áramütés érte őket - már megint az a jeges vödör

A cél nemes, de a hülyeség kifogyhatatlan. Ezúttal tűzoltókat ért á...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. augusztus 23., szombat, Bence napja van. Holnap Bertalan napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Devizahitelek - Az eljárás felfüggesztését kérte a felperes a bíróságon

Az eljárás felfüggesztését kérte a felperes Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet az első bankok által indított devizahiteles perben pénteken a Fővárosi Törvényszéken és azt indít [ ... ]


Keresik az év kutyabarát helyét

Szeptember 15-ig lehet szavazni az év kutyabarát helyére, a díjat az internetes voksok alapján több kategóriában osztják majd ki szeptember 18-án - olvasható a kutyabarat.hu portálon megje [ ... ]


Idősek gondozására felvett támogatással éltek vissza Baranyában

Idősek gondozására felvett állami támogatással élt vissza a gyanú szerint egy pécsi székhelyű alapítvány, az ügyben eljárást folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunánt [ ... ]Gumifüstülés, szexi lányok

Gumifüstülés, szexi lányok Tesókám, itt nagy kenet lesz szombaton – szólt a haverjához egy driftmeg- szállott, majd kortyolt egyet a sörből. Közben a máriapócsi RabócsiRingen edzettek a Trackwood Fesztivál résztvevői, akkor...
Bővebben...

Sóstóra várták a családokat

Sóstóra várták a családokat Pattogó zeneszóra, már péntek délelőtt végigvonult a Sóstón a Jonatán Majorette Csoport.
Bővebben...

Obama csekket állított ki a jeges zuhany helyett

Obama csekket állított ki a jeges zuhany helyett Barack Obama amerikai elnök az Ice Bucket Challenge, azaz a jeges vizes kihívás jótékonysági akciósorozat keretében nem öntötte magát nyakon, hanem csekket töltött ki az ALS-betegek megsegítésére ...
Bővebben...
Hírek
Devizahitelek - Az eljárás felfüggesztését kérte a felperes a bíróságon
Hírek
2014. augusztus 22. péntek, 12:42

Az eljárás felfüggesztését kérte a felperes Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet az első bankok által indított devizahiteles perben pénteken a Fővárosi Törvényszéken és azt indítványozta, forduljanak az Alkotmánybírósághoz (Ab). A bíróság várhatóan már kora délután ítéletet hirdet pénteken.

 
Idősek gondozására felvett támogatással éltek vissza Baranyában
Hírek
2014. augusztus 21. csütörtök, 10:10

Idősek gondozására felvett állami támogatással élt vissza a gyanú szerint egy pécsi székhelyű alapítvány, az ügyben eljárást folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatósága - tájékoztatta a szervezet sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

 
Áfacsökkentést javasol a Jobbik
Hírek
2014. augusztus 19. kedd, 14:55

A Jobbik továbbra is az alapvető élelmiszerek és a gyermekneveléshez szükséges eszközök áfájának 5 százalékra csökkentését szorgalmazza, emellett a multinacionális cégek dolgozóinak bérét is felemeltetné.

 
Augusztus 20. - Magyarország tortájának felvágásával nyitották meg a Magyar Ízek Utcáját
Hírek
2014. augusztus 19. kedd, 13:58

A Magyarország 2014-es tortájának választott Somlói revolúció, az ország idei cukormentes tortája, a Csokis kaland és a Magyar Honvédség Tihanyi fehércsokoládé tortájának ünnepélyes felvágásával nyitották meg a Magyar Ízek Utcáját a fővárosi Clark Ádám téren kedden.

 
Orosz embargó - FM-államtitkár: a kormány a károk minimalizálására törekszik, és az uniós krízisalap növelését szorgalmazza
Hírek
2014. augusztus 15. péntek, 15:02

A kormány arra törekszik, hogy minimalizálja a gazdák veszteségeit az orosz embargó miatt, és Brüsszelhez fordult a károk kompenzálására létrehozott krízisalap 400 millió eurós keretének emelése érdekében - mondta Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a III. Hajdúsági Expo megnyitása előtt, Hajdúböszörményben tartott pénteki sajtótájékoztatón.

 
Devizahitelek - 700 milliót kaptak a bíróságok a perek intézésre
Hírek
2014. augusztus 15. péntek, 14:37

Mintegy 700 millió forintot kaptak a bíróságok a devizahiteles perek intézésére - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent egyik határozatból.

 
Jogszabályváltozások - Augusztus 15-étől reklámadót kell fizetni
Hírek
2014. augusztus 14. csütörtök, 09:54

Augusztus 15-étől reklámadót kell fizetni a reklámokból származó árbevétel, valamint a saját célú reklámok költsége után a médiavállalkozásoknak, a kiadóknak, a szabadtéri reklámhordozók használóinak, az internetes reklámok közlőinek.

 
Pollenhelyzet - ÁNTSZ: másodfokú riasztás az ország északkeleti részére
Hírek
2014. augusztus 14. csütörtök, 09:52

A parlagfű heti átlagos pollenkoncentrációja az ország északkeleti sarkában, Nyíregyháza környékén elérte a magas szintet, ezért a térségre II. fokú riasztást adott ki az Országos Környezet-egészségügyi Intézet - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

 
Elkezdődött a parlagfüves területek helikopteres felderítése
Hírek
2014. augusztus 13. szerda, 13:25

Országszerte elkezdődött a parlagfűvel fertőzött területek helikopteres felderítése – jelentették be a Földművelésügyi Minisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közös szerdai sajtótájékoztatóján, a Székesfehérvár mellett található börgöndpusztai repülőtéren.

 
Tom Jones lesz a sztárfellépő a Győri Bornapokon
Hírek
2014. augusztus 13. szerda, 13:23

Hatvan pincészet kínálatából válogathat a közönség a jövő hétvégén hetedik alkalommal megrendezendő Győri Bornapok - bor-, borlovag és gasztronómiai fesztiválon, amelynek sztárfellépője szombaton este Tom Jones lesz - hangzott el az eseményt beharangozó szerdai sajtótájékoztatón.

 
Keresik az év kutyabarát helyét
Hírek
2014. augusztus 21. csütörtök, 10:12

Szeptember 15-ig lehet szavazni az év kutyabarát helyére, a díjat az internetes voksok alapján több kategóriában osztják majd ki szeptember 18-án - olvasható a kutyabarat.hu portálon megjelent felhívásban.

 
MSZP: az agrárium fekete éve lesz az idei
Hírek
2014. augusztus 19. kedd, 14:57

Az MSZP szerint a magyar agrárium fekete éve lesz az idei, a kormány ugyanis a termelőkkel szembefordulva a külföldi konkurenciát támogatja, mindezt pedig tetézi Oroszország embargója.

 
Önkormányzat 2014 - LMP: csődöt mondott a vidékfejlesztés
Hírek
2014. augusztus 19. kedd, 14:00

A magyar vidékfejlesztés csődöt mondott az elmúlt huszonöt évben, amit az is mutat, hogy évente 60-70 ezer ember kér legálisan letelepedési engedélyt európai uniós országokban - mondta Sallai Róbert Benedek, az LMP országgyűlési képviselője kedden Szekszárdon, sajtótájékoztatón.

 
Önkormányzat 2014 - Hétfőn állapítják meg a jelöltté váláshoz szükséges ajánlásszámokat a jegyzők
Hírek
2014. augusztus 17. vasárnap, 10:16

Hétfőn kell minden jegyzőnek és megyei főjegyzőnek megállapítania az önkormányzati választáson a jelöltek és listák indulásához szükséges ajánlások számát.

 
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a Mol BuBi nyilvános tesztelését
Hírek
2014. augusztus 15. péntek, 14:39

Augusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése.

 
A lakáskiadás szabályaira figyelmeztet a NAV
Hírek
2014. augusztus 14. csütörtök, 09:58

A kiadó ingatlanok csúcsszezonja augusztusra és szeptemberre esik, a lakáskiadás szabályait azonban kevesen ismerik; pedig sok kellemetlenséget megúszhatnak a felek, ha a bérbeadás körül minden papír rendben van - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

 
Kiadvány készült a szociális ellátórendszer szolgáltatásairól
Hírek
2014. augusztus 14. csütörtök, 09:54

A szociális ellátórendszer szolgáltatásairól és a szakosított ellátásokról szóló szakmai füzetet készített az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK).

 
Sziget - Hamis ruhákat foglaltak le
Hírek
2014. augusztus 13. szerda, 13:26

Hamis ruhákat foglaltak le mintegy kétszázezer forint értékben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Sziget fesztiválon - közölte a NAV szerdán az MTI-vel.

 
VII. Mézeskalács Fesztivál Debrecenben
Hírek
2014. augusztus 13. szerda, 13:24

Augusztus 16-án és 17-én rendezik meg Debrecenben a VII. Mézeskalács Fesztivált, amelynek részleteiről szerdán sajtótájékoztatón számoltak be a Déri Múzeumban.

 
MSZP: közvetve veszélyezteti a magyar élelmiszereket az orosz embargó
Hírek
2014. augusztus 13. szerda, 13:22

Az MSZP szerint közvetve veszélyezteti a magyar élelmiszereket Oroszország Európai Uniót sújtó embargója, a tagállamokban ugyanis nagy mennyiségű felesleg keletkezik, ami kiszoríthatja a piacról a magyar termékeket.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 367
Hirdetés

Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


Bővebben...

Telephelyfejlesztés uniós támogatással a nyíregyházi K-Kettő Kft.-nél

Uniós támogatással fejlesztette telephelyét az autóipari és mezőgazdasági alkatrészek bevonatkezelését végző nyíregyházi K-Kettő 2001 Felületkezelő Kft. - közölte a családi vállalkozás tulajdonosa, ügyvezető-igazgatója pénteken az MTI-vel.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Bundesliga 1 a Bayern nyert a szezonnyitón

Bundesliga 1: a Bayern nyert a szezonnyitónA címvédő Bayern München hazai pályán 2-1-re legyőzte a VfL Wolfsburgot a Bundesli...

Bővebben...

NB I Kispesten sem szakadt meg a Puskás Akadémia nyeretlensége

NB I: Kispesten sem szakadt meg a Puskás Akadémia nyeretlenségeA Budapest Honvéd hazai környezetben 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen a labdar...

Bővebben...

BL osztrák ellenfelet kapott az MTK

BL: osztrák ellenfelet kapott az MTKA magyar bajnok MTK Hungária az osztrák SV Neulengbach együttesével találkozik a n...

Bővebben...

Hosszabbított a vb-n két gólt szerző holland tehetség

Hosszabbított a vb-n két gólt szerző holland tehetségMeghosszabbította szerződését klubjával, a PSV Eindhovennel a holland válogatott M...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást Sz. Tamás József 52 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2014. augusztus 21-én egy nyíregyházi üzletből szeszesitalt kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rend...


Bővebben...

Ideiglenes határnyitás Csenger és Óvár között

Közös megegyezéssel ideiglenes, gyalogosan, kerékpárral és motorkerékpárral igénybe vehető határátkelőhelyet nyitottak 2014. augusztus 20-án 14 órától 2014. augusztus 21-én 2 óráig Csenger városa és a romániai Óvári község között. A határátlépés rendjét magyar és román határrendészek közösen biz...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • Az X-Faktor négy győztese meglepte a mentorokat

  Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő és Danics Dóra. Négy énekes, akit ma már mindenki ismer. Annak idején ismeretlen, kezdő előadóként jelentek meg az X-Faktor válogatóin, ma már tízezrek rajonganak értük. A négy győztessel együtt stábunk is ellátogatott az idei tehetségkutató válogatójára, sőt, Csabáék még egy kis meglepetéssel is készültek a mentorcsapatnak.
  Részletek »

 • Aurelio és Zsófi majdnem szakított az álomutazáson

  A ValóVilág 6 győztese, Aurelio és szerelme, Zsófi a napokban tért haza Ibizáról, ahol egy romantikus hetet töltöttek együtt. Mondanunk sem kell, a nyaralásuk óriási veszekedéssel indult, később azonban szerencsére kibékültek, így végül nem szakítással végződött az álomutazás.
  Részletek »

 • Danics Dóra hajmeresztő ugrásra szánta el magát

  A 2013-as X-Faktor győztese, Danics Dóra az elmúlt hetekben forgatta élete első videoklipjét, amelyet csütörtök estétől már a rajongók is láthatnak. A klip forgatásán a Reflektor stábja is jelen lehetett, így szemtanúi lehettünk annak, amikor az énekesnő leküzdve tériszonyát, ötméteres magasságból levetette magát a mélybe.
  Részletek »

 • A Barátok közt sztárja bemutatja a szerelmét

  Csórics Balázs néhány hónappal ezelőtt tűnt fel először a sorozatban, ő alakítja ugyanis Vida Rudit, Krisztián katonatársát. A 29 éves színész elsőként a Reflektor nézőinek mutatja be szerelmét, Katit, akivel egy tengerjáró luxushajón ismerkedett meg.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.