Időjárás előrejelzés

Belépés

Bárdosi Sanyinak újra kell játszania a Lacza-affért

Budapest — Az olimpiai ezüstérmes birkózó cseppet sem izgul amiatt,...
Bővebben...

Nem kell neki cicaajtó - megoldja másképp

A gazdák pont azért szerelnek fel macskaajtót, hogy a cicák szabado...
Bővebben...

Őrület Így készül a kutyasmink

Ha a mai nap csak egy videót néztek meg, akkor inkább ne ez legyen ...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. augusztus 29., szombat, Beatrix és Erna napja van. Holnap Rózsa napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Tasó László: hatvan kilométernyi gyorsforgalmi utat adnak át még idén

Még ebben az évben legalább hatvan kilométernyi gyorsforgalmi utat adnak át Magyarországon - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM)közlekedéspolitikáért felelős államtitk [ ... ]


Illegális bevándorlás - Fidesz: tranzitzónák létesülhetnek a határon

Az államhatáron létesítendő tranzitzónák kialakítására és egy új jogi kategóriára, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre is javaslatot tesz a kormány és a Fidesz abban az  [ ... ]


Varga Mihály: Magyarország gazdasági fejlődéséhez magasabb színvonalú szakképzés kell

Magyarország további gazdasági fejlődése nem képzelhető el egy eddiginél sokkal magasabb színvonalú szakképzési rendszer nélkül - mondta a nemzetgazdasági miniszter Pécsett pénteken.  [ ... ]Tömegverekedés és szotyidobá- lás a Tyukod–Milota meccsen

Tömegverekedés és szotyidobá- lás a Tyukod–Milota meccsen Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 2. fordulójának szombati nyitányán öt meccset rendeztek.
Bővebben...

Autónak hajtott egy robogós Szabolcsveresmarton

Szinte önmagát ütötte ki az a robogós, aki Szabolcsveresmart – Rozsálypusztán a Rákóczi úton tartott a település irányába. A megsérült motorost a mentők kórházba szállították.
Bővebben...

Füstölve érkezett a villany- mozdony Kisvárdára

Szombat délelőtt a Cegléd-Záhony között közlekedő személyvonat villanymozdonya a kisvárdai vasútállomásra beérkezéskor kezdett füstölni.
Bővebben...
Hírek
Tasó László: hatvan kilométernyi gyorsforgalmi utat adnak át még idén
Hírek
2015. augusztus 28. péntek, 15:06

Még ebben az évben legalább hatvan kilométernyi gyorsforgalmi utat adnak át Magyarországon - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM)közlekedéspolitikáért felelős államtitkára pénteken Öskün, a 8-as főút Hajmáskér és Pétfürdő közti 6,5 kilométeres szakaszának átadásán.

 
Varga Mihály: Magyarország gazdasági fejlődéséhez magasabb színvonalú szakképzés kell
Hírek
2015. augusztus 28. péntek, 14:56

Magyarország további gazdasági fejlődése nem képzelhető el egy eddiginél sokkal magasabb színvonalú szakképzési rendszer nélkül - mondta a nemzetgazdasági miniszter Pécsett pénteken.

 
Látványetetések és ritka állatok simogatója az Állatkertek Éjszakáján
Hírek
2015. augusztus 27. csütörtök, 15:36

Látványetetésekkel és egzotikus állatok simogatójával is készülnek az állatkertek országszerte 12 helyszínen az Állatkertek Éjszakája idei programjain - mondta el Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője csütörtökön, az M1 aktuális csatornán.

 
FM-államtitkár: nyilvános lesz a borházasítás aránya is
Hírek
2015. augusztus 27. csütörtök, 13:51

Kötelező lesz a boros palack címkéjén megjelölni, hogy melyik országból származó és milyen arányú borral házasították a magyar terméket egy készülő rendelet-módosítás alapján - mondta Gál Péter, a Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára a parlament mezőgazdasági bizottságának szőlő-, bor-, pálinka albizottsága ülésén csütörtökön Budapesten.

 
Illegális bevándorlás - Hende: kultúránkat időnként meg kell védeni
Hírek
2015. augusztus 27. csütörtök, 13:46

Kultúránk és civilizációnk olyan érték, amelyet időnkét meg kell védeni, ezt pedig úgy tudjuk, ha "erővel erőt szegezünk szembe" - jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Szombathelyen az egyre inkább kibontakozó "népvándorlásra" utalva.

 
Közel kétmilliárd forintot fizetett ki tavaly a Kártalanítási Számla
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 15:20

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által kezelt Kártalanítási Számlához tavaly 5344 káreseményt jelentettek be, ezek az év során 3585 ügyben közel 1,8 milliárd forint kártérítés kifizetésével zártultak - közölte a MABISZ hétfőn az MTI érdeklődésére.

 
Illegális bevándorlás - Szlovénia készül egy esetleges Horvátországon keresztül érkező menekülthullám fogadására
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 15:16

Szlovénia készül egy esetleges Horvátországon keresztül érkező menekülthullám fogadására - közölte a szlovén belügyminisztérium a Delo című szlovén napilap hétfői jelentése szerint.

 
Farkast láttak az aggteleki karszt térségében
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 15:06

Fiatal farkas kóborol az aggteleki karszt térségében, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) hétfőn közzétett felvételén egy fiatal nőstény látható - közölte a WWF Magyarország hétfőn az MTI-vel.

 
Szabadkereskedelmi tárgyalások - LMP: a kormány fejezze be a szolgáltatások liberalizálásáról szóló tárgyalásokat is!
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 14:49

Az LMP felszólította a kormányt, hogy a különböző áruk transzatlanti szabadkereskedelméről (TTIP) szóló tárgyalások mellett a szolgáltatások nemzetközi piacát liberalizáló egyezmény (TiSA), 2013 óta teljes titoktartásban zajló egyeztetéseinek befejezése érdekében is tegyen lépéseket.

 
Illegális bevándorlás - Fidesz: csak a rendpárti bevándorláspolitika védheti meg az országot
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 14:45

A Fidesz szerint egyedül a rendpárti bevándorláspolitika védheti meg Magyarországot.

 
Illegális bevándorlás - Fidesz: tranzitzónák létesülhetnek a határon
Hírek
2015. augusztus 28. péntek, 14:57

Az államhatáron létesítendő tranzitzónák kialakítására és egy új jogi kategóriára, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre is javaslatot tesz a kormány és a Fidesz abban az összesen 13 - köztük két sarkalatos, a honvédelmi és a rendőrségi - törvény módosítását kezdeményező javaslatcsomagban, amelyet pénteken nyújtanak be, és egy hét múlva dönthet róla a parlament - közölte Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese budapesti sajtótájékoztatóján.

 
Franciaországban nem nőtt a menedékkérők száma, de az ország befogadna 9300 menekültet
Hírek
2015. augusztus 27. csütörtök, 15:38

Franciaországban a tavalyi évhez képest eddig nem növekedett a menedékkérők száma, de az Európai Uniót sújtó menekülthullám enyhítésére az ország két év alatt befogadna mintegy 9300 menekültet - írta csütörtökön a Le Figaro.

 
Csökkent az álláskeresők száma júliusban
Hírek
2015. augusztus 27. csütörtök, 15:20

Csökkent az álláskeresők száma júliusban az egy évvel korábbihoz és az előző hónaphoz képest is a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adatai szerint.

 
Az LMP törvénnyel állítaná meg az albérleti díjak emelkedését
Hírek
2015. augusztus 27. csütörtök, 13:49

Az LMP egy az albérletekről szóló törvényjavaslat benyújtását tervezi, amely akár meg is akadályozhatja a bérleti díjak további emelkedését - jelentette  be Schmuck Erzsébet, az LMP országgyűlési képviselője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

 
Hamisíthatatlan termékazonosítót fejlesztettek ki Miskolcon
Hírek
2015. augusztus 27. csütörtök, 13:42

Világhírre is szert tehet a miskolci Vasbeta Kft. Secure Mark (SMark) projektje, a hamisíthatatlan termékazonosító rendszer kifejlesztésére a cég több mint egymilliárd forintot fordított - hangzott el sajtótájékoztatón Miskolcon, csütörtökön.

 
MSZP: a kormány sokszorosan megfizetteti a családokkal az ingyenes tankönyvek árát
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 15:18

Az MSZP szerint a kormány ismét átveri és lenyúlja a magyar családokat, mivel egyéb költségek formájában sokszorosan kifizetteti az ingyenes tankönyvek árát.

 
Terrorizmus - Az uniós közlekedési miniszterek napirendre tűzik a vasúti biztonság ügyét
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 15:15

A Thalys szuperexpresszen a múlt pénteken elkövetett fegyveres támadás miatt az EU-országok közlekedési minisztereinek október 7-i luxembourgi tanácskozásán kiemelt napirendi téma lesz a vasúti biztonság ügye, és elképzelhető, hogy a tárcavezetők kiegészítő biztonsági ellenőrzések bevezetéséről döntenek - közölte hétfőn Brüsszelben az Európai Bizottság szóvivője.

 
Meghalt Nagy Sándor szocialista politikus
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 15:05

Rövid, súlyos betegség után életének 69. évében hétfőn elhunyt Nagy Sándor MSZP-s politikus, a Miniszterelnöki Hivatal egykori politikai államtitkára - közölte a család az MTI-vel.

 
Illegális bevándorlás - Sobotka: nagyobb figyelmet kell fordítani a migráció gyökereinek kezelésére
Hírek
2015. augusztus 24. hétfő, 14:47

Európa nem futamodhat meg a migrációs válság elől, mert a tét az Európai Unión belüli szabad mozgás - vélekedett Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök hétfőn Prágában a cseh nagykövetek éves értekezletén elmondott beszédében.

 
Megteltek a szállodák az ország turisztikai központjaiban
Hírek
2015. augusztus 22. szombat, 15:56

Megteltek a szállodák az ország fontos turisztikai központjaiban, minden vendéglátó egység 90 százalék fölötti kihasználtsággal üzemel a hosszú hétvégén - derül ki az M1 aktuális csatorna szombati körkapcsolásából.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 407
Hirdetés
Hirdetés

Fűrészüzemet avattak a szabolcsi Encsencsen

Fűrészüzemet létesített az LKM.HU Service Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Encsencsen, a nettó 127 millió forint értékű, 33 új munkahelyet teremtő beruházást Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a magyar-román határ közelében fekvő községben pénteken.


Bővebben...

Laptop pályázatot hirdet a K&H a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben

Az iskolások pénzügyi oktatásához 4 millió forintnyi eszközt ad a K&H

„Diákok pénzügyi oktatása” laptop pályázatot hirdet a K&H Csoport Magyarország 47 leghátrányosabb helyzetű kistelepülésének általános iskolái számára, melyre a pénzügyi oktatásról szóló elképzelések leírásával és kivitelezési tervével lehet nevezni, kitérve a laptopok képzésen belüli használatára. A pályázaton 100 laptop talál új gazdára.


Bővebben...

Mit kell tudni a napvédelemről?

Az elmúlt évtizedekben kicsit átalakult a bőrünket érő napsugárzás összetétele. A környezet szennyezés következtében a sejteket károsító összetevő eléri a felszínt és a bőrünket is. Ennek kétség kívül mostanában van a csúcsa és várhatóan még 70-80 évig ezzel számolnunk kell, amennyiben nem változ...


Bővebben...

Miért szenvedünk a kánikulától?

Nagyon fontos, főleg a nyári nagy melegben az elvesztett folyadék pótlása, erről viszonylag sokat hallunk a médiában is. Viszont a pótlás módjáról ritkán hallunk.

Napi 2-3 liter víz elfogyasztása mellett létfontosságú, hogy a verejtékezéssel elvesztett értékes ásványokat is pótoljuk. A legtöbb e...


Bővebben...
Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból. Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok kiválasztásá [ ... ]


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Nagyot hajrázott a Szeged de a Veszprémé a serleg

Nagyot hajrázott a Szeged, de a Veszprémé a serlegA címvédő Veszprém biztos győzelmet aratott a Szeged felett a férfi kézilabda Magy...

Bővebben...

A Győr legyőzte a magyar bajnokot a Szuperkupában

A Győr legyőzte a magyar bajnokot a SzuperkupábanA címvédő Győri Audi ETO KC nyerte a női kézilabda Magyar Szuperkupát, miután 29-2...

Bővebben...

Robog a City otthon bukott a Chelsea és a Liverpool

Robog a City, otthon bukott a Chelsea és a Liverpool!Bajnoki szezonbeli negyedik meccsén már második vereségét szenvedte el a Chelsea, ...

Bővebben...

Egy öngóllal nyert az Arsenal a tíz emberrel küzdő Szarkák ellen

Egy öngóllal nyert az Arsenal a tíz emberrel küzdő Szarkák ellenA Premier League 4. fordulójának szombati nyitómeccsén az Arsenal a Newcastle otth...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Perceken belül elfogták a rablókat Nyíregyházán

Nyíregyháza belvárosában támadott meg két fiatal egy harmadikat 2015. augusztus 29-én hajnali 3 óra körüli időben. A támadók a sértett pénzét és mobiltelefonját követelték, majd bántalmazták áldozatukat. Végül nem tudtak tőle elvenni semmit, mert két kerékpáros megzavarta őket, így üres kézzel e...


Bővebben...

A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2015. augusztus 28-án éjjel 1 óra 10 perckor a tyukodi vasútállomás közelében igazoltattak egy helyi lakost, aki nem tudta megmagyarázni, mit keres ott a késői órán. Mivel a férfi intézkedés közben idegesen pillantgatott egy köze...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

CívisHír
Hirdetés
Hirdetés
Propeller
 • 18 forintos kártérítést kapott, mert a déli határzár áthalad a földjén
  Tizennyolc forintot kapott egy földtulajdonos az Országos Rendőr-főkapitányságtól feltehetően azért, mert a déli határzár áthalad a földjén – számolt be az RTL Klub Híradója. Hogy mi alapján számolták ezt ki, és a 175 kilométer hosszú kerítés építése így mennyi embert érint, arra egyelőre nincs válasz.
 • Túlteljesült a terv: máris áll a remek kerítés!
  Két nappal a határidő előtt sikerült kiépíteni a műszaki határzár első szakaszát – lelkendezett a Honvédelmi minisztérium szombaton. A héten mondjuk nem volt újság, amelyik ne hozott volna képeket a kerítésen könnyedén átmászó vagy átbújó menekültekről, de ez most mindegy is. A közlemény szerint ennek ellenére van ok az örömre, hiszen "a Magyar Honvédség a műszaki zárrendszer telepítésének...
 • Tömegével döglenek a halak a Kaposban
  Még ez is. Tömeges halpusztulás miatt általános halászati-horgászati tilalmat rendelt el a Somogy Megyei Kormányhivatal a Kapos folyó teljes Somogy megyei szakaszán péntektől. A kormányhivatal az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az élővizet ért szennyeződés következtében kialakult tömeges halpusztulás miatt elrendelt tilalom visszavonásig érvényes. Bázelné Mihályka Szabina, a Somogy...
 • Fidesz: ha a szocikon múlna, ma védtelenül állnának az ország határai
  Ha Tóbiás Józsefen, és a szocialistákon múlna, ma védtelenül állnának az ország határai és mindenkit beengednének Magyarországra, illetve az Európai Unióba – reagált a Fidesz frakciója az MSZP elnökének nyilatkozatára. A kormánypárt szerint tereink és utcáink tele lennének illegális bevándorlókkal. Az MSZP vezetői ugyanazt a felelőtlen bevándorláspárti álláspontot képviselik, mint az Európai...
 • Higgyék el, ha a Jobbik nem nyomna, még ennél is több menekült jönne!
  A jobbikos Volner János személyesen hívta fel a Propeller figyelmét legújabb Facebook-bejegyzésére, ezért/és ha már szombaton is azon fáradozik, hogy pártja minél inkább a Fideszre licitáljon menekültügyben, álljon itt a dolgozata. Ha önöknek ennél tartalmasabban telik a hétvégéjük, röviden a lényeg: ne ájuljanak el a töketlen kormány "újonnan jött" ötletétől, a Jobbik már igenis sokkal régebb...
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.