Időjárás előrejelzés

Belépés

Orbán ma már nem az erő a legfontosabb

Az elmúlt öt évben egy végzetesen legyengített országot kellett fel...
Bővebben...

A Fidesz elutasítottsága a legmagasabb

A Fidesz a 2014 októberében mért csúcsponthoz képest - úgy tűnik -,...
Bővebben...

Ezért nem vállalta el A szürke ötven árnyalatát a színésznő

A sok meztelenkedés volt az oka, hogy Emilia Clark nem vállalta el ...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. május 29., péntek, Magdolna napja van. Holnap Janka és Zsanett napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Érettségi - Befejeződnek az írásbeli vizsgák

Ma zárulnak az idei tavaszi írásbeli érettségik, a diákok délelőtt különböző idegen nyelvekből, délután pedig további központi követelményekre épülő tárgyakból tesznek vizsgát [ ... ]


NGM: egy lépésre vagyunk a befektetésre ajánlott kategóriától

Várhatóan még az év vége előtt átsorolja Magyarországot a befektetésre ajánlott kategóriába a Fitch azt követően, hogy a hitelminősítő stabilról pozitívra változtatta a magyar áll [ ... ]


Gyermeknap - Megnyílnak a tűzoltólaktanyák

A nemzetközi gyermeknap alkalmából vasárnap országszerte megnyitja a tűzoltólaktanyákat a kicsik és szüleik előtt a katasztrófavédelem - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi I [ ... ]Nagy port kavar a sóstóhegyi kukorica

Nagy port kavar a sóstóhegyi kukorica A sóstóhegyi vasútállomás környékén élők aláírást is gyűjtöttek.
Bővebben...

Orbán: a kormányzás kulcsa mostantól a figyelem

Orbán: a kormányzás kulcsa mostantól a figyelem Az elmúlt öt évben a kormányzás kulcsszava az erő volt, mostantól azonban a figyelem lesz – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány...
Bővebben...

Könnyek között búcsúzott a Mó- ricz Zsigmond Színház igazgatója

Könnyek között búcsúzott a Mó- ricz Zsigmond Színház igazgatója Úgy indult, ahogy szokott és úgy ért véget, ahogy egyébként sok-sok előadás: szipogással, papírzsebkendő-morzsolással.
Bővebben...
Hírek
Érettségi - Befejeződnek az írásbeli vizsgák
Hírek
2015. május 26. kedd, 08:35

Ma zárulnak az idei tavaszi írásbeli érettségik, a diákok délelőtt különböző idegen nyelvekből, délután pedig további központi követelményekre épülő tárgyakból tesznek vizsgát.

 
Gyermeknap - Megnyílnak a tűzoltólaktanyák
Hírek
2015. május 24. vasárnap, 12:11

A nemzetközi gyermeknap alkalmából vasárnap országszerte megnyitja a tűzoltólaktanyákat a kicsik és szüleik előtt a katasztrófavédelem - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

 
MNB: a bankok kilencven százaléka bővíti a hitelezését
Hírek
2015. május 22. péntek, 08:31

A bankok kilencven százaléka jelezte, hogy szeretné kibővíteni a hitelezését, főleg a kis- és középvállalkozások (kkv) szektorában - mondta Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli adásában.

 
Czomba: a béremelkedés motorja a gazdasági növekedés
Hírek
2015. május 22. péntek, 08:29

A béremelkedés motorja a gazdasági növekedés - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában a Központi Statisztikai Hivatal közlését kommentálva, miszerint az első negyedévben 4,1 százalékkal nőttek a bruttó bérek.

 
Banki elszámolás - A személyi és autóhitelek forintosításáról tárgyal az MNB és a bankszövetség
Hírek
2015. május 20. szerda, 14:22

A jegybank büntetné azt a hitelintézetet, amely  egy határidőn túl devizaalapú személyi vagy autóhitelt tart a mérlegében, erről meg is kezdték a tárgyalásokat a bankszövetséggel.

 
Kihívás Napja - Minden tizedik magyarra számítanak
Hírek
2015. május 20. szerda, 09:10

Várhatóan közel egymillióan sportolnak szerdán Magyarország legnagyobb szabadidős sportrendezvényén, a Kihívás Napján, melynek fő célja az aktív testmozgás népszerűsítése.

 
LMP: törvényben kell garantálni a közalkalmazotti állások megőrzését
Hírek
2015. május 19. kedd, 15:24

Az LMP törvénymódosítással nyújtana garanciát arra, hogy közalkalmazottakat ne lehessen közfoglalkoztatottakkal pótolni.

 
Rétvári: önkéntesen lesz választható a családi csődvédelem
Hírek
2015. május 19. kedd, 09:22

A családi csődvédelem önkéntesen lesz választható, az eljárásra a hitelezők senkit nem kötelezhetnek majd - jelentette ki Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

 
Tárgyalásos úton kellene rendezni a devizahiteleket a hitelkárosultak egyesülete szerint
Hírek
2015. május 19. kedd, 09:17

A bank és az ügyfél közötti tárgyalással kellene rendezni azon devizahitelesek helyzetét, akiknek egyik kormányzati mentőcsomag sem jelentett segítséget - fejtette ki a Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete szakértője kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

 
Szacsvay László: a Nemzet Színésze cím a kollégák szeretetét tükrözi
Hírek
2015. május 18. hétfő, 12:46

Meglepetést okozott Szacsvay Lászlónak, hogy őt választották a nemzet színészének. Mint a Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész az MTI-nek elmondta: sokat jelent számára, hogy a címet a szakma ítéli oda, és így a kollégák szeretetét tükrözi.

 
NGM: egy lépésre vagyunk a befektetésre ajánlott kategóriától
Hírek
2015. május 26. kedd, 08:34

Várhatóan még az év vége előtt átsorolja Magyarországot a befektetésre ajánlott kategóriába a Fitch azt követően, hogy a hitelminősítő stabilról pozitívra változtatta a magyar államadósságra vonatkozó kilátását - jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

 
Árvíz - A Murán elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el
Hírek
2015. május 24. vasárnap, 12:09

A Murán elindult áradás miatt elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a folyó magyarországi szakaszán, ahol a vízszint egy nap alatt több mint egy métert emelkedett. Az előrejelzések szerint már vasárnap, de a vártnál alacsonyabb szinten tetőzhet a folyó.

 
Elindult a Csíksomlyó Expressz és Székely Gyors a csíksomlyói búcsúba
Hírek
2015. május 22. péntek, 08:30

Elindult a Csíksomlyó Expressz és Székely Gyors a csíksomlyói búcsúba.

 
Új uniós pályázat jelent meg kkv-knak
Hírek
2015. május 22. péntek, 08:27

Megjelent az idei első, a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességét, a munkahelyteremtést és a magyar ipar fejlesztését támogató pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára az MTI-t.

 
Sporttudományi oktatóközpont alapkövét rakták le a Debreceni Egyetemen
Hírek
2015. május 20. szerda, 13:58

Ünnepélyes keretek közt rakták le a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjának az alapkövét az Egyetem téri campus sporttelepén szerdán.

 
A SZÉP-kártyában bízik az idei szezonban a fürdőszövetség
Hírek
2015. május 19. kedd, 15:35

A belföldi turizmus fellendítésének fontos eszköze a SZÉP-kártya, a fürdőhelyek az idei szezonban is ki szeretnék használni az ebben rejlő lehetőségeket - mondta a Magyar Fürdőszövetség ügyvezető elnöke kedden Nyíregyházán az MTI-nek, a szövetség évi rendes közgyűlése alkalmából.

 
Múzeumok éjszakája - Fürdőzéssel kapcsolatos korabeli emlékeket gyűjt a szolnoki múzeum
Hírek
2015. május 19. kedd, 14:49

Az 1960-as, 70-es és 80-as évekből származó, strandolással, fürdőzéssel, vízi sporttal kapcsolatos emlékeket gyűjtenek a szolnoki Damjanich János Múzeum munkatársai. A beérkezett tárgyakat, fényképeket Vigyázz mély víz! címmel a múzeumok éjszakáján állítják majd ki.

 
Méhészeti egyesület: a méhészek az akácmézből élnek
Hírek
2015. május 19. kedd, 09:19

El kell hárítani a magyar akác elleni támadásokat, mert a magyar méhészek az akácmézből élnek - jelentette ki a Magyar Méhészeti Egyesület elnöke kedden, az M1 aktuális csatorna műsorában.

 
Internetkonzultáció - Hétfő délutántól lehet megválaszolni a kérdéssort
Hírek
2015. május 18. hétfő, 12:53

Hétfő délután két órától lehet megválaszolni az internetről és a hazai digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) húszpontos kérdéssorát - jelentette be az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos sajtótájékoztatón, Budapesten.

 
Otthon Centrum: negyven százalékkal nőtt a balatoni ingatlanforgalom
Hírek
2015. május 18. hétfő, 12:45

Az első négy hónapban csaknem 40 százalékkal nőtt a balatoni nyaraló adásvételek száma az előző év azonos időszakához képest, mintegy 1400 ingatlan cserélt gazdát - közölte saját tapasztalataira hivatkozva az Otthon Centrum ingatlan franchise hálózat az MTI-vel hétfőn.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 403
Hirdetés
Hirdetés

Fűrészüzemet avattak a szabolcsi Encsencsen

Fűrészüzemet létesített az LKM.HU Service Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Encsencsen, a nettó 127 millió forint értékű, 33 új munkahelyet teremtő beruházást Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a magyar-román határ közelében fekvő községben pénteken.


Bővebben...

Laptop pályázatot hirdet a K&H a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben

Az iskolások pénzügyi oktatásához 4 millió forintnyi eszközt ad a K&H

„Diákok pénzügyi oktatása” laptop pályázatot hirdet a K&H Csoport Magyarország 47 leghátrányosabb helyzetű kistelepülésének általános iskolái számára, melyre a pénzügyi oktatásról szóló elképzelések leírásával és kivitelezési tervével lehet nevezni, kitérve a laptopok képzésen belüli használatára. A pályázaton 100 laptop talál új gazdára.


Bővebben...

Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból.

Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok kiválasztásának kóros megnövekedéséhez.

Az...


Bővebben...

A szénanátha természetes ellenszerei

A tavasz és a nyár sokunk számára tüsszögéssel, csöpögő orral és könnyező szemekkel telik. Ezek a szezonális allergia legszembetűnőbb tünetei.

A szénanáthát tavasszal a fák és virágok pora, nyáron pedig a parlagfű pollenje okozza. Ha a tünetek nem múlnak el és egész évben náthás valaki, akkor a k...


Bővebben...
Sokszínű védelem - Miért fogyasszon minden nap karotinoidokat?

A karotinoidok azok a színes vegyületek, melyek egyik-másik  zöldség vagy gyümölcs élénkpiros, narancssárga vagy sárga színét adják. Ezeknek a természetes antioxidánsoknak sokoldalú és jelentős pozitív hatásuk van a szervezetünkre. A karotinoidok zsírban oldódó antioxidán [ ... ]


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

A Veszprémé a BL legjobb kapusa és beállósa

A Veszprémé a BL legjobb kapusa és beállósaA hétvégi Final Fourra készülő Veszprém két sztárja, Mikler Roland és Renato Sulic...

Bővebben...

Bombariadó a FIFA-elnökválasztáson

Bombariadó a FIFA-elnökválasztásonBombafenyegetés érkezett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kongresszusának z...

Bővebben...

Nem találtak rejtett hajtómotorokat a Girón

Nem találtak rejtett hajtómotorokat a GirónHarmadszor ellenőrizték a Giro d'Italia mezőnyét, hogy használ-e bárki tiltott mot...

Bővebben...

Íme öt kapus akit még Neuer is csodál

Íme öt kapus, akit még Neuer is csodál!"Nem akarok vitát szítani, de van néhány kapus, akit őszintén csodálok. Ilyen Cour...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Csempészáru és hamis rendszámtáblák | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2015. május 28-án ellenőrizni akartak egy Nyíregyháza belterületén közlekedő Citroen C5 típusú személygépkocsit. A sofőr a rendőrök megállásra felszólító megkülönböztető fény- és hangjelzését figyelmen kívül hagyta és nagy sebess...


Bővebben...

Rakamazról lopott csónakot keresünk | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse 15010/2923-2/2015. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen tettes 2015. május 22-24-e közötti időszakban eltulajdo...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

CívisHír
Femina.hu
Hirdetés
Hirdetés
Propeller
 • Újabb ex-RTL-es kerülhet börtönbe
  Czifra Noémit, az RTL Klub egykori műsorvezetőjét két évre felfüggesztett öt hónap szabadságvesztésre ítélték közokirat-hamisításért – írja a Bors. Czifra Noémi még 2012-ben ült volán mögé ittasan, ezért bevonták a jogosítványát. A ValóVilág ex-háziasszonya néhány nappal később besétált a Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, és arra hivatkozva, hogy elvesztette jogosítványát, ideiglenes...
 • Miniszterelnökség: Dobrev Klára perelje be saját magát
  A Miniszterelnökségnek most sikerült arra reagálni, hogy kedden bejelentették: az Altus Zrt. bepereli Orbán Viktort. Később kiderült, hogy a cég vezérigazgatója, Gyurcsány Ferenc felesége még több fideszesnek megy neki, név szerint Lázár Jánosnak, Deutsch Tamásnak, Gulyás Gergelynek és Pelczné Gál Ildikónak is. A Miniszterelnökség válasza szerint magát kell beperelnie Dobrev Klárának, ha...
 • "Magyarországnak nincs szüksége Orbán Viktorra"
  A Demokratikus Koalíció szerint Magyarországnak nincs szüksége Orbán Viktorra, így ideje lenne előrehozni a változást. Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője pénteken, Budapesten sajtótájékoztatón reagált a kormányfő ötéves kormányzást értékelő beszédére, számba véve "mi történt valójában az elmúlt öt évben". Mint mondta, a nettó államadósság emelkedett, a GDP változása pedig 2010 és 2014...
 • Felrobbantotta a netet a Shygys új dala
  Új klippel tért vissza a Shygys. Kozsó egykori felfedezettjei is felpattantak a retróhullám hátára, az 1997-ben alakult öttagú fiúcsapat trióként robbant be újra a köztudatba. A megcsappant létszám ellenére a fiúk hozzák a tőlük elvárt hangzásvilágot, megtartották a romantikus fiúbanda imázst is. Érdemes megjegyezni, hogy az apakorú popsztárok kicsit beleragadtak a kilencvenes évekbe, de...
 • Riasztó adat a magyar diákokról
  A nemzeti egységes tanulói fittségi teszt (NETFIT) állóképességi vizsgálatának adatai szerint 18 éves korukra a fiúknak csupán a 37 százaléka, a lányoknak pedig csak a 21 százaléka képes megőrizni fittségét – közölte a projektgazda Magyar Diáksport Szövetség elnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten. Balogh Gábor a NETFIT első mérésének eredményeit ismertetve azt mondta: ez az adat annál...
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.