Időjárás előrejelzés

Belépés
Bombariadó Dögében

2014. október 30., csütörtök

Csütörtök délután bombariadó miatt ürítették ki a polgármesteri hivatalt és az óvodát Dögében.
Bővebben...

Meghasadt az égő Volkswagen gáztartálya

2014. október 30., csütörtök

Csütörtök délelőtt egy benzin-gáz üzemű személygépkocsi égett ki Nyíregyháza, Haladás utcán.
Bővebben...


Fásy Ádám új művészeti ágban próbálta ki magát

Fásy Ádám a Mokkában mutatta be tökfaragásait. Mint kiderült, már h...
Bővebben...

Micsoda Ashton Kutcher félrelépett

Mióta megszületett Ashton Kutcher és Mila Kunis kislánya, a színész...


Bővebben...

6 apró csajos füllentés amit mindenki jól ismer

Fogadjunk, hogy te is igyekszel teljesen őszinte lenni az ismerősei...


Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. október 31., péntek, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Megéri a váltás a lakásbiztosításoknál

A lakásbiztosítások 41 százaléka még mindig 5 évesnél régebbi, ha ezeket újra kötnék a tulajdonosok, ugyanazért a biztosítási díjért több szolgáltatást kaphatnának - közölte üg [ ... ]


Deutsch: a magyarok és az EU érdekét is szolgálják a 2015-ös uniós költségvetéshez benyújtott módosító indítványok

A magyar emberek és az EU egészének érdekét is szolgálják azok a módosító indítványok, amelyeket a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselői nyújtottak be az unió 2015-ös költ [ ... ]


Internetadó - Élesen bírálta az adó tervét Neelie Kroes uniós biztos szóvivője

Élesen bírálta az internetadó magyarországi tervét Neelie Kroes digitális ügyekben illetékes EU-biztos szóvivője kedden Brüsszelben.Szijjártó: Magyarország 2020-ig két autópályát is megépít a magyar-szlovák határig

Szijjártó: Magyarország 2020-ig két autópályát is megépít a magyar-szlovák határig Magyarország 2020-ig két autópályát is megépít a magyar-szlovák határig – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban csütörtökön, miután tárgyalt Lubomír Váznyval, a szlová...
Bővebben...

Elhunyt Lázár György volt kormányfő

Elhunyt Lázár György volt kormányfő Kilencvenéves korában elhunyt Lázár György, Magyarország 1975 és 1987 között hivatalban lévő miniszterelnöke, a bős-nagymarosi víz- lépcsőről szóló magyar-csehszlovák államközi szerződés aláírója ...
Bővebben...

Kisgép csapódott a wichitai reptér egyik épületébe, halottak

Kisgép csapódott a wichitai reptér egyik épületébe, halottak Kisméretű repülőgép csapódott be csütörtökön az egyesült államokbeli Wichita repülőterének egyik épüle- tébe, a balesetnek halottjai vannak.
Bővebben...
Hírek
Megéri a váltás a lakásbiztosításoknál
Hírek
2014. október 30. csütörtök, 09:42

A lakásbiztosítások 41 százaléka még mindig 5 évesnél régebbi, ha ezeket újra kötnék a tulajdonosok, ugyanazért a biztosítási díjért több szolgáltatást kaphatnának - közölte ügyfelei adatai alapján a Genertel.hu online biztosító.

 
Internetadó - Élesen bírálta az adó tervét Neelie Kroes uniós biztos szóvivője
Hírek
2014. október 28. kedd, 14:44

Élesen bírálta az internetadó magyarországi tervét Neelie Kroes digitális ügyekben illetékes EU-biztos szóvivője kedden Brüsszelben.

 
Adótörvények - A Jobbik termelést támogató adórendszert szorgalmaz
Hírek
2014. október 28. kedd, 14:41

A Jobbik adókedvezményeket sürget egyes ipari termelőágazatokban, amelyek így több tőkét tudnának Magyarországon tartani.

 
Fenyegető feliratot tettek a miskolci MSZP-iroda előtt parkoló pártautóra
Hírek
2014. október 28. kedd, 11:32

Az MSZP miskolci irodája előtt a párt ott parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra azt a feliratot írta, "Így jár minden ávós!", az iroda ajtaja elé egy megnyúzott kutyatetemet helyeztek.

 
Internetadó - KDNP: elfogadhatatlan az erőszak
Hírek
2014. október 27. hétfő, 14:16

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint elfogadhatatlan a verbális és tettleges erőszak és megengedhetetlen, hogy egyes tüntetők - visszaélve a véleménynyilvánítás alapjogával - durva támadást intéznek egy párt székháza ellen.

 
Internetadó - MSZP: nem a netadóra és az "adókorrupcióra"
Hírek
2014. október 27. hétfő, 14:14

Az MSZP támogatja az internetadó bevezetése ellen szerveződött civil törekvéseket, az erőszakot azonban elítéli. Az ellenzéki párt szerint ugyanakkor a helyzetért minden felelősség a Fideszt terheli - áll az MSZP hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében.

 
A jövő héten már többfelé várhatók mínuszok
Hírek
2014. október 26. vasárnap, 20:43

A jövő héten csak néhol lehet egy kis eső, a szél is jellemzően mérsékelt marad. Ezzel együtt többfelé várható fagy, néhol akár mínusz 4 Celsius-fokig is hűlhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 
Futballszurkolók tüntettek a Parlamentnél
Hírek
2014. október 26. vasárnap, 20:39

A tervezettnél rövidebb, szűk félórás volt a magyar szervezett futballszurkolói táborok tüntetése vasárnap délután a budapesti Kossuth téren, a demonstráción a szurkolói kártya és regisztráció bevezetése ellen tiltakoztak a drukkerek.

 
Sok munkavállaló fél bejelenteni a visszaéléseket
Hírek
2014. október 24. péntek, 14:15

Sok munkavállaló bizalmatlan a munkáltatói jogsértések jelzésére szolgáló visszaélés-bejelentési rendszerrel, ami még nem terjedt el széleskörűen, bár a vonatkozó jogszabály idén januárban hatályba lépett – derül ki a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda közleményéből.

 
LMP: a temékdíjbevételből automatikusan kapjanak pénzt a környezetvédők!
Hírek
2014. október 24. péntek, 14:10

Az LMP szerint biztosítani kell a környezetvédő civilek számára a működésükhöz szükséges, automatikusan járó forrásokat. A párt ezért olyan törvényjavaslatot nyújt be, amelynek értelmében a termékdíjbevételek meghatározott százalékát automatikusan megkapnák a környezet- és természetvédő civil szervezetek.

 
Deutsch: a magyarok és az EU érdekét is szolgálják a 2015-ös uniós költségvetéshez benyújtott módosító indítványok
Hírek
2014. október 29. szerda, 13:35

A magyar emberek és az EU egészének érdekét is szolgálják azok a módosító indítványok, amelyeket a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselői nyújtottak be az unió 2015-ös költségvetéséhez - mondta Deutsch Tamás (Fidesz-KDNP), az EP néppárti képviselője szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 
Négymillió forinttal indítanák el gyermekeiket a magyar szülők - felmérés
Hírek
2014. október 28. kedd, 14:43

Egy felmérés szerint a magyar családok a gyermekek húszas éveinek elejéig igyekeznek pénzt gyűjteni önálló életük elindításához, a szülők terveiben 4 millió forint megtakarítása szerepel, ám átlagosan csupán az ehhez szükséges összeg harmadát, 82 ezer forintot tesznek félre évente.

 
Szállodaszövetség: nem kell változtatni a SZÉP-kártya adózásán
Hírek
2014. október 28. kedd, 14:40

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége azt javasolja, hogy ne változtassanak a SZÉP-kártya adóterhein, döntően a kis- és középvállalatok által működtetett hotelek és munkahelyek védelme érdekében.

 
Bizonytalan időre szünetel a kazáncsere-pályázat
Hírek
2014. október 28. kedd, 11:20

A lakossági fűtéskorszerűsítési pályázatot kezelő Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs (ÉMI) Nonprofit Kft. bizonytalan időre, a rendszerben jelentkezett műszaki problémák megoldásáig felfüggeszti a kazáncsere-pályázatok befogadását - olvasható a társaság honlapján.

 
Internetadó - A DK üdvözli az Orbán-kormánnyal szemben kibontakozó ellenállást
Hírek
2014. október 27. hétfő, 14:15

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a hétfői, budapesti tüntetés közvetlen oka az internetadó tervezett bevezetése volt, a megmozdulás azonban az "Orbán-rendszer elleni tiltakozássá alakult át".

 
Internetadó – A nemzetbiztonsági bizottság összehívását követeli az Együtt-PM
Hírek
2014. október 27. hétfő, 10:33

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága rendkívüli ülésének összehívását követeli az Együtt-PM a Fidesz Lendvay utcai székházánál történt vasárnap esti események miatt – közölte a pártszövetség hétfőn az MTI-vel.

 
NGM: közúti áruforgalmi ellenőrző rendszer az áfacsalások ellen
Hírek
2014. október 26. vasárnap, 20:41

A kormány 2015. január 1-jével elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszert (Trade Controll) vezet be az áfacsalások megakadályozására. A rendszer célja az áruk útjának nyomon követésével annak megelőzése, hogy Magyarországon az adóhatósághoz előzetesen nem bejelentett áruk kerülhessenek forgalomba.

 
Elkezdődött a téli időszámítás
Hírek
2014. október 26. vasárnap, 08:27

Elkezdődött vasárnap a téli időszámítás, az órákat hajnali háromkor kellett egy órával visszaállítani.

 
NGM: együttes csúcson a születések és a női foglalkoztatás
Hírek
2014. október 24. péntek, 14:12

Magyarország jó példa arra, hogy akkor születik több gyermek, ha  több nő dolgozik, s ennek következtében nagyobb biztonságban érzik magukat a családok - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel, reagálva a Központi Statisztikai Hivatal friss adataira.

 
Másodfokú belvízvédelmi készültség a Kis-Balaton környékén
Hírek
2014. október 24. péntek, 14:09

Másodfokú belvízvédelmi készültséget rendeltek el az esőzések miatt a Kis-Balaton térségében, a keszthely-hévízi belvíz-öblözetben - tájékoztatta a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ügyeletese pénteken az MTI-t.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 374
Hirdetés

Biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz a Dolina Kft.

Számítógép-vezérlésű, távfelügyelettel is ellátott biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz az albertirsai Dolina Kft., amellyel a szárítási költségek több mint hatvan százalékkal csökkenthetők - jelentette be Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke Pócspetriben pénteken.


Bővebben...

Több mint 1,7 milliárdos fejlesztés a Dunapack nyíregyházi gyárában

Több mint 1,7 milliárd forintot fordít az osztrák érdekeltségű Dunapack Papír és Csomagolóanyag Kft. nyíregyházi gyárának technológiai fejlesztésére - közölte a cég ügyvezető igazgatója hétfőn az üzemben tartott projektismertetőn.


Bővebben...
Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


További cikkek

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Feljelentik a Ribéryt megütlegelő szurkolót

...
Feljelentik a Ribéryt megütlegelő szurkolót!Feljelentést tesz a Franck Ribéryre támadó szurkolója ellen a Hamburger SV.

Bővebben...

Komoly bajban az angol válogatott csatár pályafutása

Komoly bajban az angol válogatott csatár pályafutása?!Daniel Sturridge, a Liverpool és az angol válogatott 25 éves támadója egy, a Teleg...

Bővebben...

Neymar 4 5 kg izmot épített magára egy év alatt - fotó

Neymar 4,5 kg izmot épített magára egy év alatt - fotóA brazil Neymart egy évvel ezelőtt még számos kritika érte vézna testalkata miatt....

Bővebben...

Babát vár a magyar kézisztár hátba szúrták Pintér Attilát - A nap hírei

Babát vár a magyar kézisztár, hátba szúrták Pintér Attilát - A nap híreiÉrdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sp...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Feloldották a forgalomkorlátozást a 49-es főúton

23 óra 10 perckor oldották fel a forgalomkorlátozást a 49-es számú főút szamosbecsi szakaszán, ahol korábban halálos közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 74 éves helyi asszonyt az úttesten átkelés közben gázolt el egy személygépkocsi 2014. október 30-án 17 óra 30 ...


Bővebben...

Tréfának szánta | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A dögei polgármesteri hivatalt 2014. október 30-án ért telefonos fenyegetést követően a Kisvárdai Rendőrkapitányság bombakutatói speciálisan képzett kutya segítségével átvizsgálták az épületet. Robbanószerkezetet nem találtak, így közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen in...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.