Időjárás előrejelzés

BelépésHirdetés

Parázsból lett a tűz

2014. április 20., vasárnap

Vasárnap reggel egy melléképület gyulladt ki Kisvárda, Bessenyei közben.
Bővebben...

Veszély Milyen

2014. április 19., szombat

Az autósokat elgondolkoztató jelzőtáblát helyeztek ki Nyírtura, Kossuth utca végén.
Bővebben...


Rotációs kapa kései közé szorult az ötéves kisgyerek

Rotációs kapa kései közé szorult egy ötéves gyermek őrbottyáni kert...
Bővebben...

Rába Timi Muffin ahogy kedved tartja

Hozzávalók:fél bögre cukorfél bögre olaj2 bögre liszt1 bögre tej1 z...
Bővebben...

Vona Gábor 40 nap után

Immáron harmadszor csináltam meg a 40 napos húsmentes böjtöt. Ma Gy...
Bővebben...

3
2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. április 20., vasárnap, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Gönczi magyar kajszi pálinka lett Magyarország legjobb kereskedelmi pálinkája 2014-ben

Gönczi magyar kajszi pálinka nyerte el Magyarország legjobb kereskedelmi pálinkája címet Gyulán, a XV. Kisüsti Pálinkafesztiválon. Demeter Balázs nyertes pálinkája egyben a Nemzeti Kincs  [ ... ]


Ferenc pápa a Szent Péter bazilikában vezette a húsvéti vigíliát és pénzt adott a szegényeknek

A teljesen sötétbe borult Szent Péter bazilikában kezdődött a nagyszombati virrasztás, amelyen Ferenc pápa tíz embert keresztelt meg, olaszokat és külföldieket is. Ezt megelőzően pénzt  [ ... ]


Megnyílt a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán

Megnyílt a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán a Várkertben pénteken. A négynapos fesztivál keretében harmadik alkalommal rendezik meg a Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Vil [ ... ]Új munkahelyek Nyíregyházán a pénzügyi tudatosságra nevelés elősegítésére

Április 7-től 5 fiatal pályakezdővel kezdi meg működését a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukáció területén az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi O.K. irodája. A munkatársak foglalkoztatása...


Bővebben...

„Történelmi emlék” fotópályázat az új rockopera szervezésében

Félmillió forint értékű összdíjazással ingyenes fotópályázat indul a nyár elején bemutatásra kerülő Vazul Vére történelmi rockoperához kapcsolódóan.


Bővebben...

A Dózsa György-féle parasztfelkelés 500. évfordulója

Az 1514-es Dózsa György-féle parasztfelkelésnek emléket állító szoborcsoport Dózsa Györgyöt ábrázoló főalakja Budapesten, az I. kerületi  Dózsa György téren a felkélés kitörésének 500. évfordulójá...


Bővebben...
Hírek
Gönczi magyar kajszi pálinka lett Magyarország legjobb kereskedelmi pálinkája 2014-ben
Hírek
2014. április 19. szombat, 23:11

Gönczi magyar kajszi pálinka nyerte el Magyarország legjobb kereskedelmi pálinkája címet Gyulán, a XV. Kisüsti Pálinkafesztiválon. Demeter Balázs nyertes pálinkája egyben a Nemzeti Kincs Pálinkája 2014-ben, a gyümölcspárlat bekerül a Mezőgazdasági Múzeum korábbi nyertes pálinkáinak vitrinjébe - tájékoztatta a pálinkafesztivál ötletgazdája és főszervezője az MTI-t.

 
Megnyílt a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán
Hírek
2014. április 18. péntek, 22:59

Megnyílt a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál Gyulán a Várkertben pénteken. A négynapos fesztivál keretében harmadik alkalommal rendezik meg a Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupát, amelyre több mint hatszáz minta érkezett Magyarországról, a határon túli területekről és több európai országból.

 
Korszerűsítik a Balaton-fejlesztési stratégiát
Hírek
2014. április 18. péntek, 22:55

Megkezdődik a Balaton-régió aktualizált területfejlesztési koncepciójának társadalmi egyeztetése, a korszerűsített tervezet nagyobb szerepet szán az aktív és az egészségfejlesztő turizmusnak, továbbá támogatja a helyi szolgáltatások, termékek egységesebb megjelenítését - hangzott el a Balaton Fejlesztési Tanács pénteki ülésén Siófokon.

 
A Dunakanyar és a Balaton a legdrágább üdülőterület
Hírek
2014. április 17. csütörtök, 12:47

Annak ellenére, hogy a dunakanyari ingatlanok ára visszaesett, még mindig ez a terület a legdrágább, a második a sorban a Balaton környéke, ahol viszont ha lassan is, de folyamatosan emelkednek az árak  az FHB lakásárindexe szerint - közölte az FHB csütörtökön az MTI-vel.

 
Változik a közösségi közlekedés menetrendje a húsvéti ünnepnapok miatt
Hírek
2014. április 16. szerda, 19:11

Változik a közösségi közlekedés menetrendje a húsvét és az iskolai tavaszi szünet miatt, a Volán-társaságok, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a MÁV járatai is a szokásostól eltérően közlekednek a hétvégén.

 
Újszülöttet találtak a babamentő inkubátorban Békéscsabán
Hírek
2014. április 16. szerda, 19:09

Újszülöttet találtak a babamentő inkubátorban Békéscsabán szerdán. A Réthy Pál Kórház bejáratánál elhelyezett készülék jelzőrendszere hajnalban szólalt meg az ügyeleten - tájékoztatta a kórház gyermekosztályának vezető főorvosa az MTI-t.

 
Városligeti parádéval köszöntik Budapesten a cirkuszok világnapját
Hírek
2014. április 15. kedd, 08:06

Városligeti felvonulással, a Hősök terén látványos parádéval, a Fővárosi Nagycirkusz épülete előtt egész napos szabad téri programokkal köszönti április 19-én a cirkuszok világnapját a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA).

 
Elpusztult a debreceni állatkert egyik fiatal zsiráf kancája
Hírek
2014. április 14. hétfő, 21:32

Bélgyulladásban elpusztult a debreceni állatkert egyik fiatal zsiráf kancája, betegsége nem függ össze a lépfenefertőzéssel, amely néhány nappal korábban egy oroszlán pusztulását okozta - közölte az állatkert igazgatója hétfőn az MTI-vel.

 
Az Ab megszüntette a tankönyvpiac rendjéről szóló törvény vizsgálatát
Hírek
2014. április 14. hétfő, 21:25

Megszüntette az Alkotmánybíróság (Ab) hétfői döntésével a tankönyvpiac rendjéről szóló törvény ellen benyújtott alkotmányjogi panasz ügyében az eljárást, mert az a vizsgált jogszabály hatályon kívül helyezése miatt okafogyottá vált.

 
Húsvéti fesztivál Hollókőn
Hírek
2014. április 14. hétfő, 14:49

A hagyományos palóc húsvéti fesztivál a locsolkodás mellett idén is gazdag programmal várja a látogatókat a Nógrád megyei világörökségi faluban, Hollókőn; a vendégek megkóstolhatják a Palócföld ételeit, részt vehetnek a húsvéti körmeneten, és megnézhetik a vásári gólyalábasok bemutatóját is - a szombattól hétfőig tartó programsorozatról a szervező Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója tájékoztatta hétfőn az MTI-t.

 
Ferenc pápa a Szent Péter bazilikában vezette a húsvéti vigíliát és pénzt adott a szegényeknek
Hírek
2014. április 19. szombat, 23:10

A teljesen sötétbe borult Szent Péter bazilikában kezdődött a nagyszombati virrasztás, amelyen Ferenc pápa tíz embert keresztelt meg, olaszokat és külföldieket is. Ezt megelőzően pénzt küldött a római hajléktalanoknak.

 
A Föld napja - A zuzmók világa tárul fel a vácrátóti botanikus kertben a hétvégén
Hírek
2014. április 18. péntek, 22:58

A Föld napjához kapcsolódva a zuzmók különös világával ismerkedhetnek meg azok, akik a húsvéti hétvégén ellátogatnak Vácrátótra, a Nemzeti Botanikus Kertbe – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Tudományos Akadémia Ökológiai Kutatóközpontjának munkatársa.

 
Csúcson az irodabérlés a régióban
Hírek
2014. április 17. csütörtök, 12:48

A közép-kelet európai régióban az irodabérlés minden korábbi rekordot megdöntött 2013-ban, összesen 1,4 millió négyzetméternyi tranzakcióval - közölte a Cushman & Wakefield ingatlan tanácsadó csütörtökön az MTI-vel.

 
Mumifikálódott holttestet találtak egy győri padláson
Hírek
2014. április 16. szerda, 19:13

Mumifikálódott holttestet találtak kedden egy győri belvárosi ház padlásán felújítás közben. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

 
Keramikus városok találkozója és országos fazekas-keramikus fesztivál Zalaegerszegen
Hírek
2014. április 16. szerda, 19:10

Zalaegerszegen rendezik meg április 25-én a Magyar Kerámiavárosok Találkozóját, április 26-án pedig kezdetét veszi a XI. Országos Fazekas és Keramikus Találkozó és Fesztivál a Göcseji Falumúzeumban - jelentették be a szervezők szerdai zalaegerszegi sajtótájékoztatójukon.

 
Csütörtöktől ismét látogatható a Tapolcai-tavasbarlang
Hírek
2014. április 16. szerda, 19:07

Csütörtökön 10 órától ismét megnyílik a nagyközönség előtt a Tapolcai-tavasbarlang. A látogatóközpont építésének fennmaradó ideje alatt a barlang csökkentett árú belépőjegy megváltásával látogatható - tájékoztatta a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szerdán az MTI-t.

 
Idén eddig 43 embert állítottak elő közterületen élés miatt a fővárosban
Hírek
2014. április 15. kedd, 08:05

Az év eddigi időszakában 43 embert állítottak elő a rendőrök Budapesten azon rendelet alapján, amely szerint jogellenes az életvitelszerű tartózkodás egyes közterületeken - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI megkeresésére.

 
Húsvéti programok a Szennai Skanzenben
Hírek
2014. április 14. hétfő, 21:30

Locsolkodás, népi játékok, gyapjúbárány- és hímestojás-készítés, ünnepi ételek sütése és kóstolása, valamint népzenei koncert várja a látogatókat a Szennai Skanzenben, ahol a húsvéti ünnepek alatt a Somogy Zenekar és Táncegyüttes eleveníti fel a hagyományos húsvéti szokásokat - olvasható a skanzen ünnepi programokra invitáló hírlevelében.

 
ÁNTSZ: több az egészséges étel az óvodai közétkeztetésben
Hírek
2014. április 14. hétfő, 14:51

Az intézmények háromnegyede egészséges ételekkel bővítette az étlapot az elmúlt években; több a zöldség, a gyümölcs és a hal, de még mindig kevés a tej és teljes kiőrlésű pékáru az óvodákban - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat hétfőn az MTI-vel.

 
Pirostojás expresszt indít a lillafüredi kisvasút
Hírek
2014. április 14. hétfő, 14:47

Pirostojás expresszt közlekedtet április 19-én, a húsvét vasárnapját megelőző napon az Északerdő Zrt. Lillafüredi Állami Erdei Vasútja (LÁÉV), amely kicsiket és nagyokat egyaránt vár első húsvéti programjára - tájékoztatta az erdészeti társaság az MTI-t.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 349
Hirdetés

Szennyvízhálózat épül Csengerújfaluban

Szennyvízhálózat épül a 875 lakosú Csengerújfaluban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település polgármestere az MTI-vel.


Bővebben...

Másfélmilliárd forintos rekultiváció indult Nyíregyházán

Több mint másfélmilliárd forint európai uniós forrásból végzik el Nyíregyháza régi, borbányai hulladéklerakó rekultivációját - közölték a környezetvédelmi beruházás keddi projektnyitó rendezvényén a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...

Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


Bővebben...

Jelentkezz, Észak - Magyarország legnagyobb Tehetségkutató fesztiváljára!

2014. május 16. és 18. között ismét megrendezésre kerül Észak-Magyarország legnagyobb zenei tehetségkutatója, az ÉTER fesztivál. A rendezvény döntőjének idén is Eger városa és a Bolyki pincészet ad otthont, ahol a tehetséges zenészek, előadók versengése me...


Bővebben...

Jégkorong simának induló izzadós győzelem Dél-Korea ellen a nyitányon

Jégkorong: simának induló, izzadós győzelem Dél-Korea ellen a nyitányonA magyar válogatott jó emberelőny-kihasználással, hullámzó teljesítménnyel 7-4-re ...

Bővebben...

Tülekednek az angol sztárcsapatok a Real Sociedad franciája körül

Tülekednek az angol sztárcsapatok a Real Sociedad franciája körülNagyon valószínű, hogy a Real Sociedad francia válogatott támadója, Antoine Griezm...

Bővebben...

Videó fejbe rúgták kiterült az angol bíró

Videó: fejbe rúgták, kiterült az angol bíróSzegény Chris Foy számára örökké emlékezetes marad a szombati Newcastle-Swansea an...

Bővebben...

Alonso meglepetés hogy a dobogóra állhattam

Alonso: "meglepetés, hogy a dobogóra állhattam"Saját és csapata idei első dobogós helyezését szerezte a Kínai Nagydíjon Fernando ...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés
Hirdetés

 

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Sándor 39 éves és N. István 32 éves paszabi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. április 19-én 1 óra 30 perc körüli időben Paszab, ...


Bővebben...

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Zsolt 37 éves nagyecsedi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 18-án 22 óra körüli időben Nagyecseden az utcán bántalmazott egy...


Bővebben...

 

Videó: Halálos tűzharc egy kelet-ukrajnai ellenőrző ponton

Videó: Halálos tűzharc egy kelet-ukrajnai ellenőrző ponton

Egy ember életét vesztette, három megsebesült, amikor vasárnap hajnalban tűzharc alakult ki két civil csoportosulás között egy Szlovjanszk- hoz közeli közúti ellenőrzési ponton.


Bővebben...

Négy nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó Galgahévízen

Négy nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó Galgahévízen

Négy 60 év körüli nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó szombat este a Pest megyei Galgahévízen, egyikük súlyos sérülésekkel került kórházba – közölte Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletes...


Bővebben...
5
6

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

  • Kapa és Pepe túlvan az első húszon

    A két közkedvelt színész, Mucsi Zoltán és Scherer Péter immár húsz éve elválaszthatatlan jó barátok, és ennek a barátságnak jó néhány felejthetetlen színpadi darabot és filmet köszönhetünk. A két színész a barátságról, a közös munkáról és a következő húsz év terveiről mesélt riporterünknek.
    Részletek »

  • Szabó Patrícia bemutatja kislányát

    A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia másfél hónappal ezelőtt adott életet kislányának, Rozinak, akit elsőként a Reflektor nézőinek mutat meg.
    Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.