Időjárás előrejelzés

Belépés

Nyertes Zsuzsa nem fogok vénlányként meghalni

Nyertes Zsuzsa nem bánta meg, hogy igent mondott a Celeb vagyok, me...
Bővebben...

Őrizetben a forráskúti gyilkosság 21 éves gyanúsítottja

A fiatal nő eltűnését péntek este jelentették be a rendőrségen. A s...
Bővebben...

Vajnára cserélik le Simicskát

Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó mellett Andrew G. Vajnában b...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. november 23., vasárnap, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Több mint egymilliárd forintos karácsonyi forgalmat vár a Formatex Kft.

Idén a karácsonyi szezonban a Formatex Kft. összesen 1,06 milliárd forintos nettó forgalmat tervez, ez az előző évhez képest 13 százalékos növekedés, a várakozások szerint az eladások  [ ... ]


Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmát tanuló diákokat a jászberényi önkormányzat

Szakképzési ösztöndíjban részesíti Jászberény önkormányzata azokat a továbbtanuló általános iskolásokat, akik a hiányszakmák valamelyiket elsajátítják, és vállalják, hogy az ad [ ... ]


Nem kell újra cserélni a PB-gázpalackokat

Az EU-irányelvek alkalmazásának ellenére, nem kell drágább újra cserélni a meglévő, piros csíkkal jelölt PB-gázpalackokat - egyebek mellett ezt tartalmazza az a nemzetgazdasági miniszter [ ... ]Kata, a nap lánya

Kata, a nap lánya Kata szívesen tölti szabadidejét sportolással, ezért is várja már az igazi telet. Imád sielni és szánkózni.
Bővebben...

Egy fiatal férfit gyanúsítanak a forráskúti gyilkossággal

Egy fiatal helybéli férfit gyanúsítanak annak a forráskúti nőnek a meggyilko- lásával, akinek a holttestét szombaton találták meg, a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.
Bővebben...

Füstbe mennek a Vízöntő tervei

Füstbe mennek a Vízöntő tervei Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.
Bővebben...
Hírek
Több mint egymilliárd forintos karácsonyi forgalmat vár a Formatex Kft.
Hírek
2014. november 23. vasárnap, 10:11

Idén a karácsonyi szezonban a Formatex Kft. összesen 1,06 milliárd forintos nettó forgalmat tervez, ez az előző évhez képest 13 százalékos növekedés, a várakozások szerint az eladások 8 százalékát adja a webshop - közölte a játékkereskedő és importőr társaság az MTI-vel.

 
Nem kell újra cserélni a PB-gázpalackokat
Hírek
2014. november 21. péntek, 16:27

Az EU-irányelvek alkalmazásának ellenére, nem kell drágább újra cserélni a meglévő, piros csíkkal jelölt PB-gázpalackokat - egyebek mellett ezt tartalmazza az a nemzetgazdasági miniszteri rendelet, amely a Magyar Közlönyben jelent meg.

 
Elkezdődött az Országos Mikulás Fesztivál a Fejér megyei Nagykarácsonyban
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:12

Megnyílt Mikulásfalva képzeletbeli kapuja péntek délelőtt, miután Müller Miklós, Nagykarácsony polgármestere átadta a magyar Mikulásnak a mesebeli városka kulcsát. Ezzel elkezdődött a 19. Országos Mikulás Fesztivál a Fejér megyei településen.

 
Hintalovakból nyílik kiállítás Leányfalun
Hírek
2014. november 20. csütörtök, 10:17

A halhatatlan hintaló címmel nyílik kiállítás szombaton Ladó Mária és Tóth Ferenc magángyűjteményéből a leányfalui Aba Novák Galériában.

 
OGY - Költségvetés - Fidesz: több pénz marad a dolgozó családoknál
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:20

A Fidesz szerint a jövő évi költségvetésnek köszönhetően több pénz marad a dolgozó családoknál.

 
Költségvetés - PM: 2015 a válság és a leszakadás éve lesz
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:18

A Párbeszéd Magyarországért szerint a költségvetés 2015-ben a válság és a leszakadás évét hozza.

 
DK: Orbán ismét átlépett egy határt pofátlanságban
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:15

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor ismét "átlépett egy határt pofátlanságban", amikor kedden "a családjához részben köthető" beruházásokat adott át - mondta Gréczy Zsolt, a DK szóvivője szerdán az MTI-nek.

 
Rövidebb menetidő, sűrűbb vonatközlekedés az új vasúti menetrendben
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:32

Rövidebb menetidő, új, közvetlen összeköttetések és sűrűbb vonatközlekedés jellemzi a 2014. december 14-től életbe lépő vasúti menetrendet - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a MÁV-Start az MTI-vel kedden.

 
Nincs megállapodás a jövő évi uniós költségvetésről
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:26

Nem született megállapodás a kitűzött hétfő éjféli határidőig az Európai Parlament (EP) és az uniós tagállami kormányok testülete, a Tanács között a jövő évi EU-költségvetés ügyében.

 
Különleges táplálkozási célú élelmiszereket tiltott be az ÁNTSZ
Hírek
2014. november 17. hétfő, 17:34

Megtiltotta számos úgynevezett különleges táplálkozási célú élelmiszer forgalmazását az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - olvasható a szervezet honlapján.

 
Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmát tanuló diákokat a jászberényi önkormányzat
Hírek
2014. november 23. vasárnap, 10:10

Szakképzési ösztöndíjban részesíti Jászberény önkormányzata azokat a továbbtanuló általános iskolásokat, akik a hiányszakmák valamelyiket elsajátítják, és vállalják, hogy az adott szakmában a településen  működő cégeknél helyezkednek el - közölte a jászsági város polgármesteri hivatalának illetékes munkatársa az MTI-vel.

 
Vasárnapi zárva tartás - Tarnai: megszűnhet a munkavállalók kiszolgáltatott helyzete
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:14

A Pest megyei kormánymegbízott szerint az üzletek vasárnapi nyitva tartásának korlátozásával megszüntethető lenne a munkavállalók jelenlegi, sokszor kiszolgáltatott helyzete a munkaadókkal szemben.

 
Átalakul a szociális támogatások rendszere, a jövőben alapvetően az önkormányzatok feladata lesz
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:10

Az állam által biztosított támogatási formákon túl az emberek szociális támogatással való ellátása a jövőben az önkormányzatok feladata lesz, a szociális törvény pedig csak a kötelező ellátásokra vonatkozó szabályokat tartalmazza majd - derül ki a jövő évi költségvetés megalapozásáról szóló törvényjavaslatból, amely az Országgyűlés honlapján olvasható.

 
Devizapiac - Keveset változott a forint árfolyama
Hírek
2014. november 20. csütörtök, 10:14

Keveset változott a forint árfolyama szerda estéről csütörtök reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben. A japán jennel szemben kissé erősödött, a többi devizával szemben kissé gyengült a forint.

 
OGY - Költségvetés - MSZP: egy elszegényedő társadalom költségvetése a 2015-ös büdzsé
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:19

Egy elszegényedő társadalom büdzséjének tartják a jövő évi költségvetési törvényjavaslatot a szocialisták.

 
Tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete a kormány költségvetési javaslata ellen
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:17

Demonstrációt szervez szombaton, a magyar közoktatás napján a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), hogy így tiltakozzon a kormány jövő évi költségvetési javaslata ellen - jelentette be Galló Istvánné, a PSZ elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

 
Vasárnapi zárva tartás - A CBA, a Coop és a Reál támogatja a javaslatot
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:33

A magyar élelmiszerkereskedelem három legnagyobb forgalmú (2013-ban együttesen 1441,4 milliárd forint bevételt elérő, összesen 77 000 dolgozót foglalkoztató) hazai tulajdonú üzletlánca a CBA, a Coop és a Reál a leghatározottabban támogatja a vasárnapi nyitva tartás korlátozására irányuló kezdeményezést - közölték a cégek az MTI-vel.

 
Novák Katalin: a kormány az óvodalátogatáshoz fogja kötni a családi pótlék folyósítását
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:30

A kormány jövő szeptembertől az óvodalátogatáshoz fogja kötni a családi pótlék folyósítását - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára kedden az M1 Ma reggel című műsorában.

 
Nyolcvanmillió baktériumot adunk át egy csók alatt
Hírek
2014. november 17. hétfő, 17:36

Nyolcvanmillió baktériumot adunk át egy mindössze 10 másodperces csók alatt - számolták ki holland kutatók, akik vizsgálataik eredményeit a szabad hozzáférésű Microbiome folyóiratban ismertetik.

 
Adótörvények - Rogán: nem változik a cafeteria adója
Hírek
2014. november 17. hétfő, 17:32

Nem változik jövőre a cafeteria adóterhe - emelte ki az adótörvény-javaslathoz benyújtott módosítások közül Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 376
Hirdetés

Biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz a Dolina Kft.

Számítógép-vezérlésű, távfelügyelettel is ellátott biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz az albertirsai Dolina Kft., amellyel a szárítási költségek több mint hatvan százalékkal csökkenthetők - jelentette be Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke Pócspetriben pénteken.


Bővebben...

Több mint 1,7 milliárdos fejlesztés a Dunapack nyíregyházi gyárában

Több mint 1,7 milliárd forintot fordít az osztrák érdekeltségű Dunapack Papír és Csomagolóanyag Kft. nyíregyházi gyárának technológiai fejlesztésére - közölte a cég ügyvezető igazgatója hétfőn az üzemben tartott projektismertetőn.


Bővebben...
Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


További cikkek

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Dárdai egy lépéssel távolabb került a berlini kispadtól

Dárdai egy lépéssel távolabb került a berlini kispadtólA Herta BSC 2-1-re győzött a Köln otthonában a német labdarúgó bajnokság 12. fordu...

Bővebben...

Nagyon megverte a Pécset a Nyíregyháza

Nagyon megverte a Pécset a NyíregyházaAz újonc Nyíregyháza hazai pályán 4-0-ás győzelmet aratott a Pécs ellen a labdarúg...

Bővebben...

Győzött a Roma és a Juventus is - videó

Győzött a Roma és a Juventus is - videó!A második helyen álló AS Roma ugyan már az első percben hátrányba került, végül az...

Bővebben...

Videó így dobálták a társak a rekordot döntő Messit

...
Videó: így dobálták a társak a rekordot döntő MessitAz FC Barcelona magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott a vendég Sevilla ellen.

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Lezárt nyomozás: betört a tyúkólba

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Zoltán 50 éves tiszadobi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2014. november 2-án 20 óra 30 perckor bement egy tiszadobi családi ház udvarára, a tyúkól ajtaját betörte és meg...


Bővebben...

Lezárt ügy: interneten hirdette nem létező szolgáltatásait

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást H. Sebastian 27 éves úrkúti lakos ellen. A lezárt nyomozás adatai szerint a férfi 2013. augusztus és december között egy internetes oldalon hirdetést tett közzé,...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.