Hiba
 • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.
Időjárás előrejelzés

Belépés

Novák Előd szerint menthetetlen az EU

A beszélgetés legérdekesebb része Novák európai integrációhoz fűzöt...
Bővebben...

Ennyit változott az esküvői hajtrend 50 év alatt 

Te milyen frizurát csináltatnál az esküvődre? És azt tudod, hogy 50...


Bővebben...

Kétszáz forintos bérpótlékkal szúrták ki egy gondozónő

Az RTL Klub Híradója számolt be arról a szociális gondozónőről, aki...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. augusztus 04., kedd, Domonkos és Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Az extrém sportok baleseteire csak üzleti biztosítás köthető

A kötelező egészségbiztosítás 2007. óta nem fedezi az extrém sportok során bekövetkező balesetek ellátási költségeit, erre üzleti alapú biztosítást kell kötni, amely drágább a ha [ ... ]


OH: tájékoztatót kaptak a jövő évi pedagógiai-szakmai ellenőrzésben érintett pedagógusok

Tájékoztató levelet küldött az Oktatási Hivatal (OH) a jövő évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzésben érintett pedagógusoknak, intézményvezetőknek - közölte a hivatal az MTI-ve [ ... ]


Új üzemcsarnokot épít a Log Valve Kft. Lentiben

Közel 376 millió forintos költséggel új üzemcsarnokot épít Lentiben az olaj- és gázipari szerelvényeket gyártó Log Valve Kft. - tájékoztatta a társaság az MTI-t.Max von Sydow is ott lesz a Trónok harca hatodik évadában

Max von Sydow is ott lesz a Trónok harca hatodik évadában Kicsi, de jelentős karakter, a Háromsze- mű Holló szerepét veszi át a 86 éves sztár.
Bővebben...

Nemzetközi koccanás

Nemzetközi koccanás Egy szlovák és egy magyar gépkocsi vezetője került ismeretségbe egy közlekedési baleset miatt Dombrádon.
Bővebben...

Különbözőnek látják a tökéletes testet a nők és a férfiak

Különbözőnek látják a tökéletes testet a nők és a férfiak A két nemnek teljesen különböző az elképzelése az ideális testről. 
Bővebben...
Hírek
Az extrém sportok baleseteire csak üzleti biztosítás köthető
Hírek
2015. augusztus 04. kedd, 07:47

A kötelező egészségbiztosítás 2007. óta nem fedezi az extrém sportok során bekövetkező balesetek ellátási költségeit, erre üzleti alapú biztosítást kell kötni, amely drágább a hagyományos balesetbiztosításnál - közölte az Union Biztosító az MTI-vel.

 
Új üzemcsarnokot épít a Log Valve Kft. Lentiben
Hírek
2015. augusztus 04. kedd, 07:44

Közel 376 millió forintos költséggel új üzemcsarnokot épít Lentiben az olaj- és gázipari szerelvényeket gyártó Log Valve Kft. - tájékoztatta a társaság az MTI-t.

 
Két magyar légiközlekedés-fejlesztési projektet is támogat az unió
Hírek
2015. július 30. csütörtök, 11:58

Az Európai Unió két magyar légiközlekedés-fejlesztési projektet is támogat az új Európai Hálózatfinanszírozási Eszközök (CEF) programján keresztül, amelyek a szabad útvonalú légtér bővítését, és egy repülőtéri döntéstámogató rendszer kiépítését célozzák - közölte a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. az MTI-vel.

 
Németországban szinte mindennapossá váltak a menekültválsággal összefüggő erőszakos bűncselekmények
Hírek
2015. július 27. hétfő, 14:24

Németországban az egyre mélyülő menekültügyi válsággal összefüggésben mind gyakrabban történnek erőszakos bűncselekmények. Hétfőre virradó éjjel egy politikus autója gyulladt ki, a rendőrség feltételezése szerint robbantásos merénylet miatt.

 
Minimarathon a tatai Öreg-tó körül
Hírek
2015. július 27. hétfő, 14:21

A tatai Öreg-tó körül szombaton rendezik a XXXII. Minimarathont, a 13 kilométeres útvonal Tata legszebb részein, az Öreg-tó és a Cseke-tó partján vezet - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

 
Novák Katalin: az idősek körében is népszerű az Erzsébet-program
Hírek
2015. július 26. vasárnap, 11:05

Negyven különböző szálláshelyen tudnak jelképes összegért üdülni a nyugdíjasok az Erzsébet-program keretében - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap, hangsúlyozva: idén a tavalyinál másfélszer több idős kapcsolódhat be a programba.

 
Kölcsönadja Németországnak Luther Márton kéziratos végrendeletét a Magyarországi Evangélikus Egyház
Hírek
2015. július 26. vasárnap, 11:01

Kölcsönadja Németországnak Luther Márton kéziratos végrendeletét a Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) a reformáció 2017-ben tartandó 500. évfordulójának megünneplésére - közölte Fabiny Tamás evangélikus püspök az MTI-vel.

 
Orbán-beszéd - Schiffer: Orbán ne Tusnádfürdőn legyen bátor
Hírek
2015. július 25. szombat, 15:22

Az LMP társelnöke szerint a miniszterelnöknek ne Tusnádfürdőn legyen bátor, hanem Brüsszelben, Berlinben és Washingtonban.

 
Vitorlázó repülőgép zuhant a vízbe Balatonberénynél
Hírek
2015. július 25. szombat, 15:19

Vitorlázó repülőgép zuhant a vízbe Balatonberénynél szombaton, a gépen ketten voltak, nem sérültek meg - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata szóvivője az MTI-t.

 
Takács Szabolcs: már egyértelmű Európában, hogy foglalkozni kell a nyugat-balkáni útvonallal
Hírek
2015. július 24. péntek, 19:38

Az elmúlt hetek kormányzati fellépésének, diplomáciai erőfeszítéseinek eredményeként mindenki érti Európában, hogy a nyugat-balkáni migrációs útvonallal érdemben kell foglalkozni  - mondta Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek, miután Luxemburgban részt vett az Általános Ügyek Tanácsának informális ülésén.

 
OH: tájékoztatót kaptak a jövő évi pedagógiai-szakmai ellenőrzésben érintett pedagógusok
Hírek
2015. augusztus 04. kedd, 07:46

Tájékoztató levelet küldött az Oktatási Hivatal (OH) a jövő évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzésben érintett pedagógusoknak, intézményvezetőknek - közölte a hivatal az MTI-vel.

 
MSZP: az év minden napjára jusson ingyenes gyermekétkeztetés!
Hírek
2015. július 30. csütörtök, 12:05

Az MSZP felszólította a kormányt, hogy az év minden napján biztosítson legalább egyszeri meleg étkezést az összesen 520 ezer rászoruló gyermeknek.

 
A haris lett az év madara 2016-ban
Hírek
2015. július 27. hétfő, 14:35

A haris nyerte el a 2016-os év madara címet hétfőn zárult internetes szavazás eredményeként - tájékoztatta a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) az MTI-t.

 
CBRE: kissé csökkentek az ingatlanbefektetések a második negyedévben
Hírek
2015. július 27. hétfő, 14:22

A magyar ingatlanbefektetési piacra az első fél évben közel 300 millió euró érkezett, ez kevesebb a várakozásnál, mivel néhány tranzakció zárása áthúzódott a harmadik negyedévre - közölte a CBRE globális ingatlan-tanácsadó saját felmérése alapján hétfőn az MTI-vel.

 
Vadász György: az iparszövetség további javaslatokat dolgoz ki a kkv-k adminisztrációs terheinek csökkentésére
Hírek
2015. július 26. vasárnap, 11:06

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) további javaslatokat dolgoz ki a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) adminisztrációs terheinek csökkentésére - közölte Vadász György, a szövetség elnöke.

 
Vihar – Huszonnégy embert vittek partra a Velencei-tónál
Hírek
2015. július 26. vasárnap, 11:04

Meghibásodott sétahajó utasai, úszók és kajakosok, összesen huszonnégyen szorultak a rendőrök segítségére a szombat délutáni viharban a Velencei-tóban – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

 
Idén is bemutatkozik a cigány kultúra a bódvalenkei vigasságokon
Hírek
2015. július 25. szombat, 15:25

A Magyar Református Szeretetszolgálat Bódvalenke - Freskófalu elnevezésű projektjének keretében augusztus 7-én és 8-án ismét megrendezi a cigány kultúra és művészet immár hagyományos seregszemléjét a Bódvalenkei vigasságokat.

 
Kövér: az európai embereknek a felejtés és az emlékezés joga is jár
Hírek
2015. július 25. szombat, 15:20

Az európai embereknek - így a magyaroknak is - nemcsak a felejtés, hanem az emlékezés joga is jár - jelentette ki az Országgyűlés elnöke szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Paszabon.

 
Tusványos - Nemzetpolitikáról, autonómiáról, migrációról és Magyarország megítéléséről vitáztak a szabadegyetemen
Hírek
2015. július 24. péntek, 19:40

A hagyományos nemzetpolitikai kerekasztallal, az autonómiáról, a migrációról és Magyarország megítéléséről rendezett vitákkal folytatódott pénteken a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn.

 
Hőség - Vasárnapig meghosszabbítja a hőségriadót az ÁNTSZ
Hírek
2015. július 23. csütörtök, 15:33

Vasárnap 24 óráig meghosszabbítja az országos tisztifőorvos az ország egész területére kiadott harmadfokú riasztást, a hőségriadót - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Országos Tisztifőorvosi Hivatala csütörtökön az MTI-vel.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 406
Hirdetés
Hirdetés

Fűrészüzemet avattak a szabolcsi Encsencsen

Fűrészüzemet létesített az LKM.HU Service Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Encsencsen, a nettó 127 millió forint értékű, 33 új munkahelyet teremtő beruházást Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a magyar-román határ közelében fekvő községben pénteken.


Bővebben...

Laptop pályázatot hirdet a K&H a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben

Az iskolások pénzügyi oktatásához 4 millió forintnyi eszközt ad a K&H

„Diákok pénzügyi oktatása” laptop pályázatot hirdet a K&H Csoport Magyarország 47 leghátrányosabb helyzetű kistelepülésének általános iskolái számára, melyre a pénzügyi oktatásról szóló elképzelések leírásával és kivitelezési tervével lehet nevezni, kitérve a laptopok képzésen belüli használatára. A pályázaton 100 laptop talál új gazdára.


Bővebben...

Mit kell tudni a napvédelemről?

Az elmúlt évtizedekben kicsit átalakult a bőrünket érő napsugárzás összetétele. A környezet szennyezés következtében a sejteket károsító összetevő eléri a felszínt és a bőrünket is. Ennek kétség kívül mostanában van a csúcsa és várhatóan még 70-80 évig ezzel számolnunk kell, amennyiben nem változ...


Bővebben...

Miért szenvedünk a kánikulától?

Nagyon fontos, főleg a nyári nagy melegben az elvesztett folyadék pótlása, erről viszonylag sokat hallunk a médiában is. Viszont a pótlás módjáról ritkán hallunk.

Napi 2-3 liter víz elfogyasztása mellett létfontosságú, hogy a verejtékezéssel elvesztett értékes ásványokat is pótoljuk. A legtöbb e...


Bővebben...
Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból. Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok kiválasztásá [ ... ]


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Álszakállban trükközött CR Madridban

Álszakállban trükközött CR MadridbanA járókelők nem ismerték fel a háromszoros aranylabdást, aki trükkökkel próbált eg...

Bővebben...

Nem tudták leírni helyesen Bogdán nevét a Liverpool hirdetésében

Nem tudták leírni helyesen Bogdán nevét a Liverpool hirdetésébenA Liverppol új, nyári igazolásainak mezeit hirdette, de eközben becsúszott egy kis...

Bővebben...

Már több mint 30 magyar sportoló szerzett olimpiai kvótát

Már több, mint 30 magyar sportoló szerzett olimpiai kvótát33 magyar sportoló már szerzett olimpiai kvótát a 2016. augusztus 5-én kezdődő rió...

Bővebben...

Újabb döntőre készülhet Hosszú és Cseh is

Újabb döntőre készülhet Hosszú és Cseh isVerrasztó Evelyn számára azonban véget ért a vb, 50 méter mellen Horváth Dávid egy...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Megrongáltak egy nyíregyházi emlékművet | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A rendőrségre 2015. augusztus 4-én 7 órakor érkezett bejelentés, hogy egy nyíregyházi köztéri emlékművet megrongáltak. Az emlékművön elhelyezett vésett márványlapot ismeretlen tettes lefeszítette, a földre dobta és összetört állapotban a helyszínen hagyta. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság ismeret...


Bővebben...

Zavartalan a határátlépés Záhonyban | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A nyári turisztikai szezonra jellemző hétvégi forgalomnövekedés következtében több órás várakozási idő alakult ki 2015. augusztus 2-án a záhonyi közúti határátkelőhelyen. A rendőrség a dinamikus határátlépés és a várakozási idő csökkentése érdekében a határátkelőhely teljes kapacitását kihasznál...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

Femina.hu
Hirdetés
Hirdetés
Propeller
 • Balog ismét megszólalt az énekórákról
  Nem szeretne pluszórákat iktatni a tantervbe az emberi erőforrások minisztere, ehelyett az iskolai kórusok és a szakemberképzés támogatásával fejlesztené az iskolai énekléskultúrát. Első lépésben azt szeretnénk, ha minden iskolában lenne legalább egy kórus, amelyet szakember vezet és a próbái védett időben lennének – mondta Balog Zoltán egy keddi sajtótájékoztatón feltett újságírói...
 • Kitalálja, hova látogat a hétvégén Orbán Viktor?
  Orbán Viktor miniszterelnök a hét végén az oroszországi Kazanyba utazik, ahol a vizes világbajnokság utolsó napján átveszi a következő, 2017-es vb-t rendező országnak járó FINA-zászlót – tájékoztatta az MTI-t kedden Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. A kormányfő Kazanyban ellátogat több versenyhelyszínre is, és megtekinti a sporteseményeket – tette hozzá a sajtófőnök. Azt...
 • Eljutott Németországba a Keletiből a nyitott szívvel élő kisfiú
  Eljutott Németországba az az afgán kisfiú, aki – civil segítője szerint – nyitott szívvel született, és egy ideig a Keleti pályaudvaron töltötte az időt szüleivel és négy testvérével – írta a Bors. A kisfiú egy ötgyermekes afgán család tagjaként érkezett Magyarországra. Édesanyja egy orvosi papírt hordott magánál, ezzel igazolta, hogy a fiú lyukas szívvel született. A hírek szerint egy német...
 • A MOB elnöke szerint természetes, hogy nem olvasta a budapesti olimpia megvalósíthatósági ...
  "Az, hogy 1300 oldalt nem olvastam el, ez természetes. Nem tettem meg” – nyilatkozta Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a budapesti olimpia megvalósíthatósági tanulmányáról a Hír TV-nek. Pedig pont, hogy a MOB rendelte meg a dokumentum elkészítését. Borkai  arról is beszélt, hogy örömteli, hogy az emberek megismerhették a teljes,  1300-1400 oldalas tanulmányt, "ez örömteli és jó...
 • Két műszakban 44 rab dolgozik a határzár készítésén
  A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottjai készítik a határőrizeti célú ideiglenes biztonsági határzár tartószerkezeteit, a munkavégzés fázisait sajtótájékoztatón mutatták be kedden, a DAK Acélszerkezeti Kft.-nek a Dunaújvárosi Vasmű területén lévő horganyzóüzemében. Galambos Dénes (Fidesz), Dunaújváros és térsége országgyűlési képviselője hangsúlyozta: Magyarország a...
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.