Időjárás előrejelzés

Belépés
Megállt de borult is

2015. március 01., vasárnap

Vasárnap délután kerékpáros borult álló személygépkocsinak Kisvárda, Gyár utcán.
Bővebben...

Tovább egyenesen

2015. március 01., vasárnap

Vasárnap délelőtt két személygépkocsi ütközött a 41-es főúton, Baktalórántházánál.
Bővebben...


Szarvascsordába rohant egy InterCity Tolna megyében

A Budapestről Pécsre közlekedő PTE InterCity mozdonyát leakasztottá...
Bővebben...

Elkapták Becky elrablóit

Elkapták Becky elrablóit
Bővebben...

A színésznő kezéből ettek a rókák

A japán kultúrát a hetvenes évek elképzelt magyar világával ötvözi ...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. március 03., kedd, Kornélia napja van. Holnap Kázmér napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Buda-Cash - Az OBA vezetése kedden tárgyalja a DRB bankcsoport kártalanítási ügyét

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) igazgatótanácsa kedden kora reggel tárgyalja a DRB bankcsoport kártalanítási ügyét, miután a jegybank hétfőn délután visszavonta a csoporthoz t [ ... ]


Banki elszámolás - Az Erste 50 féle értesítőlevelet küld ki ügyfeleinek

Az Erste Bank az elszámolás és a forintosítás keretében több mint 400 ezer érintett kölcsön- és lízingszerződéshez kapcsolódóan mintegy 50 féle értesítőlevelet küld ki ügyfeleine [ ... ]


Több mint százezer szárnyast öltek le Füzesgyarmaton madárinfluenza miatt

Befejeződött a több mint százezres kacsaállomány felszámolása a füzesgyarmati baromfitelepen, ahol a múlt héten mutatták ki a madárinfluenza vírusát. Az egyedekben kimutatott H5N8 szero [ ... ]Pokolgép robbant Kairó belvá- rosában, sokan megsérültek

Pokolgép robbant Kairó belvá- rosában, sokan megsérültek Pokolgépes merénylet történt Kairó belvárosának egy forgalmas keresz- teződésében, a legfelsőbb bíróság épületének főbejáratával szemben hétfőn, a robbantás legkevesebb tizenegy embert sebesített ...
Bővebben...

830 ezer megyei e-matricát vettek és 13 ezret váltottak vissza az autósok február végéig

830 ezer megyei e-matricát vettek és 13 ezret váltottak vissza az autósok február végéig Összesen 829 ezer megyei e-matricát vettek az autósok és mintegy 13 ezer visszaváltását kezdeményezték február 28-ig - tájékoztatott a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NUSZ) Zrt. hétfőn az MTI m...
Bővebben...

Először a dollármilliárdosok listáján Michael Jordan

Először a dollármilliárdosok listáján Michael Jordan Először szerepel a dollármilliárdosok Forbes által összeállított listáján Michael Jordan, minden idők egyik legjobb kosárlabdázója.
Bővebben...
Hírek
Buda-Cash - Az OBA vezetése kedden tárgyalja a DRB bankcsoport kártalanítási ügyét
Hírek
2015. március 02. hétfő, 19:39

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) igazgatótanácsa kedden kora reggel tárgyalja a DRB bankcsoport kártalanítási ügyét, miután a jegybank hétfőn délután visszavonta a csoporthoz tartozó kisbankok tevékenységi engedélyét.

 
Több mint százezer szárnyast öltek le Füzesgyarmaton madárinfluenza miatt
Hírek
2015. március 02. hétfő, 16:22

Befejeződött a több mint százezres kacsaállomány felszámolása a füzesgyarmati baromfitelepen, ahol a múlt héten mutatták ki a madárinfluenza vírusát. Az egyedekben kimutatott H5N8 szerotípusról  még nem tapasztalták, hogy emberre is átterjedt volna.

 
S. O. S. Bajban az erdő! - Mintegy 30 ezer hektárnyi terület szorul helyreállításra
Hírek
2015. március 01. vasárnap, 12:16

Mintegy 30 ezer hektárnyi terület szorul helyreállításra a tavaly decemberi ónos eső miatt - mondta az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) főtitkára vasárnap a Duna csatornán, az S. O. S. Bajban az erdő! című tematikus nap keretében.

 
Jogszabályváltozások - Átalakulnak az egészségügy háttérintézményei
Hírek
2015. február 28. szombat, 11:03

Március 1-jével átalakul számos egészségügyi háttérintézmény, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága szerint ezáltal átláthatóbb lesz és egyszerűsödik az ágazat háttérintézményi rendszere.

 
A lakosság alig kétharmada képes megtakarítani
Hírek
2015. február 28. szombat, 10:57

Magyarországon a gazdaságilag aktív, 25-55 éves korosztály tagjainak 61 százaléka tekinthető megtakarítónak, ők átlagban havi 20 ezer forintot tesznek félre - közölte a hétszáz fős mintán végzett felmérésének eredményét az Union Biztosító az MTI-vel.

 
Évértékelő - Eltérően értékelik a kormányfő beszédét az elemzők
Hírek
2015. február 27. péntek, 22:33

Eltérő következtetéseket vontak le Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből az MTI által megkérdezett politikai elemzők. A Nézőpont Intézet szerint a miniszterelnök kormányképes, nyugodt erőt sugárzott, miközben a kellemetlen kérdéseket sem kerülte meg, míg a Political Capital úgy látja, Orbán Viktor ugyan "visszahozta a polgári Magyarország gondolatát", de azt nem sikerült tartalommal megtöltenie.

 
Befejeződött a sztrájk a Pick Zrt. pécsi üzemében
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 16:09

Öt és fél órás sztrájk után befejezték a munkabeszüntetést és újra elkezdtek dolgozni a Pick Szeged Zrt. (Pick Zrt.) pécsi üzemében, miután a szakszervezet megállapodott a vállalat vezérigazgatójával.

 
Buda-Cash - Postán kapják márciusi nyugdíjukat a DRB-ügyfelek
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:38

Postán kapják kézhez ellátásukat azok, akik eddig a DRB bankcsoportnál vezetett számlájukra kapták nyugdíjukat - közölte az MTI érdeklődésére az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság csütörtökön.

 
Az NFM módosítja a háztartási nagygépcsere-program szabályait
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:22

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) módosítja az Otthon Melege Program keretében meghirdetett, energiamegtakarítást eredményező háztartási nagygépek cseréje alprogram támogatói okiratát; a korábban megjelölt háztartási nagygéptől eltérő energetikai mutatókkal rendelkező gép is beszerezhető, és több idő biztosított a hűtők, fagyasztók megvásárlására - közölte az NFM csütörtökön.

 
Több mint 300 millió forintot takarítottak meg az MVM Partner ügyfelei másfél év alatt
Hírek
2015. február 25. szerda, 15:26

Jelentős költségcsökkenést érhettek el azok a hazai kis- és középvállalkozások, amelyek igénybe vették az MVM Partner Zrt. energetikai auditszolgáltatását, az Áramőrt; a társaság az elmúlt másfél évben 566 vizsgálatot végzett el, a megrendelő vállalkozások összesen mintegy 300 millió forintot takarítottak meg.

 
Banki elszámolás - Az Erste 50 féle értesítőlevelet küld ki ügyfeleinek
Hírek
2015. március 02. hétfő, 19:32

Az Erste Bank az elszámolás és a forintosítás keretében több mint 400 ezer érintett kölcsön- és lízingszerződéshez kapcsolódóan mintegy 50 féle értesítőlevelet küld ki ügyfeleinek - közölte a pénzintézet hétfőn az MTI érdeklődésére.

 
Hivatalosan is elfogadták az új uniós GMO-szabályokat
Hírek
2015. március 02. hétfő, 16:20

Hivatalosan is elfogadta hétfőn az Európai Unió Tanácsa azokat az új szabályokat, amelyek lehetővé teszik, hogy minden uniós tagállam maga döntse el, hogy engedélyezi-e a területén a genetikailag módosított organizmusok (GMO) köztermesztését.

 
Nyemcov-gyilkosság - Egy utcai kamera felvétele ellentmond a rendőrség feltételezésének
Hírek
2015. március 01. vasárnap, 12:14

Egy utcai térfigyelő kamera rögzítette Borisz Nyemcov vezető orosz ellenzéki megölésének pillanatait, de a felvétel ellentmond a rendőrség előzetes feltételezésének.

 
Banki elszámolás - A jövő héttől megkezdődik a devizahiteles ügyfelekkel való elszámolás
Hírek
2015. február 28. szombat, 11:00

A pénzügyi intézményeknek a jövő héten meg kell kezdeniük az elszámolást devizahiteles ügyfeleikkel, az érintetteknek április 30-ig meg kell kapniuk a tájékoztató levelet az elszámolás és forintosítás részleteiről. A bankok felkészültek a feladat végrehajtására.

 
Jogszabályváltozások - Márciustól hatályosak az új ekáer szabályok
Hírek
2015. február 28. szombat, 10:56

Első alkalommal  március 11-től kell kockázati biztosítékot nyújtaniuk az erre kötelezett, kockázatos termékeket fuvarozó vállalkozásoknak. Ellenben azok a vállalkozások, amelyek szerepelnek a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisában, mentesülnek a kockázati biztosíték fizetésének kötelezettsége alól - egyebek mellett ezt tartalmazzák az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszerrel (ekáer) összefüggő jogszabályok, amelyek vasárnap lépnek hatályba.

 
Közösségi közlekedési koncepciót kidolgozó biztos lesz Vitézy Dávid
Hírek
2015. február 27. péntek, 22:32

A közösségi közlekedési szolgáltató cégek, különösen a Volán társaságok működésével kapcsolatos jövőbeli lehetséges irányokat tartalmazó koncepció kidolgozására miniszteri biztossá nevezte ki Vitézy Dávidot, a Budapesti Közlekedési Központ volt vezérigazgatóját Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter - az erről szóló utasítás a pénteki Hivatalos Értesítőben jelent meg. A kinevezés február 1-jétől július 31-éig tart.

 
Buda-Cash - PM: Matolcsy és a kormány tisztázza saját szerepét
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:39

A Párbeszéd Magyarországért felszólítja a Matolcsy György vezette jegybankot és az Orbán-kormányt, hogy tisztázza a szerepét a Buda-Cash ügyben - írta az ellenzéki párt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

 
Buda-Cash - Csak a pénztárakban vehető fel az ügyfelenkénti 60 ezer forint, a fedezet rendelkezésre áll
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:23

A DRB bankcsoport ügyfelei kizárólag a pénztárakban, készpénzben vehetik fel azt a 60 ezer forintot, amelyben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) maximálta az ügyfelenként kifizethető összeget. A DRB Regionális Bank Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a szükséges készpénzfedezet a bankban rendelkezésre áll, a fiókhálózatba csütörtökön délelőtt kiszállítják.

 
Influenza - Az elmúlt héten tetőzött a járvány az országban
Hírek
2015. február 25. szerda, 15:27

A jelentő orvosok adatai szerint az elmúlt héten tetőzött az influenzajárvány az országban, február 16-22. között 81 900 ember fordult influenzaszerű tünetekkel orvoshoz, 10 százalékkal kevesebben, mint az azt megelőző héten - derült ki az Országos Epidemiológiai Központ tájékoztatója (OEK) szerdai tájékoztatójából.

 
Együttműködési megállapodást kötött a GVH és az OÉTI
Hírek
2015. február 24. kedd, 12:05

Együttműködési megállapodást kötött a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), valamint az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) annak érdekében, hogy a szervezetek kölcsönösen segítsék egymás tevékenységét az étrend-kiegészítők, a különleges táplálkozási célú élelmiszerek és a kozmetikai termékek piacain - közölte kedden a GVH az MTI-vel.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 394
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsban 82,5 százalékra nő a szennyvíz-közmű ellátottság

A nemzeti fejlesztési programban 82,5 százalék arányúra nő a lakosság szennyvizes közművel való ellátottsága Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


Bővebben...

Felborult egy autó Baktalórántháza-Ófehértó között, az utat lezárták

Felborult egy személygépkocsi Baktalórántháza és Ófehértó között csütörtökön, az autóban utazó két ember megsérült, az M3-as autópályára vezető utat a rendőrség lezárta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Ribéry végleg lezárta a válogatottságot

Ribéry végleg lezárta a válogatottságotFranck Ribéry megerősítette, hogy a francia labdarúgó-válogatottban már nem fog pá...

Bővebben...

Hivatalos Egy év egy sisakfestés

Hivatalos: Egy év, egy sisakfestésA Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) életbe léptette azt a szabályt, melynek ért...

Bővebben...

Újabb két emberét veszítette el a Milan

Újabb két emberét veszítette el a MilanTovábbra is nehéz helyzetben van a szebb napokat látott AC Milan és annak vezetőed...

Bővebben...

Visszavonul a norvég kézilabdázó

Visszavonul a norvég kézilabdázóNem szerepel többé a sikert sikerre halmozó norvég női kézilabda-válogatottban Kar...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Eltűnt bácsit keresünk | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse 15010/6465/2015. általános számon folytat eljárást a 75 éves Sinku Géza kótaji lakos eltűnése ügyében. Az idős férfi 2015. március 1-jén reggel lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta hozzátartozói, a rendőrök és polgárőrök hiába keresik...


Bővebben...

Embercsempészt fogtak el a szabolcsi rendőrök

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Kölcsei Határrendészeti Kirendeltségének rendőrei 2015. február 28-án este a határ közeli Sonkád térségében ellenőriztek egy személygépkocsit, melyben a sofőrön kívül négy, okmányokkal nem rendelkező felnőtt és három gyerek ült. Az autót egy 4...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

CívisHír
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.