Időjárás előrejelzés

Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból.

Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok ki...


Bővebben...

Civishir.hu


Horoszkóp május 25 Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold l...
Bővebben...

Nick Jonas A falhoz bilincselve kellett énekelnem egy melegbárban - Videó

Los Angeles, USA - James Corden humorista vendégei szokásos autózás...
Bővebben...

Így ünnepelte születésnapját Bódi Margó

Rajongók és családtagok is bearanyozták Bódi Margó hétfői napját. A...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2016. május 25., szerda, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Felfüggeszti a településfejlesztési pályázatot az irányító hatóság

Forráskeret kimerülése miatt az irányító hatóság felfüggesztette a Vidékfejlesztési Programban 2016. február 9-én megjelent településfejlesztési kiírást, amelyre 2016. május 2 [ ... ]


Ujhelyi István a választási törvény azonnali módosítására szólította fel a kormányt

Akárcsak korábban a romániai, most az ausztriai elnökválasztást is a levélben leadott voksok döntötték el - hangsúlyozta kedden Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-) képvi [ ... ]


Fidesz: százmilliárdos bérrendezés az egészségügyben

A jövő év végéig 100 milliárd forintos nagyságrendű bérrendezésre számíthatnak az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók - közölte a Fidesz-frakció az MTI-vel a Párbeszéd  [ ... ]


SzabolcsVonulás-Hírek
szép útikönyv
SzabolcsVonulás-Hírek
2016. május 13. péntek, 14:49

A Földközi-tenger átfedésben a parton, Nizza kiváló helyen, a Côte d’Azur a legnagyobb felhívni a turisták számára. Ne várják mérföldre aranyszínű homok – a strand köves és rögös, de mindig tele bronz napfény.

Mégis van még sok ajánlani Franciaország ötödik legnagyobb városa, túl nap és a tenger. Nizza múzeumok és galériák bõven, valamint dekadens éjszakai élet, és a különböző Niçoise kultúra szurdok. A legjobb módja annak, hogy megismerje a város vándorló hálózata sétányok és a sávok az Óváros. Így lehet lerázni a hordák kevésbé kalandvágyó turisták és megtalálni a város finomabb bárok és éttermek.

Mindenképpen próbálja Socca, ami olyan, mint egy palacsinta, de készült csicseriborsó liszt, és egy-két pohár a helyi rosé. Eközben Le Chateau vagy Castle Hill egy kihagyhatatlan romjai, buja növényzet és gyönyörű kilátás nyílik az alant elterülő városra.

Dennis Jarvis – 2007

A szép város központjában, egy ideig Nizza legnagyobb polgári tér, Massena, melynek rendezését előrevetítette egy meghajtót elváltoztatja a város közlekedési eltömődött utak utat enged parkok, kertek és villamos vonalak. A csúnya buszpályaudvar már lebontották, hogy helyet csináljanak az új Promenade du Paillon, a 1.2km hosszú (0,75 mérföld) a “zöld folyosó” összekötő, a Nemzeti Színház és a tenger. Emellett az új Allianz Riviera stadion egy lenyűgöző feat ökológiai építészet, termelő több energiát, mint amennyit felhasznál.

Bár úgy hangzik, mint Nizzai kitaszították a Dior táskák hajdani kertészeti kesztyű, a csillogás, a Côte d’Azur még mindig jelen van. Milliomosok jachtok lökdös a helyet a kikötőben, és nincs hiány a kizárólagos bárok, éttermek és butikok. Persze, lehet, hogy nem szép, hogy ugyanaz a kizárólagosság, hogy a fin-de-siècle nagyvilági mecénások egyszer kért, de ez a nyüzsgő város bőven tartani látogatók szórakoztatásáról.

 
Hogyan tervezzünk egy régészeti túra
SzabolcsVonulás-Hírek
2016. május 13. péntek, 12:44

Hogyan járni hogy egy régészeti túra?

Számos első osztályú összetevők szükségesek – nagy telek, zökkenőmentes logisztikai és szenvedélyes és jól útmutatót. Talán a legnagyobb eleme mindent nekem, ha tervez túra a történet. Nem akarom, hogy csak rendezni egy útvonalat körül egy sor elszigetelt történelmi romok helyett szeretnék szőni a lenyűgöző mese, történelmi háttér-történet, ahol minden ősi város meglátogatjuk olyan, mint egy puzzle darab, hogy elválik egyre több fény az régió történelmét és kultúráját. Egyes történetek lényegük nyilvánvaló, mint utazás Törökország-szerte a nyomában Nagy Sándor, mások viszont sokkal alapos megfontolást.

a felderítés
Mindennek alapja a “felderítő”, kiment, hogy egy a földön a helyszíni feltárásokra a tervezett túra terület. Számomra ez olyan, mint egy csodálatos kaland, olyan vagyok, mint egy gyerek, egy édességbolt próbálják eldönteni, hogy hol és mit kell kezdeni, talán valami görög vagy talán bizánci, talán egy kicsi, de érintetlen templomban állva romantikusan elveszett olajfaligetek egy hatalmas római város, mint látsz, tele turisták. Szeretem az energia és a buzz látogató új helyszínek, de a pályabejárás vagyok elfoglalva a gyakorlati dolgokat, amelyeket meg kell gondolták át, főleg, hogyan kell felvenni, majd egyesíteni a legkülönlegesebb helyek egy lenyűgöző és összetartó túra.

Ismeri a környéket
Emlékszem az első alkalom, hogy valaha is vezetett régészeti túra vissza a 1996 tavaszán megkértek egy brit utazási társaság, hogy lépést a túravezető nyolc nappal az utazás feltárása ősi Caria Törökországban. Eleinte visszautasította, mert nem járt a fél oldalakat az útvonalra és álmodni sem vesz a csoport sehol nem lettem volna. Amikor felhívott másnap reggel, és megkérdezte megint, beleegyeztem, feltéve, hogy repülnek ki engem a következő nap, és bérel nekem egy dzsip vezetővel, így tudtam elszakítani körül helyek a forgószél felderítés. Ez volt a tűzkeresztségen, de az egyik, hogy is állt nekem nagyon jó helyette. Az egyik legfontosabb lecke, amit megtanultam, hogy nem számít, hogy mennyit tudsz a telek története, ha nem ismeri a környéket.

Dennis Jarvis – 2012

A legjobb megközelítés
Valójában az első dolgom, hogy ha kapok egy honlap legyen minden történelem eltűnik a fejemről. Számomra az első séta körül az oldalon szól gyakorlati, nem utolsósorban az is akarok kezdeni. Gyakrabban, mint nem tudom kiválasztani, hogy elkerüljék a megadott főbejárat és a megközelítés a helyszínen egy másik irányból – mind fizikailag, mind történetileg. Szeretem, hogy belépjen egy ősi úton, ha lehetséges, mint a szent utat, ami a templom Apollo Didyma. Szeretem, hogy hozzon létre egy drámai érzéke, mint a Stratonikeia, hellenisztikus alapítvány Caria.

Egy mérföld távolságra a főbejárat veszek csoportok egy kis utat fák, látszólag a semmi közepén, amely hirtelen barlang található egy hatalmas színház, lélegzetelállító kilátással. Ha a hely benőtt, és a vidéki Törökország egyik kecske útját néz ki elég jól, mint a többiek, néha ez csak egy eset, hogy a legjobb út körül.

Körbe-körbe
Egyszer kitaláltam utam körül az oldalon, azt rewalk az egész útra, és újra. Navigáció körül a helyszínen, a legfontosabb. Amikor én mutatja egy csoport körül nem akarom, hogy töltöttem időt, hogy megtaláljam az utat, és én biztosan akarom útvonal előre megtervezett a legjobb történelmi és drámai hatást.

Dennis Jarvis – 2012

Kutatás
Ezután ez esetben a mosás a könyvtárak, hogy húzza ki a legújabb ásatási és felmérési jelentéseket. Ez az, ahol a legjobb minőségű idegenvezető jön be a saját, friss tudás és élénk perspektíva helyett duma tanult gépies, vagy anyagi regurgitated kortól régi útikönyvek.

Az a tudat, utazás
Az irodában térképek kihúzta, és minden jön le, hogy megfeleltetett fel a helyszínek, a történet, és a logisztika. Sok a túrák Megoldható régészeti sétahajózás Törökországban fedélzetén handbuilt fa gulets. Ők egy csodálatos módja annak, hogy lépjen vissza az időben, nem csak hogy elkerüljék a szálloda változások, az utak és a forgalom, de ez gyakran a legjobb eszközt jelent az ősi civilizációk, mint a Lycians, akik lényegében a tengeri, irányulnia tenger.

Mi finomabb módon, hogy látogassa meg a város, mint Knidos, ahol Praxiteles hírhedt meztelen szobor Aphrodite állt egykor, mint a vitorla egyenesen a régi kereskedelmi kikötő és horgonyt mellett az ősi kikötés kövek. Utazás kulcsfontosságú eleme a történet, amit mondani, és hogy egy túra alapul utak vagy a tenger mindig igyekszem, és erényt a közlekedés, a rajz az ókori párhuzamok – legyen hajóroncsok, útleírás, vagy a klasszikus turista és zarándokok, akik ellátogattak, ugyanarra a helyre, és még vettem tapadós ajándéktárgyak.

Dennis Jarvis – 2010

A történet kibontakozik
Létrehozásakor az utolsó túra útvonal, a földrajz és a logisztika gyakorta a döntő szavazás, de ha lehetséges, szeretem kezdeni a kis és építeni. Azt hiszem, a Lycian körutazás működik, hogy az ötlet szinte tökéletesen. Az első pár oldalak lélegzetelállító helyeken, de önmagukban a romok szűkszavúak. Adnak mindenkinek a lehetőséget, hogy a csapágyak, hogy rendezze be a tájat, és talán megcsodálják egy törött sír, néhány feliratos kövek, vagy a páratlan darab szobor feküdt a földön. Ahogy múlnak a napok, a helyszínek kap nagyobb és lenyűgöző, az egyik egy bizánci templom, a következő van egy színház, egy másik egy fürdő … így minden helyen egy újabb réteg megértés, egy másik oldala az ókori építészet és a városi élet. Mire elérjük néhány a legnagyobb oldalak a világ – Aspendos, az egyik legjobb állapotban fennmaradt római színház és vízvezetékek, Perge, a város nagy sugárutak agoras bélelt oszlopok és fürdők bugyolálva márvány – a csoport már látott az alapokat, és a mulatság olyan méretűnek és nagyszerűségét.

Időzítés
Lehet, hogy a másik lényeges elem létrehozása régészeti túra az időzítés. Mindenekelőtt nem teletölteni túl sok. Én sokkal inkább adni mindenkinek a lehetőséget, hogy üljön be egy színház és élvezi a jelenetet, mindegy a nézet, a madárdal, a hangulat, mint beletöm három helyszínen egy nap egy forgószél küldetés. Ne közlekedjünk a legmelegebb hónap, és akkor is, ha ez egy hűvösebb szezonban, ne a nap melege, a kezdet kezdetén a fény annál jobb a kora reggeli és késő délután.

Mindig többet látni
Mindegy, hogy kapok egy étterembe ebédelni, ügyelve arra, hogy a hajtások nem túl hosszú, vagy valami különleges, mint az úszás a Patara ahol Szent Miklós született, mint a nap süllyed, mint egy narancs gömböt a tengerbe, az időzítés a legfontosabb. Ha ez azt jelenti, így néhány nagy helyek a túra útvonalát, ez rendben van, mindig azt gondolom, hogy ez egy jó ökölszabály, hogy hagyja néhány helyen az ismeretlen, így mindig van valami különleges, hogy jöjjön vissza.

 
A rendszám az meg ott maradt
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 17. csütörtök, 10:14

Szerda délután két személygépkocsi ütközött Kisvárda Ostrom és Váralja utca kereszteződésében.Szerda délután két személygépkocsi ütközött Kisvárda Ostrom és Váralja utca kereszteződésében.

Esemény ideje: 
2015. December 16, Szerda - 16:18

tovább

 
Hopp egy árok
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 15. kedd, 14:38

Hétfő este személygépkocsi hajtott vízelvezető árokba Kisvárda, Szív utcán.Hétfő este személygépkocsi hajtott vízelvezető árokba Kisvárda, Szív utcán.

Esemény ideje: 
2015. December 14, Hétfő - 19:40

tovább

 
A kátyút akarta kikerülni hat méteres árokban végezte
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 09. szerda, 16:04

Szerda délelőtt személygépkocsi borult árokba Baktalórántházánál egy mellékúton.Szerda délelőtt személygépkocsi borult árokba Baktalórántházánál egy mellékúton.

Esemény ideje: 
2015. December 9, Szerda - 11:35

tovább

 
Fellökte a postást
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 08. kedd, 15:30

Kedd délután személygépkocsi ütközött kerékpárosnak Kisvárda, Báthory és Vasút utca kereszteződésében.Kedd délután személygépkocsi ütközött kerékpárosnak Kisvárda, Báthory és Vasút utca kereszteződésében.

Esemény ideje: 
2015. December 8, Kedd - 13:20

tovább

 
A második kanyart már nem tudta bevenni
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 08. kedd, 10:51

Hétfő délután személygépkocsi borult fel a 4911-es úton Nyíregyházánál.Hétfő délután személygépkocsi borult fel a 4911-es úton Nyíregyházánál.

Esemény ideje: 
2015. December 7, Hétfő - 16:30

tovább

 
Hová menjünk nyaralni július 2016
SzabolcsVonulás-Hírek
2016. május 13. péntek, 14:46

Ez a nyár meghatározó dilemma: szeretne értesülni a legújabb kasszasikerek, hanem azt szeretnék, hogy kívül élvezi az időjárás. Mi van egy cinephile csinálni eltekintve várakozás szerencsétlenül őszi? Ne félj ezüst képernyőn tudós, most meg tudod csinálni mindkettőt.

Ez július világhírű partvonal Brighton fogadják be egy óriás 40sq m (430sq ft) képernyőn épült a napégette kavics, amely bemutatja a legújabb kiadások, kultikus klasszikus és sportesemények, beleértve az euro 2016 és Wimbledon.

Távol a tengerpart, Brighton élmények minden divatos flare, amit elvár a londoni East Enden, így várható, hordós sör, szüret vásárlás és neves művészeti galériák, valamint egy kúp fish and chips vagy két, ez az angol tengerparti után minden.

Martin Stitchener – 2014

Hosszú távú: Papeete, Tahiti

A higany olvadás a 30 fokos jel, a dolgok kezdenek sistereg a Dél-csendes-óceáni paradicsom Tahiti, híres sekély türkizkék megduzzad és jellegzetes fekete homokos partján.

Ez nem csak az időjárás, ami hotting fel, mégis. Júliusban a város Papeete kitör, mint a házigazdák, a vibráló Heiva I Tahiti fesztivál, fülledt éves estélyen ünneplő hagyományos polinéz kultúra dekadens divat.

Betiltott 166 éve a konzervatív brit, aki tartotta a nyilvános előadás egyfajta erotikus képeivel, ma az ünnepségek vonja hip-elfordítható ote’a dance kijelzők, Ivo (a bambusz orr fuvola) zenekarok és mozgó reo ma’ohi acapella éneklés.

Gyere július, két migrációs mintákat lehet megfigyelni körül élénk vizek az Isle of Man: hogy a dicső óriáscápa ahogy dél felé felé az Atlanti-óceán és a rövid nyaralt emberi, dacolva a kutyus lapát keresztül hidegrázás az ír-tenger.

Keith Parker – 2008

Mivel az Egyesült Királyságban leállt összejönni Cetcápafélék uszonyáért, a hús és az olaj az 1990-számokat megduzzadtak, és a védett szépségek most rendszeres látogatók a brit partok.

Vegyünk egy feltérképezte hajókirándulások ki Peel hogy rengeteg cápák, valamint a delfinek, bálnák és fókák. Vagy pedig, lesz egy ilyen rövid nyaralt emberek és próbálja meg úszni közöttük.

Úgy hangzik, mintha egy film: egy idegen érkezik egy távoli ausztrál előőrs, fedett narancssárga homokkő por, csak hogy megtalálja a helyiek elkényezteti mindenféle bizarr viselkedik versenyzés teve.

De kiutat a hátország Ausztráliában, hogy pontosan mi megy le Alice Springs. Visszatérve július 9-én, a Camel Cup minden dicsőségét a Grand National de nem reagál, és engedetlen tevét vezet a töltés. Várják sör, ugratás és a ruhákat is, hogy jöjjön vissza egy homokos árnyalatú mandarin.

Keith Parker – 2005

Mint a jó graffiti, néhány tag csak kibír, és ez volt a módja a Linz, amióta egy jeladó az Európa Kulturális Fővárosa 2009-ben vissza.

Ausztria harmadik város most egy szabadtéri művészeti galéria rendezi: a pasztell festett középkori központja és a neo-klasszikus nagyságot méltó minden esztéta figyelmét és hajókirándulást a csendes kikötővel felfedje 20 hatalmas munka homlokzatokon régi ipari épületek.

Mi több, ez ad otthont a 30. kiadása Pflasterspektakel 21-23 júliusban. Ez a hatalmas művészeti fesztivál mindent kínál a gravitációs meghazudtoló akrobaták és improvizációs színház zene, a tánc, felvonulások és bohóckodás – mind az utcákon.

 
Szálloda Windsor felülvizsgálata
SzabolcsVonulás-Hírek
2016. május 12. csütörtök, 14:59

Rengeteg olyan boutique hotelek szép, de a szálloda rendelkezik a széle, amint járni. Egyenes elmúlt vétel, a villában oldalsó ajtók nyílnak a pompás kert hatalmas egzotikus növények, egy szabadtéri medencével és egy nagy ketrecet, amely egy pár színes papagájok. Igen, Windsor lesz nekem szépen.

Miután egy egyszerű ellenőrzést a barátságos személyzet, mi látható akár a háromágyas szoba, amely úgy lett kialakítva, a svájci művész Felice Varini. Minden szoba a Windsor díszítette egy másik művész – köztük Jean Le GAC, Peter Fend és Charlemagne Palestine – és Varini által készített merész munka a mi kertre néző szoba egy kis terasz.

Craig Stanfill – 2015

A vastag piros vonal fut át a fehér falak, cikcakk alakú oda-vissza. Varini specializálódott építészeti terek és van egy egész A4-es lapon a szobában magyarázza ezt a koncepciót. Ez határozottan ideges és elindul a buja kertre néző szépen. Mi szórakozott látni, hogy a fürdőszobában nincs ajtó, és a zuhany teljes mértékben figyelembe véve a hálószobában. (A WC, örülök, hogy azt mondják, van egy külön szobában).

A szoba nem csak mókás, kreatív aspektusa Szállodawindsor. A belső tér a felvonó díszített színes rakéta fali: visszaszámlálás és elemelkedésére hanghatások valóra, ha megnyomja megy! A lépcső, eközben díszített keretes műalkotás a klasszikus Tintin könyveket. Az ilyen népszerű kultúra hivatkozásokat keverjük könnyedén díszes antiquey bútordarabok a hallban, ami egy kis modern bár található.

 
Halálos ütközés a 338-ason
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 15. kedd, 15:16

Hétfő este egy személygépkocsi ütközött kerékpárosnak a 338-as úton, Nyíregyházánál.Hétfő este egy személygépkocsi ütközött kerékpárosnak a 338-as úton, Nyíregyházánál.

Esemény ideje: 
2015. December 14, Hétfő - 19:27

tovább

 
A mikrobusz elé kanyarodott az Opel
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 10. csütörtök, 16:09

Csütörtök délután személygépkocsi ütközött mikrobusszal a 4145-ös úton Tuzsérnál.Csütörtök délután személygépkocsi ütközött mikrobusszal a 4145-ös úton Tuzsérnál.

Esemény ideje: 
2015. December 10, Csütörtök - 13:00

tovább

 
Gázömlés a kórház mellett
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 08. kedd, 17:12

Kedd délután gázömlés miatt kellett a kórház rehabilitációs tömbjét, valamint hat lakóházat kiüríteni Nyíregyháza, Nagyvárad utcában.Kedd délután gázömlés miatt kellett a kórház rehabilitációs tömbjét, valamint hat lakóházat kiüríteni Nyíregyháza, Nagyvárad utcában.

Esemény ideje: 
2015. December 8, Kedd - 13:40

tovább

 
Halálos gázolás az állomás előtt
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 08. kedd, 11:26

Hétfő délután nyerges vontató gázolt halálra gyalogost Nyíregyháza, Állomás téren.Hétfő délután nyerges vontató gázolt halálra gyalogost Nyíregyháza, Állomás téren.

Esemény ideje: 
2015. December 7, Hétfő - 14:00

tovább

 
Kanyar után a fának
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. december 08. kedd, 08:22

Hétfő este személygépkocsi ütközött fának a 41107-es úton Lövőpetri és Nyírlövő között.Hétfő este személygépkocsi ütközött fának a 41107-es úton Lövőpetri és Nyírlövő között.

Esemény ideje: 
2015. December 7, Hétfő - 19:50

tovább

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 141

Hirado.hu

Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

Egyre szárazabb lesz a Kárpát-medence az elkövetkező évtizedekben a felmelegedés miatt.

A teljes cikk itt olvasható: Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják

Az SPD az elképzelést szombaton, a CDU és a CSU vezetőinek este kezdődött tanácskozása elé időzítve ismertette.

A teljes cikk itt olvasható: A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják


Albérletek Nyíregyházán, az ország északi fekvésű ipari központjában

A több, mint 100 hektár kiterjedésű Ipari Park

Az ország északi részén fekvő Nyíregyháza a térség meghatározó vidéki nagyvárosa. Nagy jelentőséggel bír a LOGIN park, mely 1997 óta működik azzal a céllal, hogy újabb befektetőket csalogasson a helyi adottságo...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

 

Rendőrségi - Hírek

Szünetel a határátléptetés Barabásnál | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

Az ukrán oldalon fennálló műszaki probléma miatt 2016. május 24-én 16 óra 15 perctől szünetel a határátléptetés a barabási közúti határátkelőhelyen. A szakemberek a műszaki hiba elhárításán már dolgoznak, mely néhány órát igénybe vehet. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság azt ta...


Bővebben...

Forgalomkorlátozás Nyíregyházán | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Rendőr-főkapitányság egy korábbi halálos kimenetelű közlekedési baleset ügyében bizonyítási kísérletet tart 2016. május 26-án 16 óra és 18 óra között a 4-es számú főúton, Nyíregyháza belterületén. A rendőrség a nyomozási cselekmény biztonsága érdekében Nyíregyházán, a Lá...


Bővebben...

Május 22 - Elhízás Elleni Nap

Az Európai Elhízás Elleni Nap alapítóinak célja, hogy megértessék: az elhízás nem csupán esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi kockázati tényező. Olyan súlyos betegségek rizikóját növelheti, mint például a cukorb...


Bővebben...

A vitaminok szerepe az életben és a sportban

Edzésre jár? Kerékpározik vagy kocog rendszere...


Bővebben...
Fogyókúrás zsírok

Joggal merül fel a kérdés: hogyan lehet egy zsír fogyókúrás? Mitől fordulhat elő, hogy miközben megnöveljük a zsírbevitelt, fogyunk tőle?


További cikkek

A szezon legjobbjaként igazol az NHL-be Vay Ádám

A szezon legjobbjaként igazol az NHL-be Vay ÁdámAz NHL-ben szereplő Minnesota Wild csapatához igazolt Vay Ádámot választotta az el...

Bővebben...

Lőttek Varane Eb-jének

Lőttek Varane Eb-jénekRaphaël Varane combsérülése miatt kikerült a házigazda francia labdarúgó-válogatot...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

Milliárdos beruházás Nyírbátorban

Stratégiai Együttműködési Megállapodást írt alá a Magyar Kormány és az Unilever Magyarország Kft. Ezzel egy időben a hazánkban jelentős gyártókapacitásokkal rendelkező élelmiszeripari és háztartás-vegyipari vállalat Nyírbátori Gyárában 3,4 millió eurós beruházással ú [ ... ]


További cikkek
 
Hirdetés
Hirdetés

Szon.hu

Lecsapott a vihar Nyíregyházára

Lecsapott a vihar Nyíregyházára Nyíregyháza se úszta meg a beígért vihart. A heves esőzés következtében az utakon felgyülemlett csapadékot a csatornák nem tudták elvezetni.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/video-lecsapott-a-vihar-nyiregyhazara/3072442

Kihívás napja – Szabolcsiak mozognak az egészségükért

Kicsik és nagyok sportolással, sok-sok mozgással bizonyíthatják május 25-én, hogy nem rettennek vissza a különböző kihívásoktól, feladatoktól. A kihívás napját ugyanis ebben az évben szerdán rendezik meg. A települések lakói, tanintézmények diákjai vállalják a 15–20 perces mozgást.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/kihivas-napja-szabolcsiak-mozognak-az-egeszsegukert/3072352

Pezsgő hétvége elé néz Nyíregyháza

Pezsgő hétvége elé néz Nyíregyháza Táncművészeti fesztivál, gyermeknapi programok, régészeti és méhészeti foglalkozás várja a nyíregyháziakat.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/pezsgo-hetvege-ele-nez-nyiregyhaza/3072382

A versenyképes „fizu” a legfontosabb

El fogok tudni helyezkedni? Jól fizető állást találok majd?  Jól fogom érezni magam? Ezek a legnagyobb félelmei a 20 és 36 év közötti fiataloknak – derül ki az országos felmérés alapján.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/kutatas-a-versenykepes-fizetes-a-legfontosabb/3072259

Hirdetés
Hirdetés
Metropol
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.