Időjárás előrejelzés

Belépés

Megtámadtak egy rendőrt Ajkán életveszélyes sérüléseket szenvedett

A támadót elfogták, a történtekről részletek kedden lesznek.
Bővebben...

Kádár után 26 évvel

Megítélését jól jellemzi, hogy miközben megállíthatatlanul sodródot...
Bővebben...

Hallgatózok változatlanul

Igen, tudom, ha leírunk valamit azért felelősek vagyunk, De csak az...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. július 07., kedd, Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Indul a Volt Fesztivál

Kerek évfordulót ünneplő magyar együttesek koncertjeivel kedden kezdődik a 23. Volt Fesztivál, amelyen a hazai fesztiválok közül a legtöbb magyar előadót hallhatja a közönség – köz [ ... ]


Pintér: felértékelődik a rend a forrongó világban

A belügyminiszter szerint forrongás érzékelhető Európa határain, "az újkori népvándorlás" pedig elérte Magyarországot is, ami felértékeli a rend és a társadalmi béke fontosságát.


MPB - Július 6-án választ új elnököt a rendkívüli közgyűlés

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) július 6-án tartandó rendkívüli közgyűlésén választ új elnököt.Az év felfedezése: pisivel szívatják a macskák az egereket

Az év felfedezése: pisivel szívatják a macskák az egereket A vizeletükben lévő vegyi anyagokkal “irányítják az egereket” a macskák – derült ki egy új kutatásból, amelynek eredményeit a Kísérleti Biológiai Társaság éves találkozóján ismertették Prágában.
Bővebben...

Tallinnban repked a nyíregyházi diszkosz

Tallinnban repked a nyíregyházi diszkosz A nevezési eredmények alapján Szikszai Róbert a győzelemre, Káplár János és Kerekes Dóra a döntőre esélyes.
Bővebben...

Átjáróház

Átjáróház Most nem a valaha két utcát összekötő pesti vagy vidéki nagyvárosi kereskedőházakról szeretnék itt szólni, hanem magáról a hazánkról, amely az utóbbi időben kezd hasonlítani az átjáróházakra. Angy...
Bővebben...
SzabolcsVonulás-Hírek
Nemzetközi baleset a jelzőlámpánál Komorónál
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 06. hétfő, 14:05

Hétfő délelőtt négy gépkocsi ütközött a 4-es főúton, az útépítésnél lévő jelzőlámpánál.Hétfő délelőtt négy gépkocsi ütközött a 4-es főúton, az útépítésnél lévő jelzőlámpánál.

Esemény ideje: 
2015. Július 6, Hétfő - 10:05

tovább

 
Vizet osztanak a rendőrök a hőségben Záhonynál
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 05. vasárnap, 16:27

A hőségre való tekintettel a határrendészek ásványvizet osztanak a sorban várakozóknak, Záhonynál.A hőségre való tekintettel a határrendészek ásványvizet osztanak a sorban várakozóknak, Záhonynál.

Esemény ideje: 
2015. Július 5, Vasárnap - 15:30

tovább

 
Az autó elé szaladt a gyerek
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 04. szombat, 11:38

Péntek este egy gyermeket sodort el egy személygépkocsi Pátroha, Kossuth utcán.Péntek este egy gyermeket sodort el egy személygépkocsi Pátroha, Kossuth utcán.

Esemény ideje: 
2015. Július 3, Péntek - 18:40

tovább

 
I Gindele György Emlékkupa
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 03. péntek, 16:16

Pénteken került megrendezésre a Kisvárdai Polgármesteri Hivatal szervezésében az I. Gindele György Emlékkupa ( Kék Lámpa Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa ), Kisvárdán.Pénteken került megrendezésre a Kisvárdai Polgármesteri Hivatal szervezésében az I. Gindele György Emlékkupa ( Kék Lámpa Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa ), Kisvárdán.

Esemény ideje: 
2015. Július 3, Péntek - 9:00

tovább

 
Szerencsés baleset egy figyelmetlen kanyarodás után
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 02. csütörtök, 22:19

Csütörtök délután két személygépkocsi ütközött a 4-es főúton Ajaknál. Csütörtök délután két személygépkocsi ütközött a 4-es főúton Ajaknál.

Esemény ideje: 
2015. Július 2, Csütörtök - 15:15

tovább

 
Kanyarodás közben álló autónak ütközött a motoros
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. június 30. kedd, 18:40

Kedd délután kanyarodás közben álló autónak ütközött egy motoros Kisvárda, Szent György téren.Kedd délután kanyarodás közben álló autónak ütközött egy motoros Kisvárda, Szent György téren.

Esemény ideje: 
2015. Június 30, Kedd - 15:55

tovább

 
Tűz a temetőnél Kisvárdán
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. június 29. hétfő, 09:17

Vasárnap délután szerszámos bódé és aljnövényzet égett Kisvárdán a Farkashegyi temetőnél.Vasárnap délután szerszámos bódé és aljnövényzet égett Kisvárdán a Farkashegyi temetőnél.

Esemény ideje: 
2015. Június 28, Vasárnap - 16:10

tovább

 
Postaládának és buszvárónak ütközött a SEAT Borzsován
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 06. hétfő, 09:54

Vasárnap este két személygépkocsi ütközött Demecser-Borzsova, Székelyi úton.Vasárnap este két személygépkocsi ütközött Demecser-Borzsova, Székelyi úton.

Esemény ideje: 
2015. Július 5, Vasárnap - 18:45

tovább

 
A járdáról kerekezett a Suzuki elé
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 04. szombat, 12:12

Péntek délelőtt személygépkocsi és kerékpáros ütközött Vásárosnamény, Kossuth úton.Péntek délelőtt személygépkocsi és kerékpáros ütközött Vásárosnamény, Kossuth úton.

Esemény ideje: 
2015. Július 3, Péntek - 10:00

tovább

 
Öt láda meggy - öt autó
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 04. szombat, 08:59

Péntek délután öt gépkocsi rongálódott meg egy érdekes balesetben Kisvárda, Baross utcán.Péntek délután öt gépkocsi rongálódott meg egy érdekes balesetben Kisvárda, Baross utcán.

Esemény ideje: 
2015. Július 3, Péntek - 17:40

tovább

 
Ráelőzött - árok lett a vége
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 02. csütörtök, 22:49

Csütörtök reggel két gépkocsi ütközött össze előzés közben a 38-as főúton, Nyírteleknél.Csütörtök reggel két gépkocsi ütközött össze előzés közben a 38-as főúton, Nyírteleknél.

Esemény ideje: 
2015. Július 2, Csütörtök - 7:20

tovább

 
Végső búcsú Csepely Zsigmond tűzoltó dandártábornoktól
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. július 02. csütörtök, 21:54

Csütörtök délután tűzoltói tiszteletadás mellett, református szertartás szerint helyezték végső nyugalomra lakóhelye, Cégénydányád temetőjében Csepely Zsigmond tűzoltó dandártábornokot. Csütörtök délután tűzoltói tiszteletadás mellett, református szertartás szerint helyezték végső nyugalomra lakóhelye, Cégénydányád temetőjében Csepely Zsigmond tűzoltó dandártábornokot.

Esemény ideje: 
2015. Július 2, Csütörtök - 13:30

tovább

 
FIAT kerékpárút Lada csatorna
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. június 29. hétfő, 10:09

Vasárnap este két személygépkocsi ütközött a 49-es főúton Mátészalka és Kocsord között.Vasárnap este két személygépkocsi ütközött a 49-es főúton Mátészalka és Kocsord között.

Esemény ideje: 
2015. Június 28, Vasárnap - 18:15

tovább

 
Raktár égett Mátészalka belvárosában
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. június 29. hétfő, 08:11

Vasárnap este egy üzlet raktárában volt tűz Mátészalka, Hősök terén.Vasárnap este egy üzlet raktárában volt tűz Mátészalka, Hősök terén.

Esemény ideje: 
2015. Június 28, Vasárnap - 18:30

tovább

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 125
Hirdetés
Hirdetés

Fűrészüzemet avattak a szabolcsi Encsencsen

Fűrészüzemet létesített az LKM.HU Service Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Encsencsen, a nettó 127 millió forint értékű, 33 új munkahelyet teremtő beruházást Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a magyar-román határ közelében fekvő községben pénteken.


Bővebben...

Laptop pályázatot hirdet a K&H a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben

Az iskolások pénzügyi oktatásához 4 millió forintnyi eszközt ad a K&H

„Diákok pénzügyi oktatása” laptop pályázatot hirdet a K&H Csoport Magyarország 47 leghátrányosabb helyzetű kistelepülésének általános iskolái számára, melyre a pénzügyi oktatásról szóló elképzelések leírásával és kivitelezési tervével lehet nevezni, kitérve a laptopok képzésen belüli használatára. A pályázaton 100 laptop talál új gazdára.


Bővebben...

Miért szenvedünk a kánikulától?

Nagyon fontos, főleg a nyári nagy melegben az elvesztett folyadék pótlása, erről viszonylag sokat hallunk a médiában is. Viszont a pótlás módjáról ritkán hallunk.

Napi 2-3 liter víz elfogyasztása mellett létfontosságú, hogy a verejtékezéssel elvesztett értékes ásványokat is pótoljuk. A legtöbb e...


Bővebben...

Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból.

Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok kiválasztásának kóros megnövekedéséhez.

Az...


Bővebben...
A szénanátha természetes ellenszerei

A tavasz és a nyár sokunk számára tüsszögéssel, csöpögő orral és könnyező szemekkel telik. Ezek a szezonális allergia legszembetűnőbb tünetei. A szénanáthát tavasszal a fák és virágok pora, nyáron pedig a parlagfű pollenje okozza. Ha a tünetek nem múlnak el és egész év [ ... ]


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Kiszáll a Veszprém mögül az egyik névadó

Kiszáll a Veszprém mögül az egyik névadóA veszprémi férfi kézilabdacsapat eddigi névadó szponzora, az MKB Bank a jövőben k...

Bővebben...

Federer hengerelt a wimbledoni nyolcaddöntőben

Federer hengerelt a wimbledoni nyolcaddöntőbenA másodikként rangsorolt Roger Federer három játszmában magabiztos győzelmet arato...

Bővebben...

Arda a Barcáé de még lehet egy csavar

Arda a Barcáé, de még lehet egy csavarA Barcelona hivatalosan is bejelentette a török Arda Turan érkezését. Az Atlético ...

Bővebben...

Tömegbukás a Touron Froomé a sárga

Tömegbukás a Touron, Froomé a sárgaA spanyol Joaquim Rodriguez nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körversen...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Garázdaság Újkenézen | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Béla 38 éves és egy 17 éves újkenézi lakosok ellen. A férfi és a fiú 2015. július 5-én egy újkenézi családi ház előtt az utcán kiabált és szidalmazta a ház lakóit, valamint a kerítést e...


Bővebben...

Véget ért a helyszínelés Rakamaz és Virányos között

A 38-as számú főút Rakamaz és Virányos közötti szakaszán 2015. július 5-én 18 óra körüli időben -a jelenlegi adatok szerint ráfutásos balesetben- több gépkocsi ütközött. A mentőszolgálat munkatársai az egyik autóból egy tíz év körüli gyereket vittek kórházba. A rendőrök a helyszínelést befejezté...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

CívisHír
Femina.hu
Hirdetés
Hirdetés
Propeller
 • Megtámadtak egy rendőrt Ajkán, életveszélyes sérüléseket szenvedett
  Megtámadtak egy rendőrt egy ajkai benzinkúton hétfőn – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség sajtószóvivője az MTI-vel.  Gulyás Ildikó elmondta, a támadót elfogták, a történtekről részleteket keddre ígért. A bántalmazott 30 éves ajkai főtörzsőrmester, körzeti megbízott, életveszélyes sérüléseket szenvedett – tájékoztatta Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes...
 • Hende Csaba zárt ülésen beszélt a repülőbalesetekről
  Zárt ülésen adott tájékoztatást Hende Csaba honvédelmi miniszter a Magyar Honvédség (MH) repülőinek a közelmúltban történt baleseteiről az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságában hétfőn. A több mint három órán tartó ülés után a miniszter az MTI-nek elmondta: az MH két Gripenjének – akár időleges – kiesése elsősorban a pilóták kiképzésében okoz gondot. Ennek megoldására alapvetően a...
 • Zaklatja a Betyársereg a szegedi menekültsegítőket
  50-60 fővel vonult ki a Betyársereg nevű, náci ideológiát képviselő csoport a szegedi Nagyállomás elé, ahol a MigSzol aktivistái segítik a várost elhagyó menedékkérőket – írja a hvg.hu. Az aktivisták hétfőn délután arra lettek figyelmesek, hogy négy, beazonosíthatóan a szélsőséges csoporthoz tartozó férfi érkezett a vasútállomás elé, majd nem sokkal később 10-12 autóval követték őket társaik....
 • 116 éves lett a világ legidősebb embere
  Száztizenhat éves lett hétfőn a világ hivatalosan is legidősebb embere, Susannah Mushatt Jones – adta hírül a Guinness-világrekordok portálja.  A Guinness-világrekordok hétfőn erősítette meg, hogy a brooklyni asszony a legidősebb a világon. Az idős nő június közepén örökölte meg a címet honfitársától, Jeralean Talleytől. Ugyan látását elveszítette és nehezen is hall, Susannah Mushatt Jones...
 • Szabó László a Magyar Paralimpiai Bizottság új elnöke
  Szabó László kommunikációs szakembert választották meg elnöknek a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) hétfői rendkívüli tisztújító közgyűlésén.  A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (Fodisz) elnöki tisztét ellátó 45 esztendős Szabó László 33, míg ellenfele, a Magyar Rögbi Szövetség által jelölt Koller Sándor három voksot kapott, öt szavazat érvénytelen volt. Az elnöki...
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.