Időjárás előrejelzés

Belépés

Beckhamnek bejön Justin Bieber

A fiatal énekes kapott hideget, meleget az alsógatyás fotósorozat u...
Bővebben...

Halálra rappelte a barátját egy pisztollyal

Teljesen belefeledkezett a két fiatal egy rapsláger szavalásába, és...
Bővebben...

Ez a nap legviccesebb videója

A videón látható kutyus úgy dönt, inkább kint marad, még úgy is, ho...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2015. január 29., csütörtök, Adél napja van. Holnap Martina és Gerda napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Huszonöt milliárd forinttal támogatja a kormány a Pannon Park létrejöttét

Huszonöt milliárd forinttal támogatja a kormány a Fővárosi Állat- és Növénykert új területe, a Pannon Park létrehozását - jelentette be Kovács Zoltán kormányszóvivő a helyszínen t [ ... ]


Növelte forgalmát, megduplázta nyereségét tavaly az LG Electronics

A dél-koreai LG Electronics Inc. (LG) szórakoztató elektronikai konszern az OLED és LCD tévékészülékek valamint az okostelefonok értékesítési sikerének köszönhetően 2014-ben növelte  [ ... ]


Különlegességekkel várja az érdeklődőket az Esküvői Kiállítás a hétvégén

Háromkerekű nászautó, azaz az esküvői tuk-tuk, "csodacsokor" és cukorkadekoráció is szerepel az idei év esküvői újdonságai között, amelyekkel szombaton és vasárnap ismerkedhet meg a  [ ... ]Gyötrelmekkel hozott kötelező

Gyötrelmekkel hozott kötelező Bár egyszer sem vezetett a MAFC, de nagyon megszenvedett a csütörtök esti sikerért a Marso-NYKK, a gördülékeny támadójátéka révén azonban felülkerekedett a műegyetemistákon.
Bővebben...

Távozik a főigazgató: „Ren- dezett állapotban adom át”

Távozik a főigazgató: „Ren- dezett állapotban adom át” Ami eddig csak pletyka volt, és a fenntartó GYEMSZI sem erősítette meg, szerdától tény: február 5-ével nem Mangol Csilla vezeti a megyei kórházcsoportot. A főigazgató azt mondta, nyugodt szívvel é...
Bővebben...

Bezárhatják a határt az ukrán tartalékosok előtt

Bezárhatják a határt az ukrán tartalékosok előtt Azonnali intézkedést vár az ukrán Rádától Jurij Birjukov elnöki tanácsadó annak megakadályozására, hogy a mozgósítandó tartalékosok külföldre szökjenek a behívások elől.
Bővebben...
SzabolcsVonulás-Hírek
Halálos tűz Berkeszen
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 28. szerda, 10:56

Szerda délelőtt holttestet találtak a tűz eloltása után egy családi házban, Berkesz, Rákóczi úton.Szerda délelőtt holttestet találtak a tűz eloltása után egy családi házban, Berkesz, Rákóczi úton.

Esemény ideje: 
2015. Január 28, Szerda - 8:30

tovább

 
Halálra gázolta a busz
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 25. vasárnap, 10:24

Vasárnap hajnalban egy autóbusz gázolt halálra egy gyalogost Nyíregyháza, Pazonyi úton.Vasárnap hajnalban egy autóbusz gázolt halálra egy gyalogost Nyíregyháza, Pazonyi úton.

Esemény ideje: 
2015. Január 25, Vasárnap - 5:15

tovább

 
Vágtak-vágtak
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 23. péntek, 15:16

Csütörtök délelőtt helyismereti foglalkozást és vágási gyakorlatot tartottak a nyíregyházi tűzoltók, Nyíregyházán, egy MÉH telepen.Csütörtök délelőtt helyismereti foglalkozást és vágási gyakorlatot tartottak a nyíregyházi tűzoltók, Nyíregyházán, egy MÉH telepen.

Esemény ideje: 
2015. Január 22, Csütörtök - 9:00

tovább

 
A fák közé vágódott a Suzuki Kemecse közelében
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 23. péntek, 14:03

Péntek délelőtt egy személygépkocsi vágódott a fák közé a 3823-as úton, Kemecse közelében.Péntek délelőtt egy személygépkocsi vágódott a fák közé a 3823-as úton, Kemecse közelében.

Esemény ideje: 
2015. Január 23, Péntek - 8:30

tovább

 
Nem tudtak megegyezni
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 22. csütörtök, 16:22

Csütörtök délután két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Aradi vértanúk terén.Csütörtök délután két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Aradi vértanúk terén.

Esemény ideje: 
2015. Január 22, Csütörtök - 14:00

tovább

 
Pótkocsinak ütközött a Suzuki Rakamaznál
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 20. kedd, 17:50

Hétfő délután személygépkocsi ütközött kamion pótkocsijának a 3821-es úton, Rakamaznál.Hétfő délután személygépkocsi ütközött kamion pótkocsijának a 3821-es úton, Rakamaznál.

Esemény ideje: 
2015. Január 19, Hétfő - 17:45

tovább

 
Három gépkocsi tört egy negyedik miatt Baktalórántházánál
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 20. kedd, 00:34

Hétfő este három gépkocsi ütközött egy negyedik miatt, a 41-es főúton, Baktalórántházánál.Hétfő este három gépkocsi ütközött egy negyedik miatt, a 41-es főúton, Baktalórántházánál. Az okozó továbbhajtott.

Esemény ideje: 
2015. Január 19, Hétfő - 20:08

tovább

 
Bemutató a konyhatüzek megelőzése érdekében
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 27. kedd, 14:02

Kedd délben Nyíregyháza, Ungvár sétányon a konyhatüzek megelőzése érdekében tartottak bemutatót.Kedd délben Nyíregyháza, Ungvár sétányon a konyhatüzek megelőzése érdekében tartottak bemutatót.

Esemény ideje: 
2015. Január 27, Kedd - 12:00

tovább

 
A sínekre hajtott az Audi Ajaknál
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 24. szombat, 06:38

Szombat éjjel egy személygépkocsi hajtott a vasúti sínekre Ajaknál.Szombat éjjel egy személygépkocsi hajtott a vasúti sínekre Ajaknál.

Esemény ideje: 
2015. Január 24, Szombat - 3:00

tovább

 
Közös gyakorlat a nyíregyházi gyárban
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 23. péntek, 14:47

Csütörtök délután közös tűzoltási gyakorlatot tartottak a nyíregyházi Electrolux Lehel Kft. gyárában.Csütörtök délután közös tűzoltási gyakorlatot tartottak a nyíregyházi Electrolux Lehel Kft. gyárában.

Esemény ideje: 
2015. Január 22, Csütörtök - 14:00

tovább

 
Villanyoszlopnak ütközött a Suzuki Leveleken
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 23. péntek, 07:11

Csütörtök délután villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Levelek, Rákóczi utcán.Csütörtök délután villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Levelek, Rákóczi utcán.

Esemény ideje: 
2015. Január 22, Csütörtök - 15:40

tovább

 
A kerítésen át a kertbe
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 21. szerda, 17:08

Szerda délelőtt egy kis tehergépkocsi ütközött kerítésnek, majd hajtott be egy kertbe Nyírmada, Kossuth úton.Szerda délelőtt egy kis tehergépkocsi ütközött kerítésnek, majd hajtott be egy kertbe Nyírmada, Kossuth úton.

Esemény ideje: 
2015. Január 21, Szerda - 11:00

tovább

 
Összetört a Honda
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 20. kedd, 17:05

Vasárnap délután egy személygépkocsi borult fel a 38-as főúton, Rakamaz közelében.Vasárnap délután egy személygépkocsi borult fel a 38-as főúton, Rakamaz közelében.

Esemény ideje: 
2015. Január 18, Vasárnap - 14:10

tovább

 
Koccanás az esőben
SzabolcsVonulás-Hírek
2015. január 19. hétfő, 18:55

Hétfő délelőtt két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Mester és Rákóczi utca kereszteződésében.Hétfő délelőtt két személygépkocsi ütközött Kisvárda, Mester és Rákóczi utca kereszteződésében.

Esemény ideje: 
2015. Január 19, Hétfő - 10:00

tovább

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 106
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsban 82,5 százalékra nő a szennyvíz-közmű ellátottság

A nemzeti fejlesztési programban 82,5 százalék arányúra nő a lakosság szennyvizes közművel való ellátottsága Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


Bővebben...

Felborult egy autó Baktalórántháza-Ófehértó között, az utat lezárták

Felborult egy személygépkocsi Baktalórántháza és Ófehértó között csütörtökön, az autóban utazó két ember megsérült, az M3-as autópályára vezető utat a rendőrség lezárta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Balotelli menyasszonya kitálalt

Balotellinek sem a pályán, sem a nőknél nem megySzuper Mario messze van még attól, hogy megmentse a királylányt a gonosz sárkánytó...

Bővebben...

Tóth Gabi az év játékosa

Tóth Gabi az év ifjúsági kézilabdázójaMegválasztották a tavalyi év legjobb ifjúsági kézilabdázóját is, aki nem olyan nag...

Bővebben...

Alonso és Button az időutazók

Alonso megtervezte, Button kipróbáltaFernando Alonso és Jenson Button gőzerővel készül az új idényre, és a McLaren-Hond...

Bővebben...

A spanyolok életben tartották a címvédésüket

A spanyolok még megvédhetik a címüketA tegnapi negyeddöntők után kialakult a férfi kézilabda-világbajnokság elődöntőine...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Ideiglenes forgalomkorlátozás Nyírbátorban | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy bejelentett forgalomlassító demonstráció miatt 2015. február 2-án 10 órától 12 óra 30 percig a 471-es számú főútvonal Nyírbátor, Szabadság téri körforgalomra eső szakaszán félpályás útlezárására kell számítani.

Az érintett útszaka...


Bővebben...

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

Nyírmihálydiban a körzeti megbízott fogta el 2015. január 28-án B. Péter 45 éves helyi lakost, aki ellen garázdaság vétség elkövetése miatt a Debreceni Járásbíróság adott ki körözést. A férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra állították elő, ahol őrizetbe vették.

 

A Vásárosnaményi Rendőrkapit...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.