Időjárás előrejelzés

Belépés

Ökumenikus ördögűzés - versengenek a megszállott egyiptomiakért

A több ezer férőhelyes szentély padsoraiban tolongó emberek között ...
Bővebben...

Kate Upton a legszexibb színésznő

Kate Upton a legszexibb színésznő
Bővebben...

Eltévesztette az ajtót lelőtték a részeget

Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. És az alkoholistáknak nagyon...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. december 20., szombat, Teofil napja van. Holnap Tamás napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

NGM: csaknem másfél éve erősödik a kiskereskedelem

Idén októberben 5,2 százalékkal, az év első tíz hónapjában pedig 5,1 százalékkal bővült az ágazat az egy évvel korábbihoz képest, így Magyarország kiskereskedelmi forgalma már soro [ ... ]


Ötmilliárd forint adót csaltak el húskereskedők

Ötmilliárd forint adót csalt el egy húskereskedelemmel foglalkozó bűnözői csoport, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói harminchárom embert hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben -  [ ... ]


Aláírásgyűjtésbe kezd a MSZP Fodor Ibolya lemondásáért Pécsen

Az MSZP januártól aláírásokat gyűjt a baranyai megyeszékhelyen azért, hogy Fodor Ibolya pécsi önkormányzati képviselő mondjon le az önkormányzatban viselt mandátumáról.Megnyithatja múzeumát Berlin- ben a hírhedt halottpreparátor

Megnyithatja múzeumát Berlin- ben a hírhedt halottpreparátor A berlini bíróság döntése alapján a helyi hatóságok tiltakozása ellenére múzeumot nyithat a német fővárosban a holttestekből készített installációiról hírhedt Gunther von Hagens.
Bővebben...

Nem ízlett a franciakrémes

Nem ízlett a franciakrémes Vereséggel, és hatodik hellyel búcsúzott Magyarország a női kézilabda-válogatottja az Eb-től.
Bővebben...

A madarak megérzik a tornádók közeledtét

A madarak megérzik a tornádók közeledtét A madarak megérzik a tornádók közeledtét - erre a következtetésre jutottak amerikai kutatók, akik vizsgálataik eredményeit a Current Biology című folyóirat legújabb számában foglalják össze.
Bővebben...
SzabolcsVonulás-Hírek
Gyertya miatt égett a szoba Nyíregyháza belvárosában
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 19. péntek, 15:48

Péntek délelőtt egy lakástűz bemutatóval hívta fel a figyelmet a megelőzés fontosságára a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzmegelőzési Bizottság.Péntek délelőtt egy lakástűz bemutatóval hívta fel a figyelmet a megelőzés fontosságára a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzmegelőzési Bizottság.

Esemény ideje: 
2014. December 19, Péntek - 11:00

tovább

 
Nekiszaladt a terepjárónak
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 18. csütörtök, 19:26

Csütörtök délután gyalogost sodort el egy terepjáró Kisvárda, Árpád utcán.Csütörtök délután gyalogost sodort el egy terepjáró Kisvárda, Árpád utcán.

Esemény ideje: 
2014. December 18, Csütörtök - 17:10

tovább

 
Fának ütközött a ködben a Suzuki Anarcsnál
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 18. csütörtök, 07:03

Szerda késő este fának ütközött egy személygépkocsi a 4105-ös úton, Anarcsnál.Szerda késő este fának ütközött egy személygépkocsi a 4105-ös úton, Anarcsnál.

Esemény ideje: 
2014. December 17, Szerda - 23:05

tovább

 
Az ütközéskor eltört a kerékpár megsérült a kerékpáros
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 17. szerda, 20:36

Kedd délután személygépkocsi és kerékpáros ütközött Nyíregyháza, Kossuth utca és Erdő sor kereszteződésében.Kedd délután személygépkocsi és kerékpáros ütközött Nyíregyháza, Kossuth utca és Erdő sor kereszteződésében.

Esemény ideje: 
2014. December 16, Kedd - 16:00

tovább

 
Hősies helytállását ismerték el a kisvárdai tűzoltónak
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 17. szerda, 16:53

Szerdán, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, az országos katasztrófavédelmi főigazgató hősies helytállásáért ajándéktárgyat adott át Korbács Ferencnek tű. főtörzsőrmesternek.Szerdán, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, az országos katasztrófavédelmi főigazgató hősies helytállásáért ajándéktárgyat adott át Korbács Ferencnek tű. főtörzsőrmesternek.

Esemény ideje: 
2014. December 17, Szerda - 10:00

tovább

 
Gyalogosnak ütközött a gördeszkás
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 16. kedd, 11:04

Kedd reggel gördeszkás fiatal ütközött autóbuszról leszálló gyalogosnak Nyíregyháza, Széchenyi utcán.Kedd reggel gördeszkás fiatal ütközött autóbuszról leszálló gyalogosnak Nyíregyháza, Széchenyi utcán.

Esemény ideje: 
2014. December 16, Kedd - 7:30

tovább

 
Félpályás útlezárás Nyíregyházán
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 15. hétfő, 19:25

Hétfőn a Liga Szakszervezetek félpályás útlezárással tiltakoztak Nyíregyházán két helyszínen is.Hétfőn a Liga Szakszervezetek félpályás útlezárással tiltakoztak Nyíregyházán két helyszínen is.

Esemény ideje: 
2014. December 15, Hétfő - 7:00

tovább

 
Záróra után kopogtatott az autóval
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 19. péntek, 08:40

Csütörtök este személygépkocsi ütközött üzlet falának Kótaj, Kossuth utcán.Csütörtök este személygépkocsi ütközött üzlet falának Kótaj, Kossuth utcán.

Esemény ideje: 
2014. December 18, Csütörtök - 21:12

tovább

 
Felborult és 50 métert csúszott a Skoda
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 18. csütörtök, 18:36

Csütörtök délelőtt egy személygépkocsi borult fel Nyíregyháza, Kemecsei úton.Csütörtök délelőtt egy személygépkocsi borult fel Nyíregyháza, Kemecsei úton.

Esemény ideje: 
2014. December 18, Csütörtök - 10:40

tovább

 
Itt még nem kell tartani a fix sebességmérő készüléktől
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 17. szerda, 21:09

Az arra járók radar controlra figyelmeztető táblákat láthatnak Ramocsaházán és Nyírkércsen.Az arra járók radar controlra figyelmeztető táblákat láthatnak Ramocsaházán és Nyírkércsen.

Esemény ideje: 
2014. December 17, Szerda - 20:47

tovább

 
A Golf járt a legrosszabbul
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 17. szerda, 20:17

Szerda délután három személygépkocsi ütközött Nyíregyháza, Szegfű utcán.Szerda délután három személygépkocsi ütközött Nyíregyháza, Szegfű utcán.

Esemény ideje: 
2014. December 17, Szerda - 16:00

tovább

 
Nagyon elnézte a Fordos
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 16. kedd, 13:46

Kedd reggel személygépkocsi és autóbusz ütközött Nyíregyháza, Zrinyi és Luther utca kereszteződésében.Kedd reggel személygépkocsi és autóbusz ütközött Nyíregyháza, Zrinyi és Luther utca kereszteződésében.

Esemény ideje: 
2014. December 16, Kedd - 9:00

tovább

 
Pótkocsinak ütközött majd kigyulladt az Opel Dögében
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 15. hétfő, 23:57

Hétfő este pótkocsinak ütközött, majd kigyulladt egy személygépkocsi Döge, Kossuth utcán.Hétfő este pótkocsinak ütközött, majd kigyulladt egy személygépkocsi Döge, Kossuth utcán.

Esemény ideje: 
2014. December 15, Hétfő - 21:12

tovább

 
Megcsúszott és fának ütközött a Daewoo
SzabolcsVonulás-Hírek
2014. december 15. hétfő, 18:23

Szombat reggel személygépkocsi csúszott meg, és ütközött fának a 36-os főúton Nyíregyháza és Nagycserkesz között.Szombat reggel személygépkocsi csúszott meg, és ütközött fának a 36-os főúton Nyíregyháza és Nagycserkesz között.

Esemény ideje: 
2014. December 15, Hétfő - 7:30

tovább

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 102
Hirdetés
Hirdetés

Felborult egy autó Baktalórántháza-Ófehértó között, az utat lezárták

Felborult egy személygépkocsi Baktalórántháza és Ófehértó között csütörtökön, az autóban utazó két ember megsérült, az M3-as autópályára vezető utat a rendőrség lezárta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.


Bővebben...

Pszichológusból lett üzletasszony az Év embere Szabolcsban

Pszichológusból lett üzletasszonyt, Szabó Gabriellát, a nyíregyházi McDonald's ügyvezető igazgatóját választották az Év emberének Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


Bővebben...
Biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz a Dolina Kft.

Számítógép-vezérlésű, távfelügyelettel is ellátott biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz az albertirsai Dolina Kft., amellyel a szárítási költségek több mint hatvan százalékkal csökkenthetők - jelentette be Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke Pócspetriben pénteken.


További cikkek

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Átigazolási bomba robbant Amerikában tarolt a Magyar Nagydíj - A nap hírei

Átigazolási bomba robbant Amerikában, tarolt a Magyar Nagydíj - A nap híreiÉrdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sp...

Bővebben...

Rekordbeállítás előtt a Real Madrid

Rekordbeállítás előtt a Real MadridTörténete során negyedik alkalommal hódíthatja el a klubvilágbajnoki címet a Real ...

Bővebben...

Kilenc játékosát rúgja ki az NB I-es csapat

Kilenc játékosát rúgja ki az NB I-es csapatTöbbek között Leandro Martinez, Varga és Völgyi is szabadon tárgyalhat.

Bővebben...

A Magyar Nagydíj lett az év versenye a Forma-1-ben

A Magyar Nagydíj lett az év versenye a Forma-1-benAz esővel tarkított, meglepetéseredményt hozó Magyar Nagydíjat választotta a 2014-...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Megszűnt az útlezárás Őr és Jármi között

Közúti közlekedési baleset történt 2014. december 19-én 17 óra körüli időben a 49-es számú úton, Őr és Jármi települések között. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi sofőrje elgázolt egy gyalogost, aki az ütközés következtében megsérült, ezért a mentőszolgálat munkatársai kó...


Bővebben...

Gyalogos gázolás történt Őr és Jármi között - frissítve

Közúti közlekedési baleset történt 2014. december 19-én 17 óra körüli időben a 49-es számú úton, Őr és Jármi települések között. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi sofőrje elgázolt egy gyalogost, aki az ütközés következtében megsérült, ezért a mentőszolgálat munkatársai kó...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.