Időjárás előrejelzés

Belépés
Minden este jöttek

2015. február 28., szombat

Szombat éjjel tűz volt egy lakóházban Kékcse, Fő utcán.
Bővebben...

Csak ment a vakvilágba

2015. február 28., szombat

Péntek késő este három személygépkocsi ütközött Anarcs, Ady Endre utcán.
Bővebben...


Odúkat telepített a Budapest Voices

Budapest - A Budapest Voice tagjai a madárvédelemre hívják fel a fi...
Bővebben...

Felére csökkentik a közfoglalkoztatottak számát

A Demokratikus Koalíció szerint csak feleannyian vehetnek részt a k...
Bővebben...

Ő a világ legnépszerűbb előadója

Az eladási listák alapján a 25 éves Taylor Swifté a világ legnépsze...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. február 28., szombat, Elemér napja van. Holnap Albin napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Jogszabályváltozások - Átalakulnak az egészségügy háttérintézményei

Március 1-jével átalakul számos egészségügyi háttérintézmény, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága szerint ezáltal átláthatóbb lesz  [ ... ]


Banki elszámolás - A jövő héttől megkezdődik a devizahiteles ügyfelekkel való elszámolás

A pénzügyi intézményeknek a jövő héten meg kell kezdeniük az elszámolást devizahiteles ügyfeleikkel, az érintetteknek április 30-ig meg kell kapniuk a tájékoztató levelet az elszámol [ ... ]


A lakosság alig kétharmada képes megtakarítani

Magyarországon a gazdaságilag aktív, 25-55 éves korosztály tagjainak 61 százaléka tekinthető megtakarítónak, ők átlagban havi 20 ezer forintot tesznek félre - közölte a hétszáz fős m [ ... ]Lázár János felülvizsgálná a számlázási, mérési gyakorlatot

Lázár János felülvizsgálná a számlázási, mérési gyakorlatot A gáz- és a villamosenergia-szektor után a vízszolgáltató és a hulladékszállító cégek számlázási, mérési gyakorlatát is felülvizsgálná a Miniszterelnökséget vezető miniszter - hangzott el a Hír TV...
Bővebben...

Jegyzet: Bróker vagy tróger?

Jegyzet: Bróker vagy tróger? Valami bűzlik „Dániában”. Azaz csak bűzlött úgy jó négyszáz éve. Aztán az északi széllel a szag is beterítette Európát, s mostanában valahogy tartósan is megmarad. Matyasovszki József  jegyzete.
Bővebben...

Megkérdeztük: Várja már a vasárnap beköszöntő tavaszt?

Természetesen örülök a tavasznak – mondta el kérdésünkre Lőcsei Balázs –, de nagyon hiányzott egy rendes hóesés a télen.
Bővebben...
Hírek
Jogszabályváltozások - Átalakulnak az egészségügy háttérintézményei
Hírek
2015. február 28. szombat, 11:03

Március 1-jével átalakul számos egészségügyi háttérintézmény, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága szerint ezáltal átláthatóbb lesz és egyszerűsödik az ágazat háttérintézményi rendszere.

 
A lakosság alig kétharmada képes megtakarítani
Hírek
2015. február 28. szombat, 10:57

Magyarországon a gazdaságilag aktív, 25-55 éves korosztály tagjainak 61 százaléka tekinthető megtakarítónak, ők átlagban havi 20 ezer forintot tesznek félre - közölte a hétszáz fős mintán végzett felmérésének eredményét az Union Biztosító az MTI-vel.

 
Évértékelő - Eltérően értékelik a kormányfő beszédét az elemzők
Hírek
2015. február 27. péntek, 22:33

Eltérő következtetéseket vontak le Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből az MTI által megkérdezett politikai elemzők. A Nézőpont Intézet szerint a miniszterelnök kormányképes, nyugodt erőt sugárzott, miközben a kellemetlen kérdéseket sem kerülte meg, míg a Political Capital úgy látja, Orbán Viktor ugyan "visszahozta a polgári Magyarország gondolatát", de azt nem sikerült tartalommal megtöltenie.

 
Befejeződött a sztrájk a Pick Zrt. pécsi üzemében
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 16:09

Öt és fél órás sztrájk után befejezték a munkabeszüntetést és újra elkezdtek dolgozni a Pick Szeged Zrt. (Pick Zrt.) pécsi üzemében, miután a szakszervezet megállapodott a vállalat vezérigazgatójával.

 
Buda-Cash - Postán kapják márciusi nyugdíjukat a DRB-ügyfelek
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:38

Postán kapják kézhez ellátásukat azok, akik eddig a DRB bankcsoportnál vezetett számlájukra kapták nyugdíjukat - közölte az MTI érdeklődésére az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság csütörtökön.

 
Az NFM módosítja a háztartási nagygépcsere-program szabályait
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:22

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) módosítja az Otthon Melege Program keretében meghirdetett, energiamegtakarítást eredményező háztartási nagygépek cseréje alprogram támogatói okiratát; a korábban megjelölt háztartási nagygéptől eltérő energetikai mutatókkal rendelkező gép is beszerezhető, és több idő biztosított a hűtők, fagyasztók megvásárlására - közölte az NFM csütörtökön.

 
Több mint 300 millió forintot takarítottak meg az MVM Partner ügyfelei másfél év alatt
Hírek
2015. február 25. szerda, 15:26

Jelentős költségcsökkenést érhettek el azok a hazai kis- és középvállalkozások, amelyek igénybe vették az MVM Partner Zrt. energetikai auditszolgáltatását, az Áramőrt; a társaság az elmúlt másfél évben 566 vizsgálatot végzett el, a megrendelő vállalkozások összesen mintegy 300 millió forintot takarítottak meg.

 
A Nébih 48 millió forintra bírságolta az ALDI-t
Hírek
2015. február 24. kedd, 11:56

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tisztességtelen forgalmazói magatartás miatt mintegy 48 millió forint termékpálya-felügyeleti bírság megfizetésére kötelezte az ALDI Magyarország Kereskedelmi Bt-t - közölte  Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár kedden az MTI-vel.

 
Török kormányfő - Megkezdődött a magyar-török kormányzati csúcstalálkozó
Hírek
2015. február 24. kedd, 10:15

Szijjártó Péter tárgyalásaival megkezdődött a magyar-török kormányzati csúcstalálkozó: a külgazdasági és külügyminiszter fogadta Nihat Zeybekci gazdasági minisztert és Mevlüt Cavusoglu külügyminisztert - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium kedden az MTI-vel.

 
Nem tervezi kivonulását Magyarországról a Spar
Hírek
2015. február 20. péntek, 14:57

A Spar nem tervezi a magyar piac elhagyását, annak ellenére, hogy kifogásol egyes magyar jogszabályokat - erősítette meg Gerhard Drexel, a Spar Österreich vezérigazgatója a Die Presse című osztrák napilap pénteki számában megjelent interjúban.

 
Banki elszámolás - A jövő héttől megkezdődik a devizahiteles ügyfelekkel való elszámolás
Hírek
2015. február 28. szombat, 11:00

A pénzügyi intézményeknek a jövő héten meg kell kezdeniük az elszámolást devizahiteles ügyfeleikkel, az érintetteknek április 30-ig meg kell kapniuk a tájékoztató levelet az elszámolás és forintosítás részleteiről. A bankok felkészültek a feladat végrehajtására.

 
Jogszabályváltozások - Márciustól hatályosak az új ekáer szabályok
Hírek
2015. február 28. szombat, 10:56

Első alkalommal  március 11-től kell kockázati biztosítékot nyújtaniuk az erre kötelezett, kockázatos termékeket fuvarozó vállalkozásoknak. Ellenben azok a vállalkozások, amelyek szerepelnek a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisában, mentesülnek a kockázati biztosíték fizetésének kötelezettsége alól - egyebek mellett ezt tartalmazzák az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszerrel (ekáer) összefüggő jogszabályok, amelyek vasárnap lépnek hatályba.

 
Közösségi közlekedési koncepciót kidolgozó biztos lesz Vitézy Dávid
Hírek
2015. február 27. péntek, 22:32

A közösségi közlekedési szolgáltató cégek, különösen a Volán társaságok működésével kapcsolatos jövőbeli lehetséges irányokat tartalmazó koncepció kidolgozására miniszteri biztossá nevezte ki Vitézy Dávidot, a Budapesti Közlekedési Központ volt vezérigazgatóját Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter - az erről szóló utasítás a pénteki Hivatalos Értesítőben jelent meg. A kinevezés február 1-jétől július 31-éig tart.

 
Buda-Cash - PM: Matolcsy és a kormány tisztázza saját szerepét
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:39

A Párbeszéd Magyarországért felszólítja a Matolcsy György vezette jegybankot és az Orbán-kormányt, hogy tisztázza a szerepét a Buda-Cash ügyben - írta az ellenzéki párt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

 
Buda-Cash - Csak a pénztárakban vehető fel az ügyfelenkénti 60 ezer forint, a fedezet rendelkezésre áll
Hírek
2015. február 26. csütörtök, 15:23

A DRB bankcsoport ügyfelei kizárólag a pénztárakban, készpénzben vehetik fel azt a 60 ezer forintot, amelyben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) maximálta az ügyfelenként kifizethető összeget. A DRB Regionális Bank Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a szükséges készpénzfedezet a bankban rendelkezésre áll, a fiókhálózatba csütörtökön délelőtt kiszállítják.

 
Influenza - Az elmúlt héten tetőzött a járvány az országban
Hírek
2015. február 25. szerda, 15:27

A jelentő orvosok adatai szerint az elmúlt héten tetőzött az influenzajárvány az országban, február 16-22. között 81 900 ember fordult influenzaszerű tünetekkel orvoshoz, 10 százalékkal kevesebben, mint az azt megelőző héten - derült ki az Országos Epidemiológiai Központ tájékoztatója (OEK) szerdai tájékoztatójából.

 
Együttműködési megállapodást kötött a GVH és az OÉTI
Hírek
2015. február 24. kedd, 12:05

Együttműködési megállapodást kötött a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), valamint az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) annak érdekében, hogy a szervezetek kölcsönösen segítsék egymás tevékenységét az étrend-kiegészítők, a különleges táplálkozási célú élelmiszerek és a kozmetikai termékek piacain - közölte kedden a GVH az MTI-vel.

 
Kecskeméti főiskolások napelemes autóval indulnak egy ausztrál versenyen
Hírek
2015. február 24. kedd, 10:16

A kecskeméti főiskolásuk saját fejlesztésű napelemes autójukkal beneveztek a World Solar Challenge versenyre, amely során Ausztrálián keresztül 3 ezer kilométert kell megtenniük októberben – tájékoztatta Kutasi Zoltán, a Kecskeméti Főiskola műszaki ügyintézője, a csapat kapitánya kedden az MTI-t.

 
Az MNB felfüggesztette a Buda-Cash működését
Hírek
2015. február 24. kedd, 10:13

A jegybank azonnali hatállyal felfüggesztette a Buda-Cash Brókerház működési engedélyét és felügyeleti biztosokat rendelt ki a tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt  - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden reggel az MTI-vel.

 
Elemzők: folytatódik a reálbér-emelkedés idén
Hírek
2015. február 20. péntek, 12:47

Az egyszeri hatások nélkül is tovább folytatódhat idén a reálbérek emelkedése Magyarországon az MTI által pénteken megkérdezett elemzők szerint.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 393
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsban 82,5 százalékra nő a szennyvíz-közmű ellátottság

A nemzeti fejlesztési programban 82,5 százalék arányúra nő a lakosság szennyvizes közművel való ellátottsága Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


Bővebben...

Felborult egy autó Baktalórántháza-Ófehértó között, az utat lezárták

Felborult egy személygépkocsi Baktalórántháza és Ófehértó között csütörtökön, az autóban utazó két ember megsérült, az M3-as autópályára vezető utat a rendőrség lezárta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Megint kikapott az NHL címvédője

Megint kikapott az NHL címvédőjeKét nap alatt kétszer veszített a bajnoki címvédő Los Angeles Kings az észak-ameri...

Bővebben...

Nyert az MTK a Paks ellen

Nyert az MTK a Paks ellenA második helyen álló MTK két góllal nyert a Paks ellen az ideiglenes otthonául sz...

Bővebben...

Simán nyert az Eger

Simán nyert az EgerA bajnoki címvédő Eger gond nélkül, hét góllal legyőzte a Vasast a férfi vízilabda...

Bővebben...

Blatter A katari vb-döntő decemberben legyen

Blatter: A katari vb-döntő decemberben legyenA FIFA vezetője is úgy gondolja, hogy a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot ...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Zoltán 19 éves, B. Bernát 24 éves, J. Krisztián 26 éves és P. Lajos 37 éves ópályi lakosok ellen. A négy férfit 2015. február 27-én 16 órakor egy Ópályi és  Nyírparasznya közötti erdőben a...


Bővebben...

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Enikő 21 éves tiszarádi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2015. február 26-án Tiszarád belterületén előzetes szóváltást követően bántalmazott eg...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

CívisHír
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.