Időjárás előrejelzés

Belépés


2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. augusztus 31., vasárnap, Erika és Bella napja van. Holnap Egyed és Egon napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Devizahitelek - Varga: a perek is azt mutatják, hogy tisztességtelenül jártak el a bankok

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a pénzintézetek által az állammal szemben indított, a napokban zajló devizahiteles perek állása is azt mutatja, hogy a bíróság szerint is ti [ ... ]


Közel negyedével 1,25 milliárdra nő az idén az okostelefonok értékesítése

Az idén 23,8 százalékkal 1,252 milliárdra nő az okostelefonok világpiaci értékesítése a tavalyi 1,01 milliárdról. A növekedés elsősorban a feltörekvő piaci keresletre támaszkodik, a  [ ... ]


Az idén 55 ezer gyerek nyaralt az Erzsébet-táborokban

A nemzetközi szinten elismert Erzsébet-táboroztatás, amelynek kertében az idén már 55 ezer gyermek nyaralhatott, remek konstrukció, hiszen jelen van benne a társadalmi szolidaritás, az önk [ ... ]Tusk és Mogherini mellett döntött az Európai Tanács

Tusk és Mogherini mellett döntött az Európai Tanács Donald Tusk lengyel kormányfőt választották meg az Európai Tanács elnökének, Federica Mogherini olasz külügyminisztert pedig az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének az EU-tagál...
Bővebben...

Atlétikai Szuper Liga-döntő – Pars 80 méter felett, Márton 18,50 közelében

Atlétikai Szuper Liga-döntő – Pars 80 méter felett, Márton 18,50 közelében A zürichi Európa-bajnokság mindkét magyar érmese, a kalapácsvetésben címét megvédő Pars Krisztián és a súlylökésben harmadik Márton Anita is remek teljesítménnyel győzött az első Atlétikai Magyar ...
Bővebben...

Az ötös lottó nyerő- számai és nyereményei

Az ötös lottó nyerő- számai és nyereményei A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 35. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Bővebben...
Hírek
Devizahitelek - Varga: a perek is azt mutatják, hogy tisztességtelenül jártak el a bankok
Hírek
2014. augusztus 30. szombat, 15:16

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a pénzintézetek által az állammal szemben indított, a napokban zajló devizahiteles perek állása is azt mutatja, hogy a bíróság szerint is tisztességtelenül jártak el a bankok az ügyfeleikkel szemben.

 
Az idén 55 ezer gyerek nyaralt az Erzsébet-táborokban
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:12

A nemzetközi szinten elismert Erzsébet-táboroztatás, amelynek kertében az idén már 55 ezer gyermek nyaralhatott, remek konstrukció, hiszen jelen van benne a társadalmi szolidaritás, az önkéntesség és a tehetséggondozás is - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Balatonberényben.

 
MNB: a tiszaroffi ingatlanvásárlás a helyi foglalkoztatást javítja
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:10

Az MNB tiszaroffi ingatlanvásárlása hozzájárul e hátrányos helyzetű kistelepülés foglalkoztatási helyzetének javításához; a birtokbavétel óta 30 új munkahelyet alakítottak ki, valamennyi munkavállaló helyi lakos - válaszolta Matolcsy György jegybankelnök Korózs Lajos (MSZP) országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére.

 
Passzívház roadshow szeptemberben
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 09:35

Négy helyszínen rendez passzívház tervezési roadshow-t szeptemberben a német Energie Planer Team megbízása alapján az energiahatékony építés megismertetésével foglalkozó Green Press Kft. - közölte ez utóbbi társaság az MTI-vel.

 
Pótfelvételi - ma hozzák nyilvánosságra a ponthatárokat
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 09:31

Ma hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon. Ekkor dől el, hogy a több mint 9500 pótfelvételiző közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.

 
A NAV és állatvédő szervezetek segítik egymás munkáját
Hírek
2014. augusztus 27. szerda, 09:36

Az állatok csempészése és illegális szaporítása elleni fellépésben segíti egymást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és az Országos Állatvédőrség Alapítvány, illetve a Cerberos Állatvédő Egyesület. A megállapodásban, amelyet a NAV írt alá a két civil szervezettel, szerepel az állatviadalok megakadályozása is.

 
Az MNB januártól adósságfék-szabályozást vezet be
Hírek
2014. augusztus 27. szerda, 09:20

A túlzott lakossági eladósodás és a devizahitelezés újbóli felfutásának megakadályozása érdekében a jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató (JTM) és a hitelfedezeti mutató (HFM) alkalmazásával adósságfék-szabályozást vezet be a Magyar Nemzeti Bank (MNB) január elsején - közölte a jegybank.

 
Elkészült az Antarktisz tengeri élővilágának eddigi legteljesebb atlasza
Hírek
2014. augusztus 25. hétfő, 12:38

Elkészült az Antarktisz tengeri élővilágát bemutató eddigi legrészletesebb térképgyűjtemény.

 
Nyári diákmunkára az idén 1,7 milliárd forint jutott
Hírek
2014. augusztus 24. vasárnap, 11:08

Sikeres szezon végéhez közeledik a nyári diákmunkaprogram, az idei vakáció hónapjaiban 23 ezer 500 fiatal vállalt valamilyen hivatalos elfoglaltságot, 7500-zal több, mint a tavalyi szezonban - áll az Nemzetgazdasági Minisztériumnak az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában. A dokumentum szerint a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból a diákfoglalkoztatás támogatására, az elmúlt évinél 200 millió forinttal nagyobb keret, 1,7 milliárd forint állt rendelkezésre.

 
Kutyák támadtak meg három kislányt Neszmélyen
Hírek
2014. augusztus 23. szombat, 22:02

A Komárom megyei Neszmélyen egy családi háznál két kutya szombat este megtámadott három kislányt, egyiküket súlyos arcsérülésekkel vitték kórházba - mondta el a mentőszolgálat regionális orvos igazgatója az MTI-nek.

 
Közel negyedével 1,25 milliárdra nő az idén az okostelefonok értékesítése
Hírek
2014. augusztus 30. szombat, 15:14

Az idén 23,8 százalékkal 1,252 milliárdra nő az okostelefonok világpiaci értékesítése a tavalyi 1,01 milliárdról. A növekedés elsősorban a feltörekvő piaci keresletre támaszkodik, a fejlett régiók keresletének növekedési üteme lassul, részesedése pedig a világpiaci forgalomból idővel csökken - írja az International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat negyedéves tanulmánya.

 
Jövő hétvégén rendezik meg Szegeden a tiszai halfesztivált
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:11

Több mint kétszáz mázsa halat kínálnak és több ezer embert látnak vendégül a szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivál három napja alatt jövő péntektől vasárnapig; szombaton több száz bográcsban készül majd a hallé.

 
OMSZ: októbertől a szentesi és a debreceni bázisokon is a legkorszerűbb helikopterekkel mentenek
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:09

Októbertől a szentesi és a debreceni bázisokon is a legkorszerűbb mentőhelikopterekkel végzik majd a mentést - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

 
Több mint félmilliárd forintos fejlesztés a berekfürdői termál- és strandfürdőben
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 09:33

A téli fürdőzésnek helyet adó fedett fürdő felújítását és egy élményelemes ifjúsági medence építését szolgáló fejlesztés, a település történetének legnagyobb, 550 millió forint értékű beruházása kezdődött a gyógyvizéről ismert Berekfürdő termál- és strandfürdőjében.

 
Kétmilliárdos hatékonyságnövelő programot indít a HungaroControl
Hírek
2014. augusztus 27. szerda, 12:31

Kétmilliárd forintos beruházással növeli az átrepülő forgalom irányításának hatékonyságát a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. Az irányítók legkésőbb 2015 februárjától már nemcsak szóban, hanem írásban is kommunikálnak majd az átrepülő gépek pilótáival.

 
Ismét Vegetáriánus Fesztivál a hétvégén
Hírek
2014. augusztus 27. szerda, 09:22

A vegán életmódról, a nyers táplálkozásról és a gluténmentes étrendről is szó esik a 13. Vegetáriánus Fesztiválon a hétvégén Budapesten.

 
Visszakapta a Székely Nemzeti Múzeum Gábor Áron egyetlen megmaradt ágyúját
Hírek
2014. augusztus 25. hétfő, 12:54

A Kovászna megyei tanács tulajdonába került, így végleg az önkormányzat által működtetett Székely Nemzeti Múzeumban maradhat Gábor Áron egyetlen megmaradt ágyúja - közölte hétfői hírlevelében a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

 
Fővárosi Közgyűlés - Döntöttek a 3-as metró felújításával kapcsolatos feladatok végrehajtásáról
Hírek
2014. augusztus 25. hétfő, 12:03

Döntött a Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésén a 3-as metró felújításával kapcsolatos feladatok végrehajtásáról, köztük a szükséges hitelfelvétel előkészítéséről, valamint arról, hogy felkérik a BKV Zrt.-t a szerelvények felújítására vonatkozó tender kiírására.

 
Önkormányzat 2014 - Lejárt a határidő a kereskedelmi rádiók és tévék jelentkezésére
Hírek
2014. augusztus 23. szombat, 22:05

Szombaton 16 órakor lejárt az országos kereskedelmi rádiók és televíziók számára megszabott határidő: e médiumok eddig jelentkezhettek a Nemzeti Választási Bizottságnál (NVB), ha az október 12-i önkormányzati választás kampányidőszakában politikai reklámot kívántak közzétenni. Pénteken a munkaidő végéig egyetlen ilyen bejelentés sem érkezett, de nem tudható, hogy az azóta eltelt időben jelentkezett-e valamelyik médium.

 
Kidőlt egy ház fala a heves esőzések miatt a Veszprém megyei Bében
Hírek
2014. augusztus 23. szombat, 22:01

Kidőlt egy lakóház hátsó fala Bében a heves esőzések miatt, további ingatlanokat homokzsákokkal védenek a településen, illetve Adásztevelen - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 368
Hirdetés

Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


Bővebben...

Telephelyfejlesztés uniós támogatással a nyíregyházi K-Kettő Kft.-nél

Uniós támogatással fejlesztette telephelyét az autóipari és mezőgazdasági alkatrészek bevonatkezelését végző nyíregyházi K-Kettő 2001 Felületkezelő Kft. - közölte a családi vállalkozás tulajdonosa, ügyvezető-igazgatója pénteken az MTI-vel.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

OTP Bank Liga továbbra is hibátlan a Videoton döntetlen Újpesten - eredmények

OTP Bank Liga: továbbra is hibátlan a Videoton, döntetlen Újpesten - eredményekA listavezető Videoton még mindig 100 százalékos, miután 3-0-ra legyőzte hazai pál...

Bővebben...

Serie A Roma-győzelem a Fiorentina ellen

Serie A: Roma-győzelem a Fiorentina ellenSikerrel indított az olasz élvonal új kiírásában az AS Roma, amely hazai pályán 2-...

Bővebben...

La Liga megvan a címvédő első győzelme három góllal nyert a Bilbao - eredmények

La Liga: megvan a címvédő első győzelme, három góllal nyert a Bilbao - eredményekA nyitófordulóban gól nélküli döntetlent játszó címvédő Atlético Madrid 2-1-re leg...

Bővebben...

Átigazolási hírek - a Liverpool védője hazatért a Barca kölcsönadta középpályását

Átigazolási hírek - a Liverpool védője hazatért, a Barca kölcsönadta középpályásátA Sport365.hu gyűjtése a fontosabb átigazolási hírekről.

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Diákmunkán keresett pénzét besurranással egészítette ki

Többszázezer forintot tulajdonítottak el egy demecseri házból, ahova a nyitott ablakon másztak be 2014. augusztus 29-én 18 óra 30 perc körüli időben. Az ügyben Demercseri Rendőrőrs ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A rendőrök még aznap előállították a feltételezett elkövetőket – két 16...


Bővebben...

Tourist Police a VIDOR Fesztivál idején is

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság gyalogos szolgálatot ellátó járőrei mellett a Tourist Police is bűnmegelőzési feladatokat lát el a VIDOR Fesztivál belvárosi helyszínein. A középiskolás diákok -rendőrökkel közösen - az ilyenkor előforduló bűncselekményekre (pl. zseblopásokra) figyelmeztetnek és i...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.