Időjárás előrejelzés

Belépés

Nicole Scherzinger szexi bikiniben lazított egy luxushajón

Az amerikai énekes és modell Olaszország partjainál lazított bikini...
Bővebben...

Vajna Tímea titkos partin választanak győztest

Vajna Tímea azt szeretné, ha két év múlva a Miss Universe világvers...
Bővebben...

A gondolkodás iskolája

Párhuzamos tanévet indít az MSZP: a szeptember 1-jével indult "enge...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. szeptember 01., hétfő, Egyed és Egon napja van. Holnap Rebeka és Dorina napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Új elnök a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség élén

A német Thomas Weikert lett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) új elnöke.


Több figyelmet kell fordítani a gyümölcsök eladását segítő előkészítésre

Az eddiginél lényegesen több figyelmet kell fordítani Magyarországon a gyümölcsök eladását segítő előkészítő folyamat megszervezésére - mondta Füredi Gábor, a Hand Kereskedelmi Kft [ ... ]


Tanévkezdés - A magyar családok kétharmadának jelentős anyagi teher az iskolakezdés

Az iskoláskorú gyermeket nevelő magyar családok csaknem egyötöde számára vállalhatatlanul nagy anyagi terhet, 50 százalékuk számára pedig jelentős, nehezen megoldható kiadást jelent a  [ ... ]A hazai családok kétharmadá- nak nagy teher az iskolakezdés

A hazai családok kétharmadá- nak nagy teher az iskolakezdés Az iskoláskorú gyermeket nevelő magyar családok csaknem egyötöde számára vállalhatatlanul nagy anyagi terhet, 50 százalékuk számára pedig jelentős, nehezen megoldható kiadást jelent a szeptemberi ...
Bővebben...

Napvilágra kerültek a Karcsi és a csokoládégyár kimaradt részei

Napvilágra kerültek a Karcsi és a csokoládégyár kimaradt részei Roald Dahl Karcsi és a csokoládégyár című gyermekregényének egy kimaradt fejezetét és eddig nem ismert szereplőit mutatta be a néhai író hagyatékának kezelője. Dahl klasszikusa idén októberben ünn...
Bővebben...

Nyelvvizsgabotrány – Befejez- ték a nyomozás Pest megyében

Nyelvvizsgabotrány – Befejez- ték a nyomozás Pest megyében Több mint ezer gyanúsítottal szem- ben zárult le a nyomozás a veszte- getéssel megszerzett nyelvvizsgák ügyében Pest megyében – tájékoz- tatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
Bővebben...
Hírek
Új elnök a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség élén
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:56

A német Thomas Weikert lett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) új elnöke.

 
Tanévkezdés - A magyar családok kétharmadának jelentős anyagi teher az iskolakezdés
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:46

Az iskoláskorú gyermeket nevelő magyar családok csaknem egyötöde számára vállalhatatlanul nagy anyagi terhet, 50 százalékuk számára pedig jelentős, nehezen megoldható kiadást jelent a szeptemberi iskolakezdés - hangzott el az Ökumenikus Segélyszervezet hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.

 
Önkormányzat 2014 - Liberálisok: kudarcos a BKK tevékenysége
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:40

A Liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint amihez a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hozzányúlt, az eddig még kudarcba fulladt.

 
Augusztusban is több új autót helyeztek forgalomba
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:37

Augusztusban és az év első 8 hónapjában is nőtt a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) a DataHouse adatai alapján hétfőn.

 
Devizahitelek - Varga: a perek is azt mutatják, hogy tisztességtelenül jártak el a bankok
Hírek
2014. augusztus 30. szombat, 15:16

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a pénzintézetek által az állammal szemben indított, a napokban zajló devizahiteles perek állása is azt mutatja, hogy a bíróság szerint is tisztességtelenül jártak el a bankok az ügyfeleikkel szemben.

 
Az idén 55 ezer gyerek nyaralt az Erzsébet-táborokban
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:12

A nemzetközi szinten elismert Erzsébet-táboroztatás, amelynek kertében az idén már 55 ezer gyermek nyaralhatott, remek konstrukció, hiszen jelen van benne a társadalmi szolidaritás, az önkéntesség és a tehetséggondozás is - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön Balatonberényben.

 
MNB: a tiszaroffi ingatlanvásárlás a helyi foglalkoztatást javítja
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:10

Az MNB tiszaroffi ingatlanvásárlása hozzájárul e hátrányos helyzetű kistelepülés foglalkoztatási helyzetének javításához; a birtokbavétel óta 30 új munkahelyet alakítottak ki, valamennyi munkavállaló helyi lakos - válaszolta Matolcsy György jegybankelnök Korózs Lajos (MSZP) országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére.

 
Passzívház roadshow szeptemberben
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 09:35

Négy helyszínen rendez passzívház tervezési roadshow-t szeptemberben a német Energie Planer Team megbízása alapján az energiahatékony építés megismertetésével foglalkozó Green Press Kft. - közölte ez utóbbi társaság az MTI-vel.

 
Pótfelvételi - ma hozzák nyilvánosságra a ponthatárokat
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 09:31

Ma hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon. Ekkor dől el, hogy a több mint 9500 pótfelvételiző közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.

 
A NAV és állatvédő szervezetek segítik egymás munkáját
Hírek
2014. augusztus 27. szerda, 09:36

Az állatok csempészése és illegális szaporítása elleni fellépésben segíti egymást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és az Országos Állatvédőrség Alapítvány, illetve a Cerberos Állatvédő Egyesület. A megállapodásban, amelyet a NAV írt alá a két civil szervezettel, szerepel az állatviadalok megakadályozása is.

 
Több figyelmet kell fordítani a gyümölcsök eladását segítő előkészítésre
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:55

Az eddiginél lényegesen több figyelmet kell fordítani Magyarországon a gyümölcsök eladását segítő előkészítő folyamat megszervezésére - mondta Füredi Gábor, a Hand Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

 
Napvilágra kerültek a Karcsi és a csokoládégyár című regény kimaradt részei
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:41

Roald Dahl Karcsi és a csokoládégyár című gyermekregényének egy kimaradt fejezetét és eddig nem ismert szereplőit mutatta be a néhai író hagyatékának kezelője. Dahl klasszikusa idén októberben ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját.

 
Tanévkezdés - Párhuzamos tanévet indít az MSZP
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:38

Párhuzamos tanévet indít az MSZP: a szeptember 1-jével indult "engedelmesség iskolájával" szemben "a gondolkodás iskoláját" indítja el a jövő héten - jelentette be Hiller István hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

 
Norvég alapok - Kiírták az új civil pályázatot
Hírek
2014. szeptember 01. hétfő, 12:35

Megjelent a Norvég Civil Támogatási Alap civil szervezeteket támogató harmadik pályázatának felhívása, az első forduló beadási határideje október 15. - közölte az Ökotárs Alapítvány a pályázatot lebonyolító konzorcium vezetőjeként hétfőn az MTI-vel.

 
Közel negyedével 1,25 milliárdra nő az idén az okostelefonok értékesítése
Hírek
2014. augusztus 30. szombat, 15:14

Az idén 23,8 százalékkal 1,252 milliárdra nő az okostelefonok világpiaci értékesítése a tavalyi 1,01 milliárdról. A növekedés elsősorban a feltörekvő piaci keresletre támaszkodik, a fejlett régiók keresletének növekedési üteme lassul, részesedése pedig a világpiaci forgalomból idővel csökken - írja az International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat negyedéves tanulmánya.

 
Jövő hétvégén rendezik meg Szegeden a tiszai halfesztivált
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:11

Több mint kétszáz mázsa halat kínálnak és több ezer embert látnak vendégül a szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivál három napja alatt jövő péntektől vasárnapig; szombaton több száz bográcsban készül majd a hallé.

 
OMSZ: októbertől a szentesi és a debreceni bázisokon is a legkorszerűbb helikopterekkel mentenek
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 15:09

Októbertől a szentesi és a debreceni bázisokon is a legkorszerűbb mentőhelikopterekkel végzik majd a mentést - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

 
Több mint félmilliárd forintos fejlesztés a berekfürdői termál- és strandfürdőben
Hírek
2014. augusztus 28. csütörtök, 09:33

A téli fürdőzésnek helyet adó fedett fürdő felújítását és egy élményelemes ifjúsági medence építését szolgáló fejlesztés, a település történetének legnagyobb, 550 millió forint értékű beruházása kezdődött a gyógyvizéről ismert Berekfürdő termál- és strandfürdőjében.

 
Kétmilliárdos hatékonyságnövelő programot indít a HungaroControl
Hírek
2014. augusztus 27. szerda, 12:31

Kétmilliárd forintos beruházással növeli az átrepülő forgalom irányításának hatékonyságát a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. Az irányítók legkésőbb 2015 februárjától már nemcsak szóban, hanem írásban is kommunikálnak majd az átrepülő gépek pilótáival.

 
Ismét Vegetáriánus Fesztivál a hétvégén
Hírek
2014. augusztus 27. szerda, 09:22

A vegán életmódról, a nyers táplálkozásról és a gluténmentes étrendről is szó esik a 13. Vegetáriánus Fesztiválon a hétvégén Budapesten.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 368
Hirdetés

Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


Bővebben...

Telephelyfejlesztés uniós támogatással a nyíregyházi K-Kettő Kft.-nél

Uniós támogatással fejlesztette telephelyét az autóipari és mezőgazdasági alkatrészek bevonatkezelését végző nyíregyházi K-Kettő 2001 Felületkezelő Kft. - közölte a családi vállalkozás tulajdonosa, ügyvezető-igazgatója pénteken az MTI-vel.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Elbuktunk - bocsánatot kért a szurkolóktól a Real játékosa

"Elbuktunk" - bocsánatot kért a szurkolóktól a Real játékosaA Real Madrid védője, Pepe elnézést kért vasárnapi vereségük miatt: a fővárosiak 4...

Bővebben...

Videó kötény a védőnek majd 20 méterről átemelős gól

Videó: kötény a védőnek, majd 20 méterről átemelős gólRobbie Keane még mindig nagyon tud focizni: a Tottenham és a Liverpool egykori, az...

Bővebben...

Egyre valószínűbb hogy bénasági pirulát vett be a Farkasok játékosa - videó

Egyre valószínűbb, hogy bénasági pirulát vett be a Farkasok játékosa - videóA VfL Wolfsburg belga utánpótlás-válogatott középpályása, Junior Malanda nemrég ór...

Bővebben...

Átigazolási hírek - csatárt kölcsönzött a Real Madrid

Átigazolási hírek - csatárt kölcsönzött a Real MadridA Sport365.hu gyűjtése a fontosabb átigazolási hírekről.

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Rendőrök és polgárőrök ügyelnek a gyerek biztonságára

Szeptemberben a rendőrség és a polgárőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is ismét kiemelt jelenlétet biztosít a forgalmasabb környékeken található általános iskolák közelében a napi oktatás kezdetének és befejezésének időszakában. A demonstratív jelenléttel elsősorban a gyerekek biztonságos kö...


Bővebben...

Négymilliós cigarettafogás | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2014. augusztus 31-én 11 óra 55 perckor Gulács belterületén akartak ellenőrizni egy gépkocsit. A járművezető a rendőrök jelzését figyelmen kívül hagyta és megállás nélkül tovább hajtott. Az egyenruhások követték a járművet, amely végül Jánd belterületén...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.