Időjárás előrejelzés

Belépés

Angelina Jolie lusta a karácsonyhoz

Nagyon úgy tűnik, hogy Angelina Jolie a színészkarrierje vége után ...
Bővebben...

Elolvadtunk az énekesnő kiskutyájától Videó

Demi Lovato egy hihetetlenül aranyos kiskutya gazdája lett, az apró...
Bővebben...

Baleset miatt torlódás az M0-son Diósdnál az M5-ös felé

Egy kamion személyautónak ütközött az M0-s autóúton Diósd térségébe...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. december 20., szombat, Teofil napja van. Holnap Tamás napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

NGM: csaknem másfél éve erősödik a kiskereskedelem

Idén októberben 5,2 százalékkal, az év első tíz hónapjában pedig 5,1 százalékkal bővült az ágazat az egy évvel korábbihoz képest, így Magyarország kiskereskedelmi forgalma már soro [ ... ]


Ötmilliárd forint adót csaltak el húskereskedők

Ötmilliárd forint adót csalt el egy húskereskedelemmel foglalkozó bűnözői csoport, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói harminchárom embert hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben -  [ ... ]


Aláírásgyűjtésbe kezd a MSZP Fodor Ibolya lemondásáért Pécsen

Az MSZP januártól aláírásokat gyűjt a baranyai megyeszékhelyen azért, hogy Fodor Ibolya pécsi önkormányzati képviselő mondjon le az önkormányzatban viselt mandátumáról.Lelőttek Franciaországban egy rendőrök- re támadó, feltehetően iszlamista férfit

Lelőttek Franciaországban egy rendőrök- re támadó, feltehetően iszlamista férfit Megöltek francia rendőrök szombaton egy férfit az ország nyugati részén található Joué-les-Tours rendőrörsén, aki késsel támadt rájuk, miközben azt kiabálta, hogy Allah Akbar.
Bővebben...

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 51. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Bővebben...

Elérhetővé tette készülő albu- mának néhány dalát Madonna

Elérhetővé tette készülő albu- mának néhány dalát Madonna Elérhetővé tette az interneten készülő új albumának néhány dalát Madonna a Sony Pictures nevű ame- rikai vállalatot ért hackertámadást követően, amelynek elkövetésével Észak-Koreát vádolja az Egye...
Bővebben...
Hírek
NGM: csaknem másfél éve erősödik a kiskereskedelem
Hírek
2014. december 19. péntek, 12:18

Idén októberben 5,2 százalékkal, az év első tíz hónapjában pedig 5,1 százalékkal bővült az ágazat az egy évvel korábbihoz képest, így Magyarország kiskereskedelmi forgalma már sorozatban tizenhatodik hónapja erősödik - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.

 

 
Aláírásgyűjtésbe kezd a MSZP Fodor Ibolya lemondásáért Pécsen
Hírek
2014. december 18. csütörtök, 14:28

Az MSZP januártól aláírásokat gyűjt a baranyai megyeszékhelyen azért, hogy Fodor Ibolya pécsi önkormányzati képviselő mondjon le az önkormányzatban viselt mandátumáról.

 
Vona Gábor: a kormányt le akarjuk váltani, de külföldi befolyás nélkül
Hírek
2014. december 18. csütörtök, 14:25

A Jobbik le akarja váltani a kormányt, de nem szeretné, ha Magyarországon külföldi erők befolyása érvényesülne - jelentette ki Vona Gábor, a párt elnöke, parlamenti frakcióvezetője az MTI-nek adott interjújában. Az ellenzéki politikus azt is felvetette: társadalmi vitát kellene nyitni az ország NATO-tagságáról, mert szerinte az ország érdeke az lenne, ha nem tartozna egyetlen katonai szövetséghez sem.

 
OGY - Létrejön az Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Hírek
2014. december 16. kedd, 14:28

Létrejön az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK), a gyógyszer-nagykereskedelmet pedig a létfontosságú rendszerek és létesítmények közé sorolják - a többi közt erről szól az egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosítása, amelyet kedden fogadott el a Ház.

 
Vasárnapi pihenőnap - MSZP: a munkavállalóknak okozott károk kompenzálására van szükség
Hírek
2014. december 16. kedd, 14:25

Az MSZP januárban törvénymódosítást nyújt be a munka törvénykönyvéhez annak érdekében, hogy kompenzálja azt a kárt, amit a munkavállalóknak a vasárnapi zárva tartásról szóló törvénnyel a kormánypártok okoznak - közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese kedden Budapesten újságírókkal.

 
OGY - Megszavazta az Országgyűlés a nemzetbiztonsági ellenőrzés módosításait
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:37

Az Országgyűlés hétfőn megszavazta a nemzetbiztonsági ellenőrzés módosításait. Ennek értelmében a jövőben az Országgyűlés külügyi bizottságának tagjainak is át kell esniük a nemzetbiztonsági ellenőrzésen.

 
OGY - Elfogadták az új betétbiztosítási szabályokat tartalmazó javaslatcsomagot
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:34

Az Országgyűlés hétfői ülésén elfogadta az új betétbiztosítási szabályokat tartalmazó törvényjavaslat-csomagot, így például ha egy hitelintézet fizetésképtelenné válik, akkor a betétesek az eddiginél rövidebb idő alatt juthatnak majd a betéteikhez, a betétbiztosítás pedig a helyi önkormányzatok betéteire is kiterjed majd.

 
Nemzeti emlékhely lehet az egri vár
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:32

Nemzeti emlékhelynek minősíthetik az egri várat, amennyiben az Országgyűlés kedden elfogadja az erről szóló javaslatot - jelentette be Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a témában hétfőn tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

 
OGY - Korlátozta a trafikok dohánybeszerzését a parlament
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:29

Az Országgyűlés hétfőn úgy döntött, hogy a trafikok kizárólag állami vagy azzal szerződésben álló dohány-kiskereskedelmi ellátóktól vásárolhatnak dohányterméket a jövő év szeptemberétől.

 
Tüntetők zárták el a parlamenti mélygarázs bejáratát
Hírek
2014. december 15. hétfő, 10:09

Másfél tucat tüntető zárta el hétfő reggel a parlamenti mélygarázs bejáratát. A demonstrálók "Nem a kirekesztésre!", illetve "Nem a megszorításokra!" feliratú transzparenseket feszítettek ki. A demonstrálók egyelőre akadályozzák, hogy az ülésre érkező képviselők leparkolhassanak.

 
Ötmilliárd forint adót csaltak el húskereskedők
Hírek
2014. december 19. péntek, 12:17

Ötmilliárd forint adót csalt el egy húskereskedelemmel foglalkozó bűnözői csoport, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói harminchárom embert hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben - közölte az adóhatóság bűnügyi szóvivője pénteken az MTI-vel.

 
Vádat emeltek egy több száz embert átverő internetes csalóval szemben
Hírek
2014. december 18. csütörtök, 14:27

Vádat emeltek azzal az internetes csalóval szemben, aki csaknem 6 millió forint kárt okozott mintegy 800 embernek azzal, hogy nem postázta a vevőknek az interneten hirdetett, általuk megvásárolt termékeket - tájékoztatta Horváth Szilárd, a Somogy Megyei Főügyészség főügyésze csütörtökön az MTI-t.

 
OGY - Megszavazták a vasárnapi pihenőnap bevezetését
Hírek
2014. december 16. kedd, 14:29

Megszavazta a parlament kedden a vasárnapi pihenőnap bevezetését, így jövő március 15-étől a hét utolsó napján nem lehet majd dolgoztatni a kereskedelemben.

 
OGY - A kormánypártok benyújtották a vasárnapi bérpótlékra vonatkozó javaslatot
Hírek
2014. december 16. kedd, 14:27

A kiskereskedelemben százszázalékos bérpótlék illeti meg a munkavállalót, ha vasárnap dolgozik - ezt tartalmazza a Szatmáry Kristóf (Fidesz) és Harrach Péter (KDNP) által kedden benyújtott törvényjavaslat.

 
OGY - A gyermekvédelmi törvény módosításával rugalmasabbá válik a nevelőszülői jogviszony
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:41

A gyermekvédelmi törvény módosításával rugalmasabb lehet a nevelőszülői foglalkoztatási jogviszony, a szociális intézményi elhelyezés elutasításával szemben a bírósághoz lehet fordulni, és a nevelésbe vett vagy utógondozói ellátásban lévő, még iskolába járó gyermekeknek is ingyenes lehet a közétkeztetés a jövőben.

 
OGY - Egyesül a négy közszolgálati médiaszolgáltató
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:35

A négy közszolgálati médiaszolgáltató - Magyar Televízió Nonprofit Zrt., Magyar Rádió Nonprofit Zrt., Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és Duna Televízió Nonprofit Zrt. - egyesítéséről szóló törvénymódosítást fogadott el hétfői ülésén az Országgyűlés.

 
Mága Zoltán újévi koncertje - Öt kontinens művészei lépnek színpadra
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:33

Öt kontinens művészei lépnek színpadra 2015. január 1-jén Mága Zoltán hegedűművész VII. Budapesti Újévi Koncertjén a budapesti Papp László Sportarénában.

 
Az NFM kiegészíti 60 millió forinttal a hűtő- és fagyasztócserére biztosított forrásokat
Hírek
2014. december 15. hétfő, 17:31

Több mint 60 millió forinttal növeli a hűtő- és fagyasztócserére biztosított támogatások keretösszegét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), és február közepére módosítja a pályázat beadásának határidejét is.

 
Útlezárások - Gaskó István bízik a megállapodásban a kormánnyal és a munkaadókkal
Hírek
2014. december 15. hétfő, 10:11

Bízik a megállapodásban a kormánnyal és a munkaadókkal Gaskó István, a hétfői országos félpályás útlezárásokat szervező Liga Szakszervezetek elnöke - mondta a szakszervezeti vezető hétfő reggel az MTI-nek.

 
Mától változik a vasúti menetrend
Hírek
2014. december 14. vasárnap, 11:43

Mától változik a vasúti menetrend, amelyet a MÁV közlése szerint rövidebb menetidő, új, közvetlen összeköttetések és sűrűbb vonatközlekedés jellemez.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 380
Hirdetés
Hirdetés

Felborult egy autó Baktalórántháza-Ófehértó között, az utat lezárták

Felborult egy személygépkocsi Baktalórántháza és Ófehértó között csütörtökön, az autóban utazó két ember megsérült, az M3-as autópályára vezető utat a rendőrség lezárta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.


Bővebben...

Pszichológusból lett üzletasszony az Év embere Szabolcsban

Pszichológusból lett üzletasszonyt, Szabó Gabriellát, a nyíregyházi McDonald's ügyvezető igazgatóját választották az Év emberének Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


Bővebben...
Biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz a Dolina Kft.

Számítógép-vezérlésű, távfelügyelettel is ellátott biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz az albertirsai Dolina Kft., amellyel a szárítási költségek több mint hatvan százalékkal csökkenthetők - jelentette be Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke Pócspetriben pénteken.


További cikkek

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Szíve szerint külföldre igazolna a Diósgyőr védője

Szíve szerint külföldre igazolna a Diósgyőr védőjeKádárról tárgyalnak, de konkrét ajánlat még nincs - áll a diósgyőri klub közlemény...

Bővebben...

Megtartotta legjobb csatárát a német csapat

Megtartotta legjobb csatárát a német csapatKét évvel, 2017-ig meghosszabbította szerződését klubjával Klaas-Jan Huntelaar, a ...

Bővebben...

Íme a FIFA korrupciós jelentése

Íme a FIFA korrupciós jelentéseNyilvánosságra hozzák azt a jelentést, amely a 2018-as és 2022-es világbajnoki hel...

Bővebben...

A Forma-1 2014-es legjei

A Forma-1 2014-es legjeiMelyik volt a leghosszabb futam? Milyen rekordok dőltek meg a szezon során? Hol vo...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Biztonságban az ünnepeken | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

Az ünnepek közeledtével a rendőrség kiemelt figyelmet fordít tömeget vonzó helyekre. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság gyalogos szolgálatot ellátó járőreinek munkáját közösségi szolgálatot ellátó középiskolások segítik. A rendőrök a lakosság és a megyeszékhelyre látogatók vagyonbiztonságának megóv...


Bővebben...

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Ferenc 58 éves, M. Tibor 35 éves és P. Attiláné 42 éves bökönyi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 40 éves geszterédi férfi K. Ferenc házának...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.