Időjárás előrejelzés

Belépés

Ezt a nevet kaphatja Katalin lánya

London – A britek már visszaszámolnak, már csak néhány hét, és megs...
Bővebben...

Ön melyik politikust küldené el a picsába

Az elmúlt napokban a brókerbotrány mellett a vasárnapi zárvatartásr...
Bővebben...

Liptai Claudia segít talpra állni Gesztesinek

Budapest - Közös kislányuk, Panka miatt segít Gesztesi Károlynak (...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. március 27., péntek, Hajnalka napja van. Holnap Gedeon és Johanna napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Csökkent az álláskeresők száma februárban éves szinten

Csökkent az álláskeresők száma, február végén 430,7 ezren, az előző évinél 2,9 százalékkal kevesebben kerestek állást - derült ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapján köz [ ... ]


A bőrön keresztül juttathatók be gyógyszerek a szervezetbe egy új fejlesztéssel

A bőrön keresztül juttathatók be a gyógyszerek a szervezetbe egy újfajta technológiával, amelyet új-zélandi kutatók fejlesztettek ki.


Quaestor - Orbán Viktor rendelte el, hogy a KKM vegye ki a pénzét

Orbán Viktor miniszterelnök rendelte el, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) vegye ki a Quaestornál tartott pénzét.Polgármesteri találkozót szervezett a Kelet-Magyarország

Polgármesteri találkozót szervezett a Kelet-Magyarország Az önkormányzatok és a napilap munkája számos ponton kapcsolódik egymáshoz.
Bővebben...

Nem zárkózik el a lopottnak vélt Buddha- szobor visszaadásától a tulajdonos

Nem zárkózik el a lopottnak vélt Buddha- szobor visszaadásától a tulajdonos Hajlandó visszaszolgáltatni a Budapesten is bemutatott, szerzetes-múmiát rejtő szobrot holland tulajdonosa, ha kiderül, hogy valóban lopott és – mint azt állítják – egy délkelet-kínai falué.
Bővebben...

Halott nőt találtak a tűzoltók egy VII. kerületi tűzben

Halott nőt találtak a tűzoltók egy VII. kerületi tűzben Tűz ütött ki a fővárosi VII. kerületi Dózsa György úti idősek otthonában, egy nő meghalt péntek kora hajnalban – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Bővebben...
Hírek
Csökkent az álláskeresők száma februárban éves szinten
Hírek
2015. március 25. szerda, 19:27

Csökkent az álláskeresők száma, február végén 430,7 ezren, az előző évinél 2,9 százalékkal kevesebben kerestek állást - derült ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapján közzétett adatokból.

 
Quaestor - Orbán Viktor rendelte el, hogy a KKM vegye ki a pénzét
Hírek
2015. március 25. szerda, 14:18

Orbán Viktor miniszterelnök rendelte el, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) vegye ki a Quaestornál tartott pénzét.

 
Magyarországi telephelyének eladását tervezi a Triumph fehérneműgyártó cég
Hírek
2015. március 24. kedd, 22:49

Megszünteti a burgenlandi Felsőőrben (Oberwart) működő üzemét és magyarországi telephelyének eladását tervezi a Triumph fehérneműgyártó cég, a vállalat keddi közlése szerint.

 
Napi egy tál teljes értékű gabona életet menthet egy tanulmány szerint
Hírek
2015. március 24. kedd, 16:22

Napi egy tál teljes értékű gabonaféle életet menthet a Harvard Egyetem nagy léptékű, hosszú távú kutatásának eredményei alapján.

 
Pénztárgépcentrum: van elég online pénztárgép
Hírek
2015. március 24. kedd, 16:19

Van elég online pénztárgép, a raktáron lévő több tízezer gép megfelel hatályos jogszabályoknak, így ha a kötelezetti kör bővítése során nem változtatnak az előírásokon, a piac szereplői szinte azonnal le tudják szállítani a gépeket - közölte a Pénztárgépcentrum webáruházat működtető Alt Cash Kft. kedden az MTI-vel.

 
A román ügyészség az erdélyi római katolikus egyháznak visszaszolgáltatott vagyon ügyében vizsgálódik
Hírek
2015. március 24. kedd, 16:10

Az erdélyi római katolikus egyháznak visszaszolgáltatott vagyonnal kapcsolatban indított példa nélkül álló vizsgálatot a román korrupcióellenes ügyészség, amely a kommunizmus idején elkobzott egyházi ingatlanok visszaadásának jogosságát ellenőrzi - írta a voceatransilvaniei.ro portál.

 
Miniszterelnökség: 133 uniós pályázati felhívás jelenik meg az idén
Hírek
2015. március 24. kedd, 15:02

A szaktárcák elképzelései szerint 133 uniós pályázati felhívás jelenik meg az idén csaknem 2900 milliárd forint értékben - mondta Zsigmondné Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség államtitkára az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának keddi ülésén Budapesten.

 
A Tankcsapda koncertjével kezdődik az idei Feszt! Eger
Hírek
2015. március 24. kedd, 14:12

A Tankcsapda koncertjével kezdődik az idei Feszt! Eger fesztivál.

 
A GVH több mint egymilliárd forintra bírságolta az Auchant
Hírek
2015. március 23. hétfő, 16:07

Több mint egymilliárd forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az Auchant, mert a GVH szerint a társaság visszaélt jelentős piaci erejével - közölte a versenyhivatal hétfőn. A vállalat az MTI érdeklődésére közölte: nem követtek el jogsértést, és nem értenek egyet a kiszabott példátlanul magas bírsággal.

 
Balatontourist: nő a kempingek forgalma
Hírek
2015. március 22. vasárnap, 11:06

A kempingezés reneszánszát éljük, több mint 50 százalékkal nőtt a kempingek előfoglalása a két évvel ezelőtti adatokhoz képest a Balatontoruist Kft. által üzemeltetett 17 balatoni kempingben, ahol kisebb fejlesztésekkel készülnek az áprilisban induló nyitásokra, a tavalyinál jobb szezonra számítva - mondta Székely Ferenc, a cég általános igazgatóhelyettese az MTI-nek.

 
A bőrön keresztül juttathatók be gyógyszerek a szervezetbe egy új fejlesztéssel
Hírek
2015. március 25. szerda, 19:26

A bőrön keresztül juttathatók be a gyógyszerek a szervezetbe egy újfajta technológiával, amelyet új-zélandi kutatók fejlesztettek ki.

 
Varga: a jelenlegi növekedési pályán marad a magyar gazdaság
Hírek
2015. március 25. szerda, 14:18

A következő másfél-két évben a jelenlegi növekedési pályán marad a magyar gazdaság; a legutóbbi számítások szerint idén 2,8-2,9 százalékkal bővülhet a GDP – jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén.

 
Megállapította a kormány a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program idei fejlesztési kereteit
Hírek
2015. március 24. kedd, 22:47

A kormány meghatározta a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GIOP) idei fejlesztési kereteit nyolc nevesített prioritási körben, továbbá 15 nevesített kiemelt projekt keretében - az erről szóló határozat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.

 
Forinthitelek – Másodfokon is pert vesztett az OTP Ingatlanlízing
Hírek
2015. március 24. kedd, 16:21

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az OTP Ingatlanlízing Zrt. ellen hozott első fokú ítéletet, így a kedden kihirdetett ítélet szerint a pénzintézet forinthitel-szerződései tisztességtelenek.

 
Internetes tapasztalatcserével gyorsítaná Brüsszel az uniós pénzek felhasználását
Hírek
2015. március 24. kedd, 16:12

Internetes felületet indított kedden az Európai Bizottság annak érdekében, hogy az érintett országok hatékonyabban tudják lehívni az uniós támogatásokat.

 
Elhunyt Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter
Hírek
2015. március 24. kedd, 15:03

Elhunyt Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter - tudatta a család az MTI-vel kedden.

 
Orbán Viktornál sürgetik a taxis érdekképviseletek egy kormányrendelet kihirdetését
Hírek
2015. március 24. kedd, 14:13

Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult több taxis érdekképviselet és fuvarszervező, hogy haladéktalanul hirdessék ki azt a kormányrendeletet, amely meghatározhatná a diszpécserszolgálatok feltételrendszerét és az egységes ellenőrzést biztosíthatja.

 
KSH: nőtt a bejegyzett vállalkozások száma tavaly
Hírek
2015. március 23. hétfő, 16:08

Tavaly év végén 1 millió 703 ezer bejegyzett vállalkozást tartott nyilván a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Magyarországon, ami 15 ezerrel több, mint egy évvel korábban. A növekedés kizárólag az önálló vállalkozók számának mintegy 27 ezres emelkedéséből adódik, a társas vállalkozások száma 12 ezerrel csökkent.

 
Buda-Cash/Quaestor - Orbán: vagyonalap felállítását javasolja a Fidesz
Hírek
2015. március 23. hétfő, 16:06

A Fidesz javaslata alapján egy vagyonalapba vonnák be a brókerbotrányban érintett cégcsoportok vagyontárgyait, köztük "a hatalmukkal visszaélő" brókerek, felügyelőbizottsági tagok, könyvvizsgálók, valamint más felelősök magánvagyonát is, majd ebből a vagyonalapból kártalanítanák a károsultakat - erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt hétfőn az M1-nek nyilatkozva.

 
Húsvét - A vasárnapi zárva tartás a webshopokra tereli a játékvásárlókat
Hírek
2015. március 22. vasárnap, 11:05

Az üzletek vasárnapi zárva tartása a webshopokra tereli a húsvéti játékvásárlókat - derül ki a játékkereskedő és importőr Formatex Kft. MTI-hez eljuttatott felméréséből.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 397
Hirdetés
Hirdetés

Fűrészüzemet avattak a szabolcsi Encsencsen

Fűrészüzemet létesített az LKM.HU Service Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Encsencsen, a nettó 127 millió forint értékű, 33 új munkahelyet teremtő beruházást Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a magyar-román határ közelében fekvő községben pénteken.


Bővebben...

Laptop pályázatot hirdet a K&H a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben

Az iskolások pénzügyi oktatásához 4 millió forintnyi eszközt ad a K&H

„Diákok pénzügyi oktatása” laptop pályázatot hirdet a K&H Csoport Magyarország 47 leghátrányosabb helyzetű kistelepülésének általános iskolái számára, melyre a pénzügyi oktatásról szóló elképzelések leírásával és kivitelezési tervével lehet nevezni, kitérve a laptopok képzésen belüli használatára. A pályázaton 100 laptop talál új gazdára.


Bővebben...

Mikor és hogyan alkalmazzuk az echinaceát?

Gyakran bíbor kasvirág néven is említik az észak-amerikai közép-nyugati préri őshonos gyógynövényét. Itt eredetileg az indiánok alkalmazták és hamar népszerű lett a hódítók körében is.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...
Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Hamilton motorprobléma és edzéselsőség

Hamilton: motorprobléma, és... edzéselsőség!A címvédő, szerződéshosszabbítás előtt álló Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótá...

Bővebben...

Kiesett a női bajnokság címvédője

A PEAC hazai pályán legyőzte csütörtökön a DVTK-t a női kosárlabda NB I elődöntőjé...

Bővebben...

Európai Sportbajnokságok 2018-ban

Európai Sportbajnokságok 2018-banÖt sportág, az atlétika, az úszás, az evezés, a triatlon és a kerékpár egyszerre r...

Bővebben...

Falcao feltámadt a válogatottban

Falcao feltámadt a válogatottbanRadamel Falcao mindössze négy találatot jegyez harminc forduló alatt a PL-szezonba...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

 

 

Körözött személyt is elfogtak | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

Az ellenőrzésben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a Barabási, Beregsurányi és a Csengeri Határrendészeti Kirendeltségek, valamint a Polgárőrség és a Közlekedési Felügyelőség munkatársai is részt vettek.

 

A kisebb fokú közlekedési szabálysérté...


Bővebben...

Kitett kutyák Nagyhalász és Tiszarád között

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával 2015. március 26-án hallgatta ki azt a férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint előző héten csaknem harminc kutyát hagyott magára Nagyhalász és Tiszarád között egy mellékúton. A kü...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

CívisHír
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.