Időjárás előrejelzés

Belépés

Ne kövesd el a legdurvább sminkbakikat

A sztárcsajszik körül általában mindig egy egész csapat beauty-mest...


Bővebben...

Kulisszatitkokat árult el Radics Gigi

Radics Gigi sikerei ellenére is megőrizte nyitott, barátságos termé...
Bővebben...

Benji a szívem magyar

Az X-Faktor fiatal tehetségét otthonában látogatta meg a Fókusz stá...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. november 26., szerda, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Adócsalási vád - A NAV nyilvánosságra hozta a bejelentés utáni vizsgálat anyagát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyilvánosságra hozta annak a vizsgálatnak a dokumentumait, amelyet Horváth András tavaly novemberi állításainak elhangzása után végeztek el. A NAV szer [ ... ]


Devizahitelek – Jogerős a DRB Bank Zrt. elleni ítélet

Helyben hagyta az elsőfokú bíróság elutasító ítéletét a DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt. devizahiteles perében a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla, amely szerint tisz [ ... ]


A Jobbik mentesítené az iparűzési alól a háziorvosokat

A Jobbik azt javasolja, hogy a háziorvosoknak, házi gyermekorvosoknak és az alapellátásban dolgozó fogorvosoknak ne kelljen helyi iparűzési adót fizetniük.Szívszorító videó: elütött társát próbálja menteni a kóbor kutya

Szívszorító videó: elütött társát próbálja menteni a kóbor kutya Az ember legjobb barátja a kutya, de ahogy az alábbi videó is mutatja, az ebek ugyanolyan lojálisak fajtársa- ikhoz, mint kétlábú barátaikhoz.
Bővebben...

Digitális világ a gyakorlatban

Digitális világ a gyakorlatban Akár jegyet is válthatunk majd a buszokra a telefonjainkkal.
Bővebben...

Hibátlan a szabolcsi együttes

Hibátlan a szabolcsi együttes Harmadik mérkőzését is megnyerte a Szabolcsi Jégsportegyesület jégkorongcsapata.
Bővebben...
Hírek
Adócsalási vád - A NAV nyilvánosságra hozta a bejelentés utáni vizsgálat anyagát
Hírek
2014. november 26. szerda, 11:24

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyilvánosságra hozta annak a vizsgálatnak a dokumentumait, amelyet Horváth András tavaly novemberi állításainak elhangzása után végeztek el. A NAV szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a vizsgálat megállapította, az adóhivatal volt munkatársa alaptalanul állította, hogy a NAV nem lép fel az adócsalókkal szemben, és azt, hogy az általa feltárt adócsalások ügyében nem intézkedett a hivatal.

 
A Jobbik mentesítené az iparűzési alól a háziorvosokat
Hírek
2014. november 25. kedd, 14:50

A Jobbik azt javasolja, hogy a háziorvosoknak, házi gyermekorvosoknak és az alapellátásban dolgozó fogorvosoknak ne kelljen helyi iparűzési adót fizetniük.

 
NFM: egyre több korrekt vállalkozás van
Hírek
2014. november 25. kedd, 14:40

Évről évre javulnak a statisztikák a fogyasztóvédelmi panaszok és a különböző szabálysértések szempontjából országos szinten, ami azt is jelenti, hogy egyre több korrekt vállalkozás van - mondta Koszorús László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NMF) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára kedden Szegeden sajtótájékoztatón.

 
Bővíti a Telenor mobiltelevíziós szolgáltatását
Hírek
2014. november 25. kedd, 14:38

A Telenor bővíti televíziós szolgáltatását, nő az élőben nézhető csatornák száma, bővül a video tartalom, új tematikus csomagokat és adatjegyeket vezet be a társaság, valamint tévékészüléken is elérhetővé válik a mobiltévézés.

 
Több mint egymilliárd forintos karácsonyi forgalmat vár a Formatex Kft.
Hírek
2014. november 23. vasárnap, 10:11

Idén a karácsonyi szezonban a Formatex Kft. összesen 1,06 milliárd forintos nettó forgalmat tervez, ez az előző évhez képest 13 százalékos növekedés, a várakozások szerint az eladások 8 százalékát adja a webshop - közölte a játékkereskedő és importőr társaság az MTI-vel.

 
Nem kell újra cserélni a PB-gázpalackokat
Hírek
2014. november 21. péntek, 16:27

Az EU-irányelvek alkalmazásának ellenére, nem kell drágább újra cserélni a meglévő, piros csíkkal jelölt PB-gázpalackokat - egyebek mellett ezt tartalmazza az a nemzetgazdasági miniszteri rendelet, amely a Magyar Közlönyben jelent meg.

 
Elkezdődött az Országos Mikulás Fesztivál a Fejér megyei Nagykarácsonyban
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:12

Megnyílt Mikulásfalva képzeletbeli kapuja péntek délelőtt, miután Müller Miklós, Nagykarácsony polgármestere átadta a magyar Mikulásnak a mesebeli városka kulcsát. Ezzel elkezdődött a 19. Országos Mikulás Fesztivál a Fejér megyei településen.

 
Hintalovakból nyílik kiállítás Leányfalun
Hírek
2014. november 20. csütörtök, 10:17

A halhatatlan hintaló címmel nyílik kiállítás szombaton Ladó Mária és Tóth Ferenc magángyűjteményéből a leányfalui Aba Novák Galériában.

 
OGY - Költségvetés - Fidesz: több pénz marad a dolgozó családoknál
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:20

A Fidesz szerint a jövő évi költségvetésnek köszönhetően több pénz marad a dolgozó családoknál.

 
Költségvetés - PM: 2015 a válság és a leszakadás éve lesz
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:18

A Párbeszéd Magyarországért szerint a költségvetés 2015-ben a válság és a leszakadás évét hozza.

 
Devizahitelek – Jogerős a DRB Bank Zrt. elleni ítélet
Hírek
2014. november 26. szerda, 11:23

Helyben hagyta az elsőfokú bíróság elutasító ítéletét a DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt. devizahiteles perében a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla, amely szerint tisztességtelenek a bank általános szerződési feltételei (ászf).

 
Több és hosszabb vonat közlekedik az adventi hétvégéken Budapest és Bécs között
Hírek
2014. november 25. kedd, 14:42

Az adventi időszakban a MÁV-Start megnövelt kapacitással indítja nemzetközi vonatait Budapest és Bécs között - közölte a MÁV-Strat Zrt. kedden az MTI-vel.

 
Kékestetőn és Mátraszentimrén 7 centiméteres hó van
Hírek
2014. november 25. kedd, 14:39

Kékestetőn és Mátraszentimrén 7 centiméteres a hóréteg - közölte az Országos Meteorológia Szolgálat kedden délben a honlapján.

 
MLP: elfogadhatatlan a maradék magánnyugdíj-pénztári vagyon "elkobzása"
Hírek
2014. november 24. hétfő, 15:58

A Magyar Liberális Párt elfogadhatatlannak tartja a maradék magánnyugdíj-pénztári vagyon "elkobzását" - mondta Fodor Gábor pártelnök hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

 
Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmát tanuló diákokat a jászberényi önkormányzat
Hírek
2014. november 23. vasárnap, 10:10

Szakképzési ösztöndíjban részesíti Jászberény önkormányzata azokat a továbbtanuló általános iskolásokat, akik a hiányszakmák valamelyiket elsajátítják, és vállalják, hogy az adott szakmában a településen  működő cégeknél helyezkednek el - közölte a jászsági város polgármesteri hivatalának illetékes munkatársa az MTI-vel.

 
Vasárnapi zárva tartás - Tarnai: megszűnhet a munkavállalók kiszolgáltatott helyzete
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:14

A Pest megyei kormánymegbízott szerint az üzletek vasárnapi nyitva tartásának korlátozásával megszüntethető lenne a munkavállalók jelenlegi, sokszor kiszolgáltatott helyzete a munkaadókkal szemben.

 
Átalakul a szociális támogatások rendszere, a jövőben alapvetően az önkormányzatok feladata lesz
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:10

Az állam által biztosított támogatási formákon túl az emberek szociális támogatással való ellátása a jövőben az önkormányzatok feladata lesz, a szociális törvény pedig csak a kötelező ellátásokra vonatkozó szabályokat tartalmazza majd - derül ki a jövő évi költségvetés megalapozásáról szóló törvényjavaslatból, amely az Országgyűlés honlapján olvasható.

 
Devizapiac - Keveset változott a forint árfolyama
Hírek
2014. november 20. csütörtök, 10:14

Keveset változott a forint árfolyama szerda estéről csütörtök reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben. A japán jennel szemben kissé erősödött, a többi devizával szemben kissé gyengült a forint.

 
OGY - Költségvetés - MSZP: egy elszegényedő társadalom költségvetése a 2015-ös büdzsé
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:19

Egy elszegényedő társadalom büdzséjének tartják a jövő évi költségvetési törvényjavaslatot a szocialisták.

 
Tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete a kormány költségvetési javaslata ellen
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:17

Demonstrációt szervez szombaton, a magyar közoktatás napján a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), hogy így tiltakozzon a kormány jövő évi költségvetési javaslata ellen - jelentette be Galló Istvánné, a PSZ elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 377
Hirdetés

Biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz a Dolina Kft.

Számítógép-vezérlésű, távfelügyelettel is ellátott biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz az albertirsai Dolina Kft., amellyel a szárítási költségek több mint hatvan százalékkal csökkenthetők - jelentette be Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke Pócspetriben pénteken.


Bővebben...

Több mint 1,7 milliárdos fejlesztés a Dunapack nyíregyházi gyárában

Több mint 1,7 milliárd forintot fordít az osztrák érdekeltségű Dunapack Papír és Csomagolóanyag Kft. nyíregyházi gyárának technológiai fejlesztésére - közölte a cég ügyvezető igazgatója hétfőn az üzemben tartott projektismertetőn.


Bővebben...
Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


További cikkek

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Videó hisztérikus nevetések közepette adott sajtótájékoztató Jürgen Klopp

Videó: hisztérikus nevetések közepette adott sajtótájékoztató Jürgen KloppIgen jó hangulatú, az angol nyelvvel néha megszenvedő sajtótájékoztatót adott Jürg...

Bővebben...

Hatalmas tervekkel készül 2015-re a McLaren-Honda

Hatalmas tervekkel készül 2015-re a McLaren-Honda!A McLaren már a 2015-ös versenyévad első megmérettetésén győzelmet aratna régi-új ...

Bővebben...

Életem egyik legbüszkébb estéje volt a keddi - Guardiola

"Életem egyik legbüszkébb estéje volt a keddi" - GuardiolaJosep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője élete egyik legbüszkébb estéjének n...

Bővebben...

Londoni rangadó a BL-nap csúcspontja - előzetes

Londoni rangadó a BL-nap csúcspontja - előzetesA Borussia Dortmund Arsenal elleni idegenbeli összecsapása lesz a slágermérkőzés a...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

Felesége bántalmazása miatt ideiglenes megelőző távoltartását rendelte el egy 38 éves férfinak a Nyírbátori Rendőrkapitányság 2014. november 25-én. Mivel a férj a végzés ellenére aznap újra megjelent feleségével közös nyírbátori lakásukban, a rendőrség a férfit szabálysértési őrizetbe vette, és ...


Bővebben...

Megrongált gépkocsi: vádemelési javaslat | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást T. László 36 éves újfehértói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi  2014. február 23-án Nyíregyházán egy autóra maró hatású anyagot öntött. A bűncselekmény idején a jármű tulajd...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.