Időjárás előrejelzés

Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból.

Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok ki...


Bővebben...

Civishir.hu


Könyvben ír betegségéről Esterházy Péter

Budapest - Valóra váltotta korábbi ígéretét Esterházy Péter, aki ko...
Bővebben...

Nemcsák Károly örül ha Vágási Feriként emlékeznek rá

Budapest - Nemcsák Károly még ma is jóleső érzéssel mosolyodik el, ...
Bővebben...

Meghalt Jennifer Aniston anyukája

Borzalmas tragédia történt a színésznővel, ugyanis hosszas betegség...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2016. május 26., csütörtök, Fülöp és Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Felfüggeszti a településfejlesztési pályázatot az irányító hatóság

Forráskeret kimerülése miatt az irányító hatóság felfüggesztette a Vidékfejlesztési Programban 2016. február 9-én megjelent településfejlesztési kiírást, amelyre 2016. május 2 [ ... ]


Ujhelyi István a választási törvény azonnali módosítására szólította fel a kormányt

Akárcsak korábban a romániai, most az ausztriai elnökválasztást is a levélben leadott voksok döntötték el - hangsúlyozta kedden Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-) képvi [ ... ]


Fidesz: százmilliárdos bérrendezés az egészségügyben

A jövő év végéig 100 milliárd forintos nagyságrendű bérrendezésre számíthatnak az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók - közölte a Fidesz-frakció az MTI-vel a Párbeszéd  [ ... ]


Hírek
Felfüggeszti a településfejlesztési pályázatot az irányító hatóság
Hírek
2016. május 24. kedd, 14:33

Forráskeret kimerülése miatt az irányító hatóság felfüggesztette a Vidékfejlesztési Programban 2016. február 9-én megjelent településfejlesztési kiírást, amelyre 2016. május 26-án éjfélig (23 óra 59 percig) lehet pályázatot beadni - közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel.

 
Fidesz: százmilliárdos bérrendezés az egészségügyben
Hírek
2016. május 24. kedd, 13:13

A jövő év végéig 100 milliárd forintos nagyságrendű bérrendezésre számíthatnak az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók - közölte a Fidesz-frakció az MTI-vel a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnökének keddi sajtótájékoztatójára reagálva.

 
Gyógyszerész: a krónikus betegek fele nem megfelelően használja a gyógyszereit
Hírek
2016. május 21. szombat, 10:31

A krónikus betegek fele nem a terápiás ajánlások szerint használja a gyógyszereit - mondta Hankó Balázs, a Semmelweis Egyetem Klinikai Központ főgyógyszerésze szombaton az M1 aktuális csatornán.

 
Ötvenmilliárd forintos erdősítési pályázatot hirdetett a Miniszterelnökség
Hírek
2016. május 20. péntek, 15:57

Ötvenmilliárd forintot különített el kétéves erdősítési pályázatára a Miniszterelnökség, a támogatásra először július 20. és augusztus 15. között lehet pályázni.

 
Donor immunsejtekkel vette fel a harcot a rák ellen egy kutatócsoport
Hírek
2016. május 20. péntek, 15:34

Egészséges donortól vett immunsejtekkel vette fel a harcot a rák ellen egy holland-norvég kutatócsoport, amely bebizonyította, az alapelv helytálló.

 
Indulnak a Tanyafejlesztési Program idei pályázatai
Hírek
2016. május 17. kedd, 20:41

A napokban jelennek meg a Nemzeti Tanyafejlesztési Programban meghirdetett pályázati felhívások, amelyek a tanyák megóvását, az ott élők életszínvonalának javítását és a tanyasi életforma újraélesztését szolgálják - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára a programot bemutató keddi konferencián, amelyről közleményben tájékoztatta az FM az MTI-t.

 
Lejárt szavatosságú húst vont ki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Nébih
Hírek
2016. május 17. kedd, 10:55

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai mintegy 13 tonna jelöletlen, lejárt húst zároltak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az egyik cég közintézményeknek is szállított a termékből - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.

 
MNB: nőtt az államháztartás adóssága az első negyedévben
Hírek
2016. május 17. kedd, 10:46

Az államháztartás úgynevezett maastrichti adóssága március végére a bruttó hazai termék (GDP) 76,9 százalékára emelkedett a tavaly év végi 75,3 százalékról - jelentette kedden a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

 
Közgazdász: színesíteni kell a magyar gazdaságot
Hírek
2016. május 16. hétfő, 09:59

Csath Magdolna közgazdász szerint a magyar gazdaság ágazati színesítésére lenne szükség, az autóipartól való függés rendkívül kockázatos, ami a negyedéves GDP-adatokban is megmutatkozott.

 
Ma van az Emlékhelyek napja
Hírek
2016. május 14. szombat, 11:06

Ma van az Emlékhelyek napja, amelyen országszerte mintegy 50 nemzeti és történelmi emlékhely várja programokkal a látogatókat.

 
Ujhelyi István a választási törvény azonnali módosítására szólította fel a kormányt
Hírek
2016. május 24. kedd, 13:14

Akárcsak korábban a romániai, most az ausztriai elnökválasztást is a levélben leadott voksok döntötték el - hangsúlyozta kedden Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti (EP-) képviselő, aki ezért a választási törvény azonnali módosítására szólította fel a kormányt annak érdekében, hogy a külföldön tanuló vagy dolgozó magyar állampolgároknak is szavazhassanak levélben.

 
Sikeres évet zárt, további növekedést tervez a Praktiker
Hírek
2016. május 24. kedd, 13:12

A Praktiker Kft. tavalyi 32,5 milliárd forintos árbevétele több mint 7 milliárd forinttal haladta meg a 2014-es forgalmat, és hat év után a cég ismét nyereséges lett - ismertette Karl-Heinz Keth, a társaság ügyvezető igazgatója a barkácsáruházlánc keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

 
Hitelminősítés - Varga: a magyar reformok működnek, meghozták az eredményt
Hírek
2016. május 21. szombat, 10:30

Meghozták az eredményt a kormány 2010-ben indított gazdasági átalakító intézkedései, a Fitch Ratings nemzetközi hitelminősítő felminősítésében visszaköszönnek a legfontosabb területeken elért eredmények - hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter szombaton, Budapesten, sajtótájékoztatón.

 
Tovább csökkent az álláskeresők száma a foglalkoztatási szolgálat adatai szerint
Hírek
2016. május 20. péntek, 15:35

Egy év alatt 18,5 százalékkal csökkent az álláskeresők száma, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában az áprilisi zárónapon 338,1 ezer álláskereső szerepelt, közel 77 ezerrel kevesebb, mint 2015 áprilisában.

 
Áder János: mindnyájan felelősek vagyunk a környezetünkért
Hírek
2016. május 20. péntek, 15:07

Fontos, hogy a következő generációkban minél hamarabb tudatosodjon, hogy mindnyájan felelősséget viselünk a környezetünkért - mondta a köztársasági elnök az MTI-nek a második Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon tett pénteki látogatásán Gödöllőn.

 
Köznevelési kerekasztal - Sipos: a vegyes fenntartású oktatási intézményekben volt a legtöbb probléma
Hírek
2016. május 17. kedd, 20:39

A köznevelési helyettes államtitkár szerint a legtöbb probléma az elmúlt időszakban a vegyes fenntartású oktatási intézményekben volt.

 
Veszteséges volt 2015-ben a Vodafone
Hírek
2016. május 17. kedd, 10:54

Alacsonyabb forgalom mellett veszteségbe fordult 2015-ben a Vodafone mobil távközlési vállalat eredménye az előző évi nyereség után - derül ki a Vodafone honlapján közzétett éves eredmény-beszámolóból.

 
NGM: még négy napig kérhetik az adókedvezményt a tavalyi első házasok
Hírek
2016. május 17. kedd, 10:45

Mintegy 20 ezer házaspárnak már csak 4 napja van a havi 5 ezer forint adókedvezmény lehívására - hívja fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (MGM).

 
Liberálisok: a kormány beismerte, hogy fenntarthatatlan a nyugdíjrendszer
Hírek
2016. május 14. szombat, 11:08

A Magyar Liberális Párt szerint a kormány azzal, hogy bevezeti a szülőtartást, beismerte, hogy a nyugdíjrendszer fenntarthatatlan.

 
MKIK: erősödtek a vállalkozások pozitív várakozásai
Hírek
2016. május 14. szombat, 11:05

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete (GVI) 2016 áprilisi konjunktúra felmérése szerint a vállalkozások kedvezőbbnek ítélik meg üzleti helyzetüket, mint fél évvel ezelőtt, üzleti várakozásaik tovább javultak - közölte az MKIK az MTI-vel.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 434

Hirado.hu

Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

Egyre szárazabb lesz a Kárpát-medence az elkövetkező évtizedekben a felmelegedés miatt.

A teljes cikk itt olvasható: Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják

Az SPD az elképzelést szombaton, a CDU és a CSU vezetőinek este kezdődött tanácskozása elé időzítve ismertette.

A teljes cikk itt olvasható: A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják


Albérletek Nyíregyházán, az ország északi fekvésű ipari központjában

A több, mint 100 hektár kiterjedésű Ipari Park

Az ország északi részén fekvő Nyíregyháza a térség meghatározó vidéki nagyvárosa. Nagy jelentőséggel bír a LOGIN park, mely 1997 óta működik azzal a céllal, hogy újabb befektetőket csalogasson a helyi adottságo...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

 

Rendőrségi - Hírek

Rendőrökkel gyermeknapoztak Nyíregyházán | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

Nyíregyházán, a Napsugár Óvodában tartottak 2016. május 25-én gyermeknapi rendezvényt a városi rendőrkapitányság munkatársai. Az eseményen színes programok és játékok várták a gyerekeket. A kicsik beülhettek a rendőrautóba, megnézhették a járműben található felszereléseket, és kipróbálhatták a s...


Bővebben...

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 41 éves és egy 43 éves kemecsei lakos, valamint egy 19 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfiak 2016. május 25-én Vasmegyer belterületéről bodzát kíséreltek meg eltulajdonítani,...


Bővebben...

Május 22 - Elhízás Elleni Nap

Az Európai Elhízás Elleni Nap alapítóinak célja, hogy megértessék: az elhízás nem csupán esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi kockázati tényező. Olyan súlyos betegségek rizikóját növelheti, mint például a cukorb...


Bővebben...

A vitaminok szerepe az életben és a sportban

Edzésre jár? Kerékpározik vagy kocog rendszere...


Bővebben...
Fogyókúrás zsírok

Joggal merül fel a kérdés: hogyan lehet egy zsír fogyókúrás? Mitől fordulhat elő, hogy miközben megnöveljük a zsírbevitelt, fogyunk tőle?


További cikkek

A hírek szerint megegyeztek a Chelsea is kap pénzt Mourinhóért

A hírek szerint megegyeztek, a Chelsea is kap pénzt MourinhóértOlyasmi történt szerdán, amiről még nem igen hallottunk. Angol riportok szerint rö...

Bővebben...

Ellenfélre vár a Sharks a Stanley-kupáért

Ellenfélre vár a Sharks a Stanley-kupáértHuszonöt éves fennállása során először jutott be az észak-amerikai profi jégkorong...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

Milliárdos beruházás Nyírbátorban

Stratégiai Együttműködési Megállapodást írt alá a Magyar Kormány és az Unilever Magyarország Kft. Ezzel egy időben a hazánkban jelentős gyártókapacitásokkal rendelkező élelmiszeripari és háztartás-vegyipari vállalat Nyírbátori Gyárában 3,4 millió eurós beruházással ú [ ... ]


További cikkek
 
Hirdetés
Hirdetés

Szon.hu

Űrrepülés 36 éve: Gyulaházától egészen a kozmoszig – Farkas Bertalannal beszélgettünk

Űrrepülés 36 éve: Gyulaházától egészen a kozmoszig – Farkas Bertalannal beszélgettünk A televízió késő esti adását megszakították, hogy világgá kürtöljék a hírt: magyar a világűrben! Történt mindez 1980. május 26-án, épp 36 évvel ezelőtt, a főszereplő pedig megyénk szülötte volt.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/urrepules-36-eve-gyulahazatol-egeszen-a-kozmoszig-farkas-bertalannal-beszelgettunk/3073417

Ingyen és bérmentve

Ingyen és bérmentve Nem kell ide semmi hókuszpókusz. A magyar jégkorong-válogatott néhány nap alatt elérte azt, amit milliók kidobásával sem tudnak elérni az erre szakosodott illetékesek. Koncz Tibor jegyzete.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/ingyen-es-bermentve/3073384

Fotók: 13 szülő, akinek totális katasztrófa lett a napjából

Fotók: 13 szülő, akinek totális katasztrófa lett a napjából A gyerek szétbontotta a babzsákot, használta az áruházban kiállított vécét vagy éppen kiszedett néhány karaktert a billentyűzetről. Más esetben viszont maga a szülő okozott kellemetlenséget magának. De, hogy lehet elrontani egy szülő napját? 

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/fotok-13-szulo-akinek-katasztrofa-lett-a-napjabol/3073308

Kiböjtölték: végre feljutottak!

Nem bulizták agyon magukat, holott hosszú idő után ismét megye egyes csapata lesz Vásárosnaménynak.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/kibojtolte-vasarosnameny-vegre-feljutottak/3073361

Hirdetés
Hirdetés
Metropol
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.