Időjárás előrejelzés

Belépés

Túladagolásban majdnem meghalt Hefner exe

Túladagolásban majdnem meghalt Hefner exe
Bővebben...

Alkoholra költi pénzét a lottómilliomos

Az azelőtt gyárban dolgozó srác majd' százezer fontot ivott el fél ...
Bővebben...

Így reagált a Fidesz az újpesti zakóra

Próbálja a Fidesz elbagatelizálni azt a hatalmas zakót, amit ma est...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. november 24., hétfő, Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Több mint egymilliárd forintos karácsonyi forgalmat vár a Formatex Kft.

Idén a karácsonyi szezonban a Formatex Kft. összesen 1,06 milliárd forintos nettó forgalmat tervez, ez az előző évhez képest 13 százalékos növekedés, a várakozások szerint az eladások  [ ... ]


Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmát tanuló diákokat a jászberényi önkormányzat

Szakképzési ösztöndíjban részesíti Jászberény önkormányzata azokat a továbbtanuló általános iskolásokat, akik a hiányszakmák valamelyiket elsajátítják, és vállalják, hogy az ad [ ... ]


Nem kell újra cserélni a PB-gázpalackokat

Az EU-irányelvek alkalmazásának ellenére, nem kell drágább újra cserélni a meglévő, piros csíkkal jelölt PB-gázpalackokat - egyebek mellett ezt tartalmazza az a nemzetgazdasági miniszter [ ... ]Figaro házassága

Parádés szereposztásban játszotta vasárnap este Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond színházban Beaumarchais: Figaro házassága című vígjátékát a Bánfalvy Stúdió.
Bővebben...

Perli a BBC-t és a rendőr- séget Sir Cliff Richard

Perli a BBC-t és a rendőr- séget Sir Cliff Richard Perre készül a BBC és a rendőrség ellen Sir Cliff Richard, akit gyermekmolesztálás vádjával nemrég feljelentettek, és az angliai otthonában ezután elvégzett házkutatást a brit közszolgálati televí...
Bővebben...

Az éhezők viadalának új epizód- ja az év legnagyobb bevételével kezdte forgalmazását

Az éhezők viadalának új epizód- ja az év legnagyobb bevételével kezdte forgalmazását Az év legnagyobb bevételével, 123 millió dolláros (37 milliárd forintos) jegyeladással kezdte észak-amerikai forgalmazását Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész című produkció.
Bővebben...
Hírek
Több mint egymilliárd forintos karácsonyi forgalmat vár a Formatex Kft.
Hírek
2014. november 23. vasárnap, 10:11

Idén a karácsonyi szezonban a Formatex Kft. összesen 1,06 milliárd forintos nettó forgalmat tervez, ez az előző évhez képest 13 százalékos növekedés, a várakozások szerint az eladások 8 százalékát adja a webshop - közölte a játékkereskedő és importőr társaság az MTI-vel.

 
Nem kell újra cserélni a PB-gázpalackokat
Hírek
2014. november 21. péntek, 16:27

Az EU-irányelvek alkalmazásának ellenére, nem kell drágább újra cserélni a meglévő, piros csíkkal jelölt PB-gázpalackokat - egyebek mellett ezt tartalmazza az a nemzetgazdasági miniszteri rendelet, amely a Magyar Közlönyben jelent meg.

 
Elkezdődött az Országos Mikulás Fesztivál a Fejér megyei Nagykarácsonyban
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:12

Megnyílt Mikulásfalva képzeletbeli kapuja péntek délelőtt, miután Müller Miklós, Nagykarácsony polgármestere átadta a magyar Mikulásnak a mesebeli városka kulcsát. Ezzel elkezdődött a 19. Országos Mikulás Fesztivál a Fejér megyei településen.

 
Hintalovakból nyílik kiállítás Leányfalun
Hírek
2014. november 20. csütörtök, 10:17

A halhatatlan hintaló címmel nyílik kiállítás szombaton Ladó Mária és Tóth Ferenc magángyűjteményéből a leányfalui Aba Novák Galériában.

 
OGY - Költségvetés - Fidesz: több pénz marad a dolgozó családoknál
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:20

A Fidesz szerint a jövő évi költségvetésnek köszönhetően több pénz marad a dolgozó családoknál.

 
Költségvetés - PM: 2015 a válság és a leszakadás éve lesz
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:18

A Párbeszéd Magyarországért szerint a költségvetés 2015-ben a válság és a leszakadás évét hozza.

 
DK: Orbán ismét átlépett egy határt pofátlanságban
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:15

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor ismét "átlépett egy határt pofátlanságban", amikor kedden "a családjához részben köthető" beruházásokat adott át - mondta Gréczy Zsolt, a DK szóvivője szerdán az MTI-nek.

 
Rövidebb menetidő, sűrűbb vonatközlekedés az új vasúti menetrendben
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:32

Rövidebb menetidő, új, közvetlen összeköttetések és sűrűbb vonatközlekedés jellemzi a 2014. december 14-től életbe lépő vasúti menetrendet - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a MÁV-Start az MTI-vel kedden.

 
Nincs megállapodás a jövő évi uniós költségvetésről
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:26

Nem született megállapodás a kitűzött hétfő éjféli határidőig az Európai Parlament (EP) és az uniós tagállami kormányok testülete, a Tanács között a jövő évi EU-költségvetés ügyében.

 
Különleges táplálkozási célú élelmiszereket tiltott be az ÁNTSZ
Hírek
2014. november 17. hétfő, 17:34

Megtiltotta számos úgynevezett különleges táplálkozási célú élelmiszer forgalmazását az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - olvasható a szervezet honlapján.

 
Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmát tanuló diákokat a jászberényi önkormányzat
Hírek
2014. november 23. vasárnap, 10:10

Szakképzési ösztöndíjban részesíti Jászberény önkormányzata azokat a továbbtanuló általános iskolásokat, akik a hiányszakmák valamelyiket elsajátítják, és vállalják, hogy az adott szakmában a településen  működő cégeknél helyezkednek el - közölte a jászsági város polgármesteri hivatalának illetékes munkatársa az MTI-vel.

 
Vasárnapi zárva tartás - Tarnai: megszűnhet a munkavállalók kiszolgáltatott helyzete
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:14

A Pest megyei kormánymegbízott szerint az üzletek vasárnapi nyitva tartásának korlátozásával megszüntethető lenne a munkavállalók jelenlegi, sokszor kiszolgáltatott helyzete a munkaadókkal szemben.

 
Átalakul a szociális támogatások rendszere, a jövőben alapvetően az önkormányzatok feladata lesz
Hírek
2014. november 21. péntek, 14:10

Az állam által biztosított támogatási formákon túl az emberek szociális támogatással való ellátása a jövőben az önkormányzatok feladata lesz, a szociális törvény pedig csak a kötelező ellátásokra vonatkozó szabályokat tartalmazza majd - derül ki a jövő évi költségvetés megalapozásáról szóló törvényjavaslatból, amely az Országgyűlés honlapján olvasható.

 
Devizapiac - Keveset változott a forint árfolyama
Hírek
2014. november 20. csütörtök, 10:14

Keveset változott a forint árfolyama szerda estéről csütörtök reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben. A japán jennel szemben kissé erősödött, a többi devizával szemben kissé gyengült a forint.

 
OGY - Költségvetés - MSZP: egy elszegényedő társadalom költségvetése a 2015-ös büdzsé
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:19

Egy elszegényedő társadalom büdzséjének tartják a jövő évi költségvetési törvényjavaslatot a szocialisták.

 
Tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete a kormány költségvetési javaslata ellen
Hírek
2014. november 19. szerda, 14:17

Demonstrációt szervez szombaton, a magyar közoktatás napján a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), hogy így tiltakozzon a kormány jövő évi költségvetési javaslata ellen - jelentette be Galló Istvánné, a PSZ elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

 
Vasárnapi zárva tartás - A CBA, a Coop és a Reál támogatja a javaslatot
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:33

A magyar élelmiszerkereskedelem három legnagyobb forgalmú (2013-ban együttesen 1441,4 milliárd forint bevételt elérő, összesen 77 000 dolgozót foglalkoztató) hazai tulajdonú üzletlánca a CBA, a Coop és a Reál a leghatározottabban támogatja a vasárnapi nyitva tartás korlátozására irányuló kezdeményezést - közölték a cégek az MTI-vel.

 
Novák Katalin: a kormány az óvodalátogatáshoz fogja kötni a családi pótlék folyósítását
Hírek
2014. november 18. kedd, 11:30

A kormány jövő szeptembertől az óvodalátogatáshoz fogja kötni a családi pótlék folyósítását - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára kedden az M1 Ma reggel című műsorában.

 
Nyolcvanmillió baktériumot adunk át egy csók alatt
Hírek
2014. november 17. hétfő, 17:36

Nyolcvanmillió baktériumot adunk át egy mindössze 10 másodperces csók alatt - számolták ki holland kutatók, akik vizsgálataik eredményeit a szabad hozzáférésű Microbiome folyóiratban ismertetik.

 
Adótörvények - Rogán: nem változik a cafeteria adója
Hírek
2014. november 17. hétfő, 17:32

Nem változik jövőre a cafeteria adóterhe - emelte ki az adótörvény-javaslathoz benyújtott módosítások közül Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 376
Hirdetés

Biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz a Dolina Kft.

Számítógép-vezérlésű, távfelügyelettel is ellátott biomasszakazánt fejlesztett ki dohányszárításhoz az albertirsai Dolina Kft., amellyel a szárítási költségek több mint hatvan százalékkal csökkenthetők - jelentette be Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke Pócspetriben pénteken.


Bővebben...

Több mint 1,7 milliárdos fejlesztés a Dunapack nyíregyházi gyárában

Több mint 1,7 milliárd forintot fordít az osztrák érdekeltségű Dunapack Papír és Csomagolóanyag Kft. nyíregyházi gyárának technológiai fejlesztésére - közölte a cég ügyvezető igazgatója hétfőn az üzemben tartott projektismertetőn.


Bővebben...
Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


További cikkek

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Hamilton és Federer a csúcson Schumacher jobban van - A nap hírei

Hamilton és Federer a csúcson, Schumacher jobban van - A nap híreiÉrdekel, mik voltak a hazai és nemzetközi sportvilág legfontosabb történései? A Sp...

Bővebben...

Rosberg végig nagyszerű ellenfél volt - Hamilton

"Rosberg végig nagyszerű ellenfél volt" - HamiltonMár a rajtnál átvette a vezetést, később pedig kényelmes előnyre tett szert Lewis ...

Bővebben...

Durva tilos szidni Wengert az Emiratesben a biztonsági őrök fegyelmeznek - fotók

Durva: tilos szidni Wengert az Emiratesben, a biztonsági őrök fegyelmeznek - fotók!Úgy tűnik, Arsene Wengert tilos kritizálni az Arsenal otthonának számító Emirates ...

Bővebben...

Kiesőjelölt ellen bukott otthon súlyos pontokat a Napoli

Kiesőjelölt ellen bukott otthon súlyos pontokat a NapoliHiába vezetett kétszer is (egyszer két góllal) a Napoli a kieső helyek közelében t...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Baleset történt a 4-es számú főúton Tiszabezdéd külterületén

Közúti közlekedési baleset történt 2014. november 23-án 21 órakor a 4-es szám főúton Záhony és Tiszabezdéd között a 338-as és a 339-es kilométerszelvények között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A balesetben egy személy megs...


Bővebben...

Bántalmazták a mezőőrt | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. András 39 éves és Sz. Zsolt 35 éves nagykállói lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2014. november 22-én 11 ó...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.