Időjárás előrejelzés

Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból.

Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok ki...


Bővebben...

Civishir.hu


Nézz bele Eva Longoria új sorozatába

Te is hiányoltad már a szexi színésznőt a képernyőről? Akkor van eg...


Bővebben...

Megrázó vallomást tett az RTL-es valóságshow-hős

A RTL Klub fiatal sztárja könnyek között mesélt arról, amikor édesa...
Bővebben...

Részegen vezetett a Vészhelyzet sztárja

John Stamos három év próbaidőt kapott ittas vezetés miatt, emellett...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2015. november 27., péntek, Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Századvég-konferencia: számolni kell a visszatérítendő források növekvő arányával az uniós támogatásokban

A vállalkozásoknak fel kell készülniük arra, hogy az európai uniós forrásokban a jövőben emelkedni fog a visszatérítendő támogatások aránya - mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdaság [ ... ]


Az idén sem drágul a fenyőfa

Országszerte a jövő hét végétől kezdik árulni a fenyőfákat, az árak az előző évhez képest nem változnak - mondta Biza Klára, a Magyar Kertészeti Árudák Egyesületének (Makert) eln [ ... ]


NAV: áltanúsítvány ígéretével nyerészkednek ismeretlenek

A jövőre bevezetendő vállalkozói adózói kategóriákra hivatkozva, "kockázatmentes" adózói minőséget igazoló "áltanúsítvány" ígéretével nyerészkednek egy ismeretlen cég nevében  [ ... ]Bulvár
Nézz bele Eva Longoria új sorozatába
Bulvár
2015. november 27. péntek, 10:33

Te is hiányoltad már a szexi színésznőt a képernyőről? Akkor van egy szuper hírünk, ugyanis decemberben indul Eva vadiúj sorozata!

 
Részegen vezetett a Vészhelyzet sztárja
Bulvár
2015. november 27. péntek, 09:18
John Stamos három év próbaidőt kapott ittas vezetés miatt, emellett pedig arra kötelezte a Los Angeles-i bíróság, hogy alkohol- és drogelvonó tanácsadásokra járjon, 52 anonim gyűlésen kell részt vennie. A színész nem volt jelen a tárgyaláson, csupán az ügyvédje képviselte.Stamost még júniusban fülelték le a Beverly Hills-i rendőrök, akkor be is szállították a Cedars-Sinai egészségügyi központba, ahol végigcsinált egy harminc napos elvonókúrát.A színész jelenleg a Grandfathered című sorozatban játszik, de a nézők ismerhetik többek között a Bír-lak-ból és a Vészhelyzetből is, utóbbiban 65 epizódban alakította dr. Tony Gatest.Feltűnt a Glee négy részében is, az utóbbi években pedig olyan szériákban vendégszerepelt, mint például a Különleges ügyosztály vagy a Két pasi - meg egy kicsi.
 
Daganatot találtak a TV2-s műsorvezető mellében
Bulvár
2015. november 27. péntek, 09:08
- Épp a ruhakollekciómat fényképeztük Velencében, amikor egy oda nem illő csomót tapintottam ki véletlenül a mellemben. Életemben nem ijedtem meg annyira, mint akkor. Az én sorsom beteljesül valahogy, de mi történik velük, ha én már nem leszek? Biztosan tönkreteszi őket az én betegségem - mondta a szépség a Story magazinnak, utalva arra, hogy nagyon aggódik családja miatt is.Edina mellében nem egy, hanem három csomót találtak, amik a későbbiekben rosszindulatúvá válhatnak. - Bárcsak túl lennék már az egészen. Biopsziára kell mennem, a szövettan majd kideríti. A bizonytalanság napjai most a legrosszabbak. Most ezeket élem. Próbálok a munkába menekülni, addig sem ezen gondolkodom - árulta el a fiatal lány, aki pszichológushoz is jár és úgy véli, a sok stressz is közrejátszhatott betegsége kialakulásában.
 
Lázár nagyon nekiment Farkas Flóriánnak
Bulvár
2015. november 27. péntek, 08:58
Az ATV honlapja arról ír, hogy Lázár János most aztán tényleg nem kímélte Farkas Flóriánt, saját pártja színeiben politizáló képviselőtársát. Előbb óriási felelőtlenségnek nevezte azt, amit képviselőtársai kisebbségi vezetőként művelnek a roma közösségben. A miniszter szerint ezzel ugyanis éppen a források hiteles elköltését bombázzák szét. Így aztán várhatóan senki sem akar majd pénzt bízni erre a közösségre a jövőben.Lázár talán még egy lépéssel tovább is ment akkor, amikor az európai ügyek bizottságának ülésén egyenesen Farkas Flóriánnak mondta azt, hogy óriási hibát követnek el azok a kisebbségi vezetők, akik eljátsszák a társadalom bizalmát. A Miniszterelnökség vezetőjének több olyan tapasztalata is volt már, hogy a roma vezetőkön is múlott, ha egy felzárkóztató program nem lett sikeres. Lázár ráadásul azt is hozzátette, hogy nem az érintett kisebbségi vezetők karriere miatt aggódik, mert az már úgyis megy a lecsóba.A kormány egyik legerősebb embere tehát két alkalommal is olyan éles kritikát fogalmazott meg a Lungo Drom elnökeként a Fideszben politizáló Farkas Flóriánnal szemben, ami nálunk szerencsésebb sorsú demokráciákban akár megsemmisítő erejű is lehetne. Mint tudjuk azonban, hazánkban nem a tetteknek, de még csak nem is a kimondott szónak van hatalma, hanem Orbán Viktor akaratának. Pedig ha valamikor, akkor most aztán tényleg érdemes lenne megfontolni Lázár János szavait.
 
Szijjártó háromszor annyi közpénzt szórt el tanácsadókra
Bulvár
2015. november 27. péntek, 08:42
Az Index összehasonlította a Külgazdasági és Külügyminisztérium által foglalkoztatott tanácsadók számát és költségét. Megdöbbentő számok következnek.A tárcát vezető Szijjártó Péter balszerencséjére van mivel összevetni az idei összeget. Demeter Márta, az MSZP országgyűlési képviselője tavaly ugyanis szintén kikérte a vonatkozó adatokat. Ebből kiderült, hogy 2014-ben a tárca 9 tanácsadót foglalkoztatott havi bruttó 5 millió forintért.Idén Mesterházy Attila ennél is tovább ment, mert az összes minisztériumot végigkérdezte, így a külügyi tárcától is megvannak a válaszok. Ezek szerint a 2015-ös évben a Szijjártó Péter vezette minisztérium már 18 tanácsadót alkalmaz havi bruttó 13,8 millió forintért. Tehát a tárcának az idei évben éppen kétszer annyi embert sikerült foglalkoztatnia, közel háromszor annyi közpénz elszórása árán, mint a tavalyi évben.A magyar közéletben egyébként nem ritka, hogy a vezető politikusok bizalmi embereiket tanácsadóként foglalkoztatják, ezzel fizetve meg hűségüket. Egy tanácsadónak ugyanis nem feltétlenül kell egy konkrét munkahelyre bejárnia, a napi nyolc órás munkaidőt letöltenie, de a pénzét azonban mégis pontosan megkapja a szerződése alapján. Kárpáti György, olimpiai bajnok vízilabdázó például 2013-ban 670 ezer forintért adott tanácsokat sportügyekben Orbán Viktornak, holott az saját bevallása szerint sem jelentett többet egy havi negyedórás telefonbeszélgetésnél.
 
Ott dögöljön meg mind ahol van
Bulvár
2015. november 27. péntek, 08:04
Az erről szóló cikket egyébként egy ismert ellenzéki politikus osztotta meg. A kommentelők többsége amúgy nem kívánta a focisták halálát, egyel finomabb volt az a hozzászóló, aki megelégedne azzal, hogy megrothadjon az összes focista. Más kreatív ötletek is bőven sorjáztak. Volt, aki úgy vélte, hogy ezeknek bőven elég lenne a minimálbér is. Többen pedig azt javasolták, hogy a prémiumot osszák szét a szegények között. Egy hölgy pedig azon csodálkozott, hogy ezek pénzért rúgják a labdát. Olyan is volt aki azon sajnálkozott, hogy őt nem hívták meg a válogatott keretbe. Mert akkor -írta- ő is kapott volna pár milliót, még akkor is, ha csak a kispadról nézte volna a meccseket.Csak nagyon kevesen voltak olyanok, akik megpróbálták megértetni, hogy miért kapták a pénzt a focisták. Egy korábbi élvonalbeli labdarúgó azt írta, hogy ő sem ért egyet a stadionépítésekkel, de amiért megdolgoztak a sportolók, az jár nekik. Pláne azért, mert ezt a pénzt az UEFA adta, vagyis nem a magyar adófizetők pénzéből ment. Egy másik kommentelő szerint az UEFA-tól érkező prémium egyharmada ment a játékosoknak, a másik kétharmad maradt az MLSZ-nél, ami szerinte korrekt elosztás, hiszen ezt az összeget mégiscsak a focisták keresték meg.
 
Kiderült a férfiak agya gyorsabban öregszik
Bulvár
2015. november 27. péntek, 06:20

Még egy ok, amiért örülhetsz, hogy lánynak születtél! Képzeld, egy friss magyar kutatás szerint a pasik agya hamarabb öregszik, mint a nőké!

 
Megrázó vallomást tett az RTL-es valóságshow-hős
Bulvár
2015. november 27. péntek, 10:08
A RTL Klub fiatal sztárja könnyek között mesélt arról, amikor édesapja rosszul lett: Bevittük azonnal a kór­ház­ba, onnan mentő vitte Szegedre. Szívinfarktus. Aztán este fél tízkor hívtak. Kérdezték, én va­gyok-e. Majd mondták, üljek le, mert nincs jó hírük. Apám nem élte túl a beavatkozást - foly­tatja már zokogva a megtört fiú.Aurelio azt mondja, azóta káosz az élete. A nyakán egy drogügy, és magára maradt az emlékekkel, amelyekkel képtelen megbirkózni. Minden egyes könyv, bútor, ruha az apjára emlékezteti. Kedd óta egy percre sem hagyják egyedül a barátai, felváltva vigyáznak rá. - Inkább zártak volna tíz évre fogdába - meséli könnyeit nyelve.- Ötven év volt köztünk, de ő volt a legjobb barátom, sosem voltam titkaim előtte. A drogról is mindig mindent tudott. Semmit nem ér így az élet. Visszaadnék ruhát, autót, lakást, mindent, csak itt legyen. Sokszor abban reménykedem, elalszom egy hétre, és amikor felkelek, könnyebb lesz. Ötösével szedem a nyugtatót, képtelen vagyok így létezni. Most jövök rá, én csak egy gyerek vagyok. Egyedül maradtam a felelősséggel, és nem bírok vele. Én nem tudok NAV-ba járni, csekkeket fizetni, fogalmam sincs, hogy működik a világ. Én egy gyerek vagyok - vallott a lapnak könnyeivel küszködve a valóságshow győztese.
 
Így emelheted energiaszinted
Bulvár
2015. november 27. péntek, 09:15
A jó erőnlét fenntartásához nélkülözhetetlen szénhidrátok, keményítők és cukrok főleg növényi eredetű táplálékokban, főzelékfélékben, hüvelyesekben, gabonafélékben és gyümölcsökben találhatók meg. A gyümölcstartalmú élelmiszerek nem csak energiával látják el a szervezetet, hanem vitaminokkal, ásványi sókkal és rostokkal is. Az elmúlt években a keményítő tartalmú táplálékokra úgy tekintettek, mint hizlaló nehéz és szükségtelen élelmiszerre. A mai szemlélet szerint viszont alapvető részei a kiegyensúlyozott étrendnek. A tápanyagok megfelelő beviteli aránya az egészségügyi irányelvek szerint: 50% szénhidrát, 35% zsír és 10-15% fehérje.A keményítő tartalmú ételek (rizs, burgonya, tészta stb.) tetemes mennyiségű energiát biztosítanak. A sportolók edzés és felkészülés időszakában gyakran fogyasztanak összetett szénhidrátokat, keményítőben, cellulózban gazdag ételeket. A táplálék összetett szénhidrátját a szervezet egyszerű szénhidrátokra (cukrokra) bontja le, amelyek szőlőcukorrá alakulnak át. Testmozgás során izmainkban szőlőcukor áramlik, amely a glikogén lebontásából keletkezik. A szénhidrátok glikogén formájában tárolódnak a májban, izomzatban és üzemanyagként funkcionálnak. A raktározott glikogén egyrészt a vér glükóz-szintjének szabályozásában játszik szerepet, másrészt glükóz-raktárt képez az izomműködéshez. Ha a glikogén szintje alacsony, a sportoló energiaszintje is alacsony. Mennyisége növekedhet, ha a glükóz felvétele fokozódik. Az izmok rendszerint 90-120 perces intenzív fizikai tevékenységhez elegendő glikogént tárolnak. Tartós fizikai igénybevétel, pl. hegymászás vagy hosszútávfutás előtt célszerű 3 napon át szénhidrátban gazdag étrenddel növelni, úgy, hogy a szénhidrátfogyasztás napi 600g (az energia felvétel 70%-a) legyen. Sok testmozgás után amikor a glikéntartalékok kiürülnek az izmok glükóz felvétele többféleképpen fokozható.A sok szénhidrátot tartalmazó étrend feltölti a szervezet glikogénkészletét, fokozva ezzel az állóképességet. Ez a leghatékonyabban több gyümölcs és összetett szénhidrát (burgonya, rizs, borsó, bab, gabonapehely) fogyasztásával érhető el. A szénhidrátokat a szervezet eltérő ütemben dolgozza fel.Aki gyorsan akar sok energiához jutni, egyen banánt, datolyát, mazsolát, kenyeret, rizst, búzapelyhet. Egyenletesebb energia- bevitelt biztosít a zabkása, zablisztből készült sütemény, lencse, búzadara, borsó, ezek emésztése lassúbb folyamat, lassabban emelik a vér cukorszintet, biztosítják a folyamatos energia ellátást.A legjobb ha a szénhidrátfogyasztás egyenletesen oszlik el a nap folyamán, mivel így kisebb a vércukorszint ingadozás, ami különösen fontos cukorbetegeknél.
 
Céklás marharaguleves kelbimbóval és édesburgonyával
Bulvár
2015. november 27. péntek, 09:00
Hozzávalók: 4 személyre- bors- só- zsiradék- 60 dkg marhalapocka- 2 közepes főtt cékla- 50 dkg batáta (édesburgonya)- 1-2 szál friss vagy 1 nagy csipet szárított majoránna- 20-25 dkg kelbimbó- 3 közepes vöröshagyma- 1 gerezd fokhagymaElkészítés:ELŐKÉSZÍTÉS: 35 perc FŐZÉS: 3 óra Kevés zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát. Rátesszük a kockára vágott húst, és fedő alatt puhára pároljuk. Gyakran megkeverjük, és mindig pótoljuk alatta az elfőtt folyadékot. Közben sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majoránnával ízesítjük. Ha már majdnem puha a hús, hozzárakjuk a meghámozott, felkockázott édesburgonyát, adunk hozzá vizet, de csak annyit, hogy sűrű maradjon a leves. Pár perc múlva rakjuk bele az egészben hagyott vagy félbevágott kelbimbót, együtt készre főzzük. A céklát félcentis kockákra vágjuk, és közvetlenül tálalás előtt tesszük a forró levesbe.
 
Ő Radics Gigi jóképű öccse
Bulvár
2015. november 27. péntek, 08:53
A fiú dobol és énekel is - Gigi szerint nagyon tehetséges, szóval nem kizárt, hogy ő is erre a pályára lép majd az iskolái elvégzése után. A Megasztár felfedezettje az alábbi fotót posztolta Tamásról:"Az én drága kisöcsémmel. Már egy fejjel magasabb mint én!" - írta a képhez Gigi.
 
Magyar szemüveggel a szemüvegek ellen
Bulvár
2015. november 27. péntek, 08:23
Az ActiveShade egy rendkívül ötletes látásjavító készülék, mely a folyadékkristályok tulajdonságait használva aktivizálja a szemizmokat. A feltaláló nem ment messzire az ötletért, hiszen ez a látásjavító módszer már évszázadok óta ismert. Alapját az adja, hogy ha letakarjuk az egyik szemet, akkor a másikat megnövekedett terhelésnek tesszük ki. Ez pedig olyan, mint a torna. Csak szemtorna.A tesztelések során az egyik mérnök mondta igen találóan, hogy "az ActiveShade olyan hatással van a szemizmokra, mint a kar izmaira a félkezes fekvőtámaszozás: meglehetősen brutális, de roppant eredményes tréning". Az emberi szempár ugyanis általában felemás: ez egyik szem erősebb - a másik gyengébb, és ez a különbség az idő múltával csak növekszik. Minden szemész pontosan tudja, hogy van domináns, és van passzív szem. Az agy a domináns szem által alkotott (élesebb) képre támaszkodik, míg a másik szemnek inkább a térlátás kialakításában van fontos szerepe. Ez a gyengébb szem, amely kifejezetten hajlamos arra, hogy idővel romlani kezdjen, ami gyakorlatilag az éleslátás elveszítését jelenti. Ez nehezen észrevehető, rejtett folyamatként indul, hiszen agyunk -"hála hatékony képalkotó rendszerének"- az erősebb szem élesebb képével korrigálja az eltérést, és gyakorlatilag becsapja az embert. A szemünk és az agyunk konkrétan átver minket. Csak amikor már nagyon nagy a különbség, akkor szembesülünk vele, hogy bajban vagyunk. Az ActiveShade segítségével (teszt üzemmódban) leleplezhető ez a csalás, és már az egészen kis látásbeli különbségek is felfedhetők, majd a készülék az esetek döntő többségében hatékonyan képes korrigálni, azaz javítani ezt a látásromlást.A fejlesztők évekig, a nyilvánosság teljes kizárásával dolgoztak az eszközön, és a szem természetes működésének sajátosságait véve alapul kidolgoztak a látásjavító rendszert, amivel most hadatüzennek a lézeres és egyéb szemműtéteknek. A magyar szakemberek arra alapoztak, hogy a szemizmokat intenzív működésre kényszerítve jelentős látásjavulást érhetnek el. A klinikai vizsgálatok igazolták ezt a feltevést. Az Active Shade tesztelése sikeres volt, és a készülék rendelkezik minden szükséges szakhatósági engedéllyel. Több, kiterjedt fókuszcsoportos vizsgálattal, illetve klinikai vizsgálatok is igazolják a hatékonyságát.Az ActiveShade több okból is érdekes újdonság. Az általa alkalmazott módszer ugyanis egy Kelet-Európában még kevéssé elterjedt látásjavító eljáráscsoportba, a szemtornák kategóriájába sorolható, azaz alternatív megközelítését jelenti a problémának. Sem kémia, sem sebészeti összetevői nincsenek, hatása mégis döbbenetesen intenzív, és legtöbbször már az első egy-két alkalom után kimutatható látásjavulást okoz. A terméket bemutató filmben (itt) a fejlesztők nem csak a működési elvet fedik fel, de a készülék használatát is pontosan bemutatják.Az Acive Shade tetszetős, kényelmes és könnyen használható eszköz. A Kelet-Európai gyártású termékekre sajnos még napjainkban is gyakran jellemző "csehszlovák érzés"-től sem kell tartanunk, mert jó anyagokból, igényes formatervezéssel gyártják. Nem csak terápiás eljárást kínál a problémák kezelésére, de azok diagnosztizálását is elvégezhetjük vele. Hi-Tech ez a javából, jó lenne sok hasonló magyar termékkel találkozni az üzletekben. Az Amerikából a napokban hazatért fejlesztő okkal optimista: legnagyobb tengeren túli partnerei idén Karácsonyra az ő termékében látják a legnagyobb siker lehetőségét! Aki meg akarja előzni a jenkiket, az (itt) megteheti!
 
Lopjanak nyugodtan
Bulvár
2015. november 27. péntek, 07:58
Nem a "hivatalos" lazaságokról beszélek. Költségtérítéssel trükköző, vagyonnyilatkozatot "feledékenyen" kitöltő, sógor-koma-jóbarát agyonpályáztatott cégét rejtegető politikusok: ők a szürkezónában mozognak, a törvényt nem törik, de hajlítják. Beszéljük meg máskor, hogy mit gondolunk róluk, és hány másodperc hivatali idő után tartanánk indokoltnak a lemondatásukat.Nem, én a nyílt sisakos, trambulinról medencébe urizáló alakokról beszélek. Akik kísérletet se tesznek arra, hogy rejtegessék, illetve megmagyarázzák a hivatalosan bevallott fizetésükből finanszírozhatatlan exkluzív jólétet. Ha soha egy kiflit nem vett volna a boltban, akkor talán évtizedes politikusi pályafutása összes, fillérre félretett keresményéből meg tudná venni a villát. Ha minden kiadást húsz éve a házastársa fizetne, akkor talán meg tudta volna venni azt a lakóparki lakást. Táska, kabát, zakó, nyaralás - mind olyan árfekvésben, hogy akkor meg a lakás ára nem jön ki, csak ezek.És ha most bárki azt mondja, hogy de hiszen szóltunk ezek miatt, akkor ki kell ábrándítsam: az illetők karrierjében átmeneti hullámvölgyet okozó cikkek és közlemények megjelentetésén kívül semmi nem történt. Tovább tudtunk lépni - illetve az ahhoz az oldalhoz tartozó szavazók szinte meg sem álltak a békemenetelésben. Mintha pártpreferenciáktól függő mértékben, de mind bocsánatos bűnnek, vagy épp kötelező politikusi alkatrésznek tartanánk azt, hogy... mit is? Nem sok verzió van. Egy politikus kaphat kenőpénzt vállalkozóktól, hogy valamit engedélyezzen számukra, vagy tiltson meg a versenytársaiknak. Kaphat kenőpénzt olyanoktól, akiket bizonyos döntésekről előre értesít, és ezáltal azok sok pénzt keresnek például a tőzsdén. Kaphat kenőpénzt hivatalos eljárások befolyásolásáért. Mi a közös elem? Kenőpénz. Korrupció. Rettenetesen elkoptattuk ezeket a szavakat, senki nem érzi már fenyegetőnek, igazán problémásnak a jelentésüket. "Ó, igen, a politikusok korruptak". Pedig ez nem kötelező eleme a politikának. Egy brit politikus esetében a tüzetes költségelszámolás az utolsó doboz tamponra is kiterjed. Svéd miniszterelnök-helyettesi karriert is tört már derékba a megkérdőjelezhető közpénz-felhasználás, és itt most többek között egy Toblerone csoki megvásárlására tessék gondolni. Nálunk meg nem hogy a négy (!) Föld körüli útra elegendő benzinpénzt elszámoló politikust, de a nyilvánvalóan korrupt, kenőpénzt elfogadó alakokat, mondjuk ki, bűnözőket sem buktatják meg. Nem, ez nem túlzás - ugyanaz a cselekmény, amit természetesnek veszünk, "betudunk" egy frakcióvezetőnél, polgármesternél vagy miniszternél, bizony komoly letöltendő szabadságvesztéssel járna mondjuk a pécsi adóhatóság dolgozója vagy egy bajai köztisztviselő esetében. Semmiféle "demokratikus" meg "jogállami" működés nem építhető ilyen alacsony szintű elvárásokra. Ez egy teljesen más dimenzió. Az képezheti vita tárgyát, hogy melyik a jobb adórendszer, lehet szubjektív véleményünk egy egészségügyi államtitkár szakmai programjáról, sőt, még az is belefér, hogy valaki hibázik, elszámol, rosszul kalkulál. De arról mit vitázzunk, és azon hogyan léphetünk tovább, ha közmegegyezés van abban, hogy az a fickó, aki most a tévében beszél, az lop? Mikor született arról konszenzus, hogy mindannyian úgy teszünk, mintha nem vennénk észre egymás arcán nyílt sebeket, borzalmas furunkulusokat, hanem csakis a közéjük pamacsolt smink és alapozó árnyalatáról vitázunk?Mikor döntöttünk úgy, hogy lopjanak nyugodtan?Általános társadalmi jólét idején a lopás, a korrupció, a kenőpénz önmagukban álló bűncselekmények, azaz elloptak valamit, amihez ugyan nem volt joguk, és büntetést érdemelnek érte, de a mi életnívónkat közvetlenül nem veszélyeztették. Szerencsétlen, szegényedő, süllyedő és szétszakadó országokban viszont, mint most a miénk, minden ilyen alak minden sajtótájékoztatóját feliratozhatnánk így: "Nála van a pénzed. Ő urizál abból, ami a te családodtól, munkahelyedtől, iskoládtól, kórházadtól hiányzik". Amíg pedig a magyar társadalom többségét ez nem zavarja, addig erre a mocsárra nem épülhet semmilyen szilárd demokrácia. Amíg a magyarok többsége kimondva vagy kimondatlanul arra biztatja a politikusait, hogy lopjanak nyugodtan, addig fölösleges bármi másról beszélni, bármi mást tervezni. Hiszen ha tudod, hogy tolvaj, milyen alapon várnál el tőle bármit?
 
Harry herceg szexbulit tartott a palotában
Bulvár
2015. november 27. péntek, 05:40

Ajjaj, Harry megint hatalmas bajba került! A trónörökösről ugyanis nagyon pikáns dolgokat mesélt az egyik testőrük, aminek Erzsébet királynő finoman szólva sem örült…

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 3673

Hirado.hu

Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

Egyre szárazabb lesz a Kárpát-medence az elkövetkező évtizedekben a felmelegedés miatt.

A teljes cikk itt olvasható: Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják

Az SPD az elképzelést szombaton, a CDU és a CSU vezetőinek este kezdődött tanácskozása elé időzítve ismertette.

A teljes cikk itt olvasható: A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják


Albérletek Nyíregyházán, az ország északi fekvésű ipari központjában

A több, mint 100 hektár kiterjedésű Ipari Park

Az ország északi részén fekvő Nyíregyháza a térség meghatározó vidéki nagyvárosa. Nagy jelentőséggel bír a LOGIN park, mely 1997 óta működik azzal a céllal, hogy újabb befektetőket csalogasson a helyi adottságo...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrségi - Hírek

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. László 35 éves buji lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 26-án egy buji üzletbe betört, ahonnan tejtermékeket, pékárut, édességet és üd...


Bővebben...

Keressük a bántalmazókat | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/6609/2015. bűnügyi számon testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személyek 2015. november 15-én 6 óra 20 perc körüli időben Ny...


Bővebben...

Mitől függ, hogy sikeres lesz-e a fogyókúránk?

Az elért testsúly megőrzése életkortól függetlenül nehéz feladat. Nem véletlen, hogy nemzetközi felmérések szerint a fogyókúrázók kb. 95 %-a egy éven belül visszaszedi a leadott súlyt vagy akár még többet is! Dr. Gajdács Ágnes obezitológus, testsúlygyógyász szakorvos most elárulja, mitől függ eg...


Bővebben...

A vitaminok szerepe az életben és a sportban

Edzésre jár? Kerékpározik vagy kocog rendszeresen? Amennyiben fokozott testi aktivitást végez, speciális táplálkozási igénye is van.

A rendszeres testedzést végző emberek várhatóan ugyanilyen rendszerességgel alultáplált időszakokat élnek át, mivel nincsenek tudatában, hogy fel kell tölten...


Bővebben...
Nyílt levél a Népjóléti Bizottsághoz!

Tisztelt Népjóléti bizottság!   A közeljövőben Önök elé kerül Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere előadásában, T/7404 számon, az Egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról szóló törvénytervezet, mely véleményünk sz [ ... ]


További cikkek

A tavalyi és a leendő bajnok találkozója a Magyar Kupában

A tavalyi és a leendő bajnok találkozója a Magyar KupábanA Magyar Labdarúgó-szövetség péntek délelőtt elkészítette a Magyar Kupa negyeddönt...

Bővebben...

Helycserés támadás Pep a PL-be Ancelotti a Bundesligába készül

Helycserés támadás: Pep a PL-be, Ancelotti a Bundesligába készülSpanyol sajtóinformációk szerint a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola elfo...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

Death crew fest 2014 - Nyírbátor

Csináld magad fesztivál az az undergrud a világ végén.....Death crew fest 2014 Nyírbátori fiatalok megelégelve a néhány éve tartó zenei állóvizet (AZFESZT, BLUES fesztivál megszűnése) nem törődve politikával és a pénz emberekkel tavaly úgy döntött, hogy Death Crew néven cs [ ... ]


További cikkek
 
Hirdetés
Hirdetés

Szon.hu

Seszták Miklós a brüsszeli források kihasználását ajánlotta a szabolcsi vállalkozóknak

A nemzeti fejlesztési miniszter a direkt brüsszeli források jobb kihasználását ajánlotta a vállalkozóknak csütörtökön Nyíregyházán, ahol gazdasági fórumon mutatták be a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei TOP száz kiadványt, amely a legjobb nyírségi cégek eredményeit adta közre.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/sesztak-miklos-a-direkt-brusszeli-forrasok-kihasznalasat-ajanlja/2961946

Ne szólj szám…!

Ne szólj szám…! Mennyit fejlődött az elmúlt évszázadokban társadalmunk és közéletünk? Szinte semmit – legalábbis erre következtethetünk közmondásaink mindmáig érvényes mondanivalójából. Mert ami megállapítás érvényes volt pár száz évvel ezelőtt, az ugyanúgy igaz napjainkban is, gondoljunk csak a „ne szólj szám, nem fáj fejem” vagy a „hallgatni arany” bölcsességekre. M. Magyar László írása.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/ne-szolj-szam/2961999

Hulk sem csinálta volna jobban

Hulk sem csinálta volna jobban Noha nem Nagy Dávid a legnagyobb labdaművész, a harcosság kamatozott a Sényő elleni meccsen. Ami a sényőiek számára kisebbfajta dráma, Nagy Dávid számára maga a mámor. A Tiszavasvári titán négy gólt varrt be a Sényő-Carnifex elleni megyei első osztályú meccsen.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/hulk-sem-csinalta-volna-jobban/2961986

Femina.hu
Hirdetés
Hirdetés
Metropol
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.