Időjárás előrejelzés

Ön mivel issza a kávéját?

A koffeinfogyasztás rövid távon megnöveli a kalcium és a magnézium vizelettel történő kiválasztását, és ezzel hiányt okoz ebből a két tápanyagból.

Az egyelőre nem ismert, hogy 24 órán túl is hozzájárul e a koffein fogyasztás ezen létfontosságú tápanyagok ki...


Bővebben...


Emily Ratajkowsky megmutatta bomba hátsóját falatnyi tangájában - Fotó

Malibu – A férfi követők legnagyobb örömére ismét tökéletes alakjár...
Bővebben...

Megtaláltuk Kendall Jenner tökéletes hasonmását

Neked is Kendall a kedvenced a Kardashian-Jenner klánból, és szinte...
Bővebben...

Kemény szavak Lady Gaga és Madonna megint egymásnak estek

A két énekesnő évek óta folyamatosan üzenget egymásnak, és minden a...
Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés
Hirdetés

Ma 2016. október 23., vasárnap, Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

1956 - Jogtörténész: sok értékes információt lehetne találni a moszkvai levéltárakban

Az 1956-os magyarországi forradalom és szabadságharccal kapcsolatban is sok értékes információhoz lehetne hozzájutni a moszkvai levéltárakban - mondta Horváth Attila jogtörténész a [ ... ]


NGM: túljelentkezés a kkv-ügyvezetők képzésére

Elindult a kkv-ügyvezetők képzése, az érdeklődés kiemelkedő: a meghirdetett 10 ezer helyre több mint 12 ezren jelentkeztek - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésé [ ... ]


Emmi: három éve folyamatosan csökken a szegénység mértéke

Magyarországon az elemzések szerint 2013-ban trendforduló történt, három éve folyamatosan csökken a szegénység mértéke - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális  [ ... ]


Bulvár
Emily Ratajkowsky megmutatta bomba hátsóját falatnyi tangájában - Fotó
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 17:50
Malibu – A férfi követők legnagyobb örömére ismét tökéletes alakjáról posztolt képet - ezúttal az Instagramra - Emily Ratajkowsky.
 
Kemény szavak Lady Gaga és Madonna megint egymásnak estek
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 16:50
A két énekesnő évek óta folyamatosan üzenget egymásnak, és minden alkalmat megragadnak, hogy beszóljanak a másiknak, de most minden eddiginél komolyabb szócsata alakult ki köztük.
 
Monopoly Harry Potter kiadásban
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 15:12
A Monopolyn is lehet újítani, ezt bizonyította be egy ügyes kezű reddites arc, watzizzname, aki egy barátja kérésére egy Harry Potter témában készült komplett játékot ügyeskedett össze - írja a VIVA TV. A részletekre olyannyira ügyelt, hogy 3D nyomtatóval készítette a házakat és a hoteleket, természetesen a varázsvilágba illő módon, és utána megfelelő módon ki is festette őket. A szett dobozát is ő készítette, valamint saját pénzt is nyomtatott a játékhoz. Jöjjön pár kép az alkotásról!
 
Tudtad Ezért változtatta meg a nevét Vujity Tvrtko
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 14:50
Balogh Szilárd néven született.
 
Rockopera készül Nero császárról
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 14:31
Rendkívüli helyszínen mutatják be jövőre a Nero császárról szóló új olasz rockoperát az olasz fővárosban: az ókori Róma szívében, a Forum Romanummal szomszédos egykori császárpaloták területén.Az Isteni Nero (Divo Nerone) című rockopera díszletét a Francesca Lo Schiavo-Dante Ferretti Oscar-díjas olasz díszlettervező páros alkotja. Zenéjét az argentin Luis Bachalov és az olasz Franco Migliacci, a két Grammy-díjjal kitüntetett szövegíró, lemezproducer szerezte.A szereposztás és a történet részletei még nem ismertek, de a rockoperát bemutató római sajtókonferencián Gino Landi rendező és koreográfus hangsúlyozta, hogy az előadás látványa méltó lesz Nero császárhoz: mozgatható színpadokon 12 énekes és 26 táncos lép fel és további százan dolgoznak majd a fény- és hangeffektusokban gazdag operán.Rendkívüli az operához kiválasztott helyszín is. Nero császár élete a Vigna Barberini kertben, a Forum Romanummal szomszédos Palatinus dombnak a Colosseumra néző mezején kel életre.A rockopera első előadása június elsején lesz, de az előadásonként háromezer jegy már interneten foglalható. A tervek szerint egész jövő nyáron minden este, felváltva olasz és angol nyelven lesz előadás.A nézőtér szektorai az ókori római beosztást követik, vagyis a szenátoroknak fenntartott helyek egyenként 180 euróba (55 ezer forintba), a lovagoké 125 euróba, a katonák szektorában lévők 80 euróba, a köznép ülései 45 euróba kerülnek. A római lakosok tízszázalékos engedményt kapnak.A rockopera költségeit nem hozták nyilvánosságra. A bevétel három százalékát Nero császár egykori Aranypalotájának (Domus Aurea) restaurálására ajánlják fel.Tomaso Montanari olasz művészettörténész a Corriere della Sera napilapban elítélte az ókori régészeti helyszínek ilyesfajta tönkretételét. Hangsúlyozta, hiába nagy a bevétel és hiába segítik ezzel a műemlékek karbantartását, Róma városának nem szabad áruba bocsátani kulturális örökségét.Hozzátette, hogy a rockopera hangereje okozta rezgések miatt nagyobb lesz a kár, mint a haszon.A közeli Circus Maximus mezején nyáron David Gilmour, a Pink Floyd együttes gitárosa és Bruce Springsteen amerikai rockénekes lépett fel, koncertenként százezres közönség előtt.
 
Orbán az ellenforradalom vezetője
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 14:03
Gyurcsány Ferenc pártja '56-os megemlékezésén vasárnap Budapesten, az Ötvenhatosok terén úgy fogalmazott: ha Nagy Imre forradalma a szabadság és a demokrácia forradalma volt, "akkor a mai magyar miniszterelnök az ellenforradalom vezetője"."Ha Nagy Imre forradalma a hazát akarta felemelni, akkor, ha a mai miniszterelnök az ő nevére és emlékére, hagyatékára hivatkozik, az ennek a tiszta forradalomnak a bemocskolása, elárulása, maga a pőre blaszfémia" - mondta Gyurcsány Ferenc. Az a miniszterelnök, akinek javaslatára a köztársasági elnök azt az állambiztonsági tisztet lépteti elő, aki 1989-ben azért volt felelős, hogy összegyűjtse az információkat Nagy Imre és mártírtársai újratemetése előtt és a temetés időszakában, annak a legalapvetőbb erkölcsi érzéke is megszűnt létezni. "Nem követője, hanem meghazudója és elárulója ennek a forradalomnak" - jelentette ki az ellenzéki politikus.A DK elnöke szerint ma a demokratikus ellenzék pártjai, mozgalmai, támogatói és szavazói vehetik tisztességgel Nagy Imre és mártírtársai nevét ajkukra. Szerinte a ma miniszterelnöke, aki a szabadság és a demokrácia feldúlásában szerzett hírnevet magának, élesen szemben áll Nagy Imre és a forradalom eszméivel.Kiemelte: tisztelettel adóznak 1956 forradalmának és meghajtják fejüket a forradalomban és az azt követően meghurcoltak emléke, különösen a forradalom miniszterelnöke és mártírtársai előtt.A megemlékezés végén a DK elnöke és vezető politikusai koszorút helyeztek el az 1956-osok terén található emlékműnél.
 
Itt az világ új kedvenc zenéje - A fasorban sincs már a Gangnam style
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 14:00
Minden évben kikiáltják az idei nyár slágerét, és az idei nyertes még a tavalyi bajnokot is lekörözte, ami nagy szó, ugyanis 2015-ben a Major Lazer Lean Onja érdemelte ki ezt a címet.
 
Megtaláltuk Kendall Jenner tökéletes hasonmását
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 17:08
Neked is Kendall a kedvenced a Kardashian-Jenner klánból, és szinte biztos voltál benne, hogy annyira különlegesek az arcvonásai, hogy nem tűnik majd fel egy Kendall-koppintás a neten? Akkor csak olvass tovább!
 
Feltörték az orosz külügyminisztérium weboldalát
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 16:26
A CNN szombaton számolt be arról, hogy a The Jester (udvari bolond) nevet használó amerikai hacker támadást hajtott végre az orosz külügy internetes oldala ellen. Az amerikai hírtelevíziónak nyilatkozva a számítógépes kalóz elmondta: az oldal feltörését figyelmeztetésnek szánta az orosz vezetés számára, amelyet Washingtonban azzal vádoltak meg, hogy hackertámadások révén igyekszik befolyásolni az amerikai belpolitikát.Mások mellett Hillary Clinton demokrata elnökjelölt is azt állította, hogy orosz hackerek törték fel a pártja országos bizottságának elektronikus levelezését, amelynek tartalmát júliusban a WikiLeaks szivárogtatta ki. Moszkva töbször is tagadta, hogy köze lenne a kibernetikai támadásokhoz.Zaharova kijelentette, hogy a szakemberek dolgoznak annak a kiderítésén, hogy ki törhette fel a minisztérium oldalát.
 
Csobot Adél visszatér a színpadra
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 15:03
A pár korábban elmondta, egyrészt Bence karrierje, másrészt pedig a közös gyermekük Nátán miatt költöznek el, méghozzá jövő tavasszal. De addig is zajlik itthon az élet, Bence több RTL Klubos produkció arca, és végre Adél is visszatér a színpadra, amit a Facebook-oldalán jelentett be, amelyhez képet is posztolt: káprázatosan néz ki."hosszú hónapok teltek el, mióta utoljára Anne szerepében színpadon álltam.. baromi jó érzés, hogy MA ez újra megtörténik! Köszönöm, hogy itt lehetek! Árad felém a szeretet és ha valahogy, akkor így a legjobb színpadra lépni!" - fűzte hozzá a fényképhez Adél.
 
Majka kisebbik fia már féléves
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 14:42
Ugye, milyen édes a kis csöppség?Majoros Hajni korábban az Aktívnak elárulta, szeretne még egy kislányt is majd a későbbiekben.
 
Jim Carrey adhatta át a durva nemi betegségeket öngyilkos szeretőjének
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 14:20
Beverly Hills – Végre pont kerülhet a Jim Carrey (43) és a volt szeretőjének családja közti vitára. A napokban ugyanis kiderült, hogy a színész valóban három, súlyosan fertőző nemi betegséget is átadott Cathriona Whitne-nak.
 
Megható Rubint Réka egy hajléktalan bácsi álmát váltja valóra
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 14:00
Rubint Réka a héten Facebook-oldalának követőitől kért segítséget, ugyanis egy hajléktalan férfi édesanyját szerette volna megtalálni, hogy hazavihesse hozzá a férfit Tiszadadára.
 
Van még lejjebb Ismét Bíróság elé kerülhet Lindsay Lohan
Bulvár
2016. október 23. vasárnap, 13:00
Lindsay Lohan élete romokban hever: nem elég, hogy nemrég kiderült, hogy a volt jegyese gyakran össze vissza verte, most kiderült, hogy egy londoni lakás tulajának összesen közel háromszázmillió forintnak megfelelő fonttal tartozik.
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 5376

Hirado.hu

Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

Egyre szárazabb lesz a Kárpát-medence az elkövetkező évtizedekben a felmelegedés miatt.

A teljes cikk itt olvasható: Szakértő a jövőben szárazabb lesz a Kárpát-medence

A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják

Az SPD az elképzelést szombaton, a CDU és a CSU vezetőinek este kezdődött tanácskozása elé időzítve ismertette.

A teljes cikk itt olvasható: A német szociáldemokraták tranzitzónák helyett beutazási központok felállítását javasolják


Albérletek Nyíregyházán, az ország északi fekvésű ipari központjában

A több, mint 100 hektár kiterjedésű Ipari Park

Az ország északi részén fekvő Nyíregyháza a térség meghatározó vidéki nagyvárosa. Nagy jelentőséggel bír a LOGIN park, mely 1997 óta működik azzal a céllal, hogy újabb befektetőket csalogasson a helyi adottságo...


Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

 

Rendőrségi - Hírek

Toborzás Nyíregyházán | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2016. október 22-én a Nyír Plaza bevásárlóközpontban megrendezett közlekedésbiztonsági napon várta a határvadász-képzés iránt érdeklődőket. A toborzó kollégák készséggel adtak tájékoztatást minden felmerülő kérdésre.

 

Továb...


Bővebben...

Felkészítették az autósokat az őszi-téli átállásra

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság együttműködő partnereivel szervezett 2016. október 22-én közlekedésbiztonsági napot a Nyír Plaza bevásárlóközpontban és parkolójában. A közös szervezés célja az volt, hogy felkészítsék az autósokat az őszi-téli átállásra.

 

A rendezv...


Bővebben...

Reflux kezelése

A szegycsont mögötti mellkas tájékán jelentkez...


Bővebben...

5 élelmiszer a jó alvásért

Nehezen alszik el? Nem alussza át az éjszakát?...


Bővebben...
Nyolc otthoni gyógymód a leégésre

A nyár lehetőséget ad napozásra, ami segítségével értékes D-vitaminhoz jut a szervezetünk. Úgyis több hónapot töltünk zárt térben és a d-vitamin hiánya számos súlyos betegség oka lehet. Mostanában több szabadtéri tevékenységet is végezhetünk a napon, amit célszerű  [ ... ]


További cikkek

Gulácsiék tovább szárnyalnak beelőzték Dárdaiékat

Gulácsiék tovább szárnyalnak, beelőzték DárdaiékatA Bundesliga 8. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén az RB Leipzig 3-1-re leg...

Bővebben...

Tovább süllyedt az Inter a végén bukott pontot a Lazio - VIDEÓ

Tovább süllyedt az Inter, a végén bukott pontot a Lazio - VIDEÓA Serie A 9. fordulójának vasárnap délután mérkőzésein a Inter 2-1-s vereséget sze...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés
Hirdetés

Milliárdos beruházás Nyírbátorban

Stratégiai Együttműködési Megállapodást írt alá a Magyar Kormány és az Unilever Magyarország Kft. Ezzel egy időben a hazánkban jelentős gyártókapacitásokkal rendelkező élelmiszeripari és háztartás-vegyipari vállalat Nyírbátori Gyárában 3,4 millió eurós beruházással ú [ ... ]


További cikkek
 
Hirdetés
Hirdetés

Szon.hu

Százezreket értek a bűvös golyók

Százezreket értek a bűvös golyók A 42. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki. 

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/a-hatos-lotto-nyeroszamai-es-nyeremenyei-42-het-3/3239613

Több helyen 20 fok körüli meleg is lehet jövő héten

Több helyen 20 fok körüli meleg is lehet jövő héten A következő napokban általában borús, felhős lesz az ég, néhol esőre is készülni kell, de enyhe lesz az időjárás, több helyen 20 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/tobb-helyen-20-fok-koruli-meleg-is-lehet-a-jovo-heten/3239591

Videó: Gymkhana 10? Climb- khana! Ken Block a hegyre megy

Videó: Gymkhana 10? Climb- khana! Ken Block a hegyre megy Ezúttal a Pikes Peak-i versenypályán, hegynek felfelé vezet az út. Egy 1400 lóerős, 1965-ben gyártott Ford Mustang Hoonicorn RTR V2 a társa a legújabb készülő videóban.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/video-gymkhana-10-climbkhana-ken-block-a-hegyre-megy/3239586

Videó: 10 éve kötötte el a tankot Horváth Gyuri bácsi Budapesten

Videó: 10 éve kötötte el a tankot Horváth Gyuri bácsi Budapesten 2006. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének ötvenedik évfordulóján, amikor rendőrök válogatás nélkül vertek össze békés ünneplőket és tüntetőket, délután volt egy felejthetetlen jelenet: egy tank elindult az Erzsébet téren, és egyenesen a rendőrsorfalig ment.

A teljes cikk elolvasásához kattintson a linkre: http://www.szon.hu/video-10-eve-kototte-el-a-tankot-horvath-gyuri-bacsi-budapesten/3239544

Femina.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.