Időjárás előrejelzés

Belépés
Kihajtott a motoros elé a Renault Ajaknál

2014. augusztus 31., vasárnap

Vasárnap este személygépkocsi és motorkerékpáros ütközött a 4-es főúton Ajaknál.
Bővebben...

Elaludt fának ütközött

2014. augusztus 31., vasárnap

Vasárnap hajnalban személygépkocsi ütközött fának a 41-es főúton Perényitanyánál.
Bővebben...


Judy Túlélő típusnak tartom magam

A Groovehouse énekesnője és kedvese között állandó téma az újabb gy...
Bővebben...

Nyelvvizsgabotrány több mint ezren vannak a gyanúsítottak

A gyanúsítottak között 110 rendőr, 27 pénzügyőr, 28 büntetés-végreh...
Bővebben...

4 hiba amit edzés előtt elkövethetsz

Ugye te sem szeretnéd, ha a hosszú, izzasztó edzések hiábavalóak le...


Bővebben...

2

Hírlevél

Hirdetés

Ma 2014. szeptember 01., hétfő, Egyed és Egon napja van. Holnap Rebeka és Dorina napja lesz.


Hirdetés
Hirdetés

Új elnök a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség élén

A német Thomas Weikert lett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) új elnöke.


Több figyelmet kell fordítani a gyümölcsök eladását segítő előkészítésre

Az eddiginél lényegesen több figyelmet kell fordítani Magyarországon a gyümölcsök eladását segítő előkészítő folyamat megszervezésére - mondta Füredi Gábor, a Hand Kereskedelmi Kft [ ... ]


Tanévkezdés - A magyar családok kétharmadának jelentős anyagi teher az iskolakezdés

Az iskoláskorú gyermeket nevelő magyar családok csaknem egyötöde számára vállalhatatlanul nagy anyagi terhet, 50 százalékuk számára pedig jelentős, nehezen megoldható kiadást jelent a  [ ... ]Gépjárműfecskendőt adtak át Szatmárcsekén

Gépjárműfecskendőt adtak át Szatmárcsekén Ünnepélyes keretek között gépjárműfecskendőt adtak át a helyi önkéntes tűzoltók részére Szatmárcsekén.
Bővebben...

Olyan fájdalom, mint még soha!

Olyan fájdalom, mint még soha! Visszatérek, de az nem holnap lesz! – üzente a kórházi ágyról a szárkapocs- csontörést szenvedett Kiss Csaba.
Bővebben...

A Szabolcs Online augusztusi összefoglalója

A Szabolcs Online augusztusi összefoglalója Ez talán a legszomorúbb zárás: vége a nyárnak, kezdődik az iskola, hideg van. Ideje összegezni a hónapot, megtekintheti a legolvasottabb cikkek és a legnézettebb galériák listáját.
Bővebben...
Bulvár
Judy Túlélő típusnak tartom magam
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 13:10
A Groovehouse énekesnője és kedvese között állandó téma az újabb gyermekvállalás. Eddig Judy szerette volna a dolgot, legutóbbi olaszországi nyaralásukon férje, Balázs is felhozta a témát."Nem érdekel a korom, hogy idén betöltöm a negyvenet. Szerencsére jó géneket örököltem: a dédmamám száz évig élt, a nagymamám pedig kilencvenegy lesz. Vannak, akik azt mondják, az én koromban nem biztos, hogy jó ismét belevágni, hiszen mire felnő a gyerek, én már nagyon idős leszek. Túlélő típusnak tartom magam, ha lebetegszem, mindent megteszek, hogy minél hamarabb meggyógyuljak. Soha nem tudhatjuk, mi történik velünk. Akár fiatalon is érhet bennünket baj" - vélekedik Judy, majd így folytatja:"Ha rajtam múlna, még legalább kettőt szülnék! Mindig is azt éreztem, hogy én nem egygyermekes anyuka leszek. Imádom a kicsiket. Persze, ha nem jönne valamiért össze a baba, akkor sem lennék elkeseredve" - hangsúlyozza a Groovehouse énekesnője. Forrás: Like
 
4 hiba amit edzés előtt elkövethetsz
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:58

Ugye te sem szeretnéd, ha a hosszú, izzasztó edzések hiábavalóak lennének, mert elkövetnél pár észrevétlen hibát, ami meggátol a gyors kalóriaégetésben? Mi most összeszedtük neked azokat, amiket mindenképpen el kell kerülnöd ha a hatékony fogyás vagy alakformálás a célod!

 
Meztelen képek kerültek elő Jennifer Lawrence-ről
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:46

Szegény, Jenniferrel megtörtént minden sztárcsajszi rémálma: hackerek feltörték a mobilját, a meztelen képeit pedig megosztották az interneten. Ráadásul később kiderült, hogy nem a színésznő az egyetlen áldozat!

 
Szandi mindig meg fogom becsülni
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:20
Szandinak huszonöt éve munkával telnek a nyarai. A háromgyermekes énekesnő megszokta, hogy nincsenek többhetes vakációk, legfeljebb négy-öt napot tudnak pihenni egyszerre. Idén Siófokon és Zalakaroson voltak."A vakáció lényege, hogy együtt voltunk a gyerekekkel, kártyáztunk, társasjátékoztunk, beszélgettünk, fürödtünk, labdáztunk. Nagyon szeretjük ezt a nyári időtlenséget, azt, hogy nem baj, ha sokáig fennmaradunk, nem kell korán kelni. A hétvégék viszont mindig húzósak, Csabival útra kelünk, járjuk az országot. Ha zuhog, ha negyven fok van, mi akkor is autóba ülünk, mert vár a közönség, akinek a szeretetét mindig meg fogom becsülni, és a színpadon a tőlem telhető maximumot próbálom nyújtani. Örülök annak, hogy a munkám egyben a hobbim még huszonöt év után is" - hangsúlyozza Szandi, aki a Kiskegyednek azt is elárulja, mit kedvel leginkább a nyaralásban."Mozgalmas az életünk, úgyhogy ilyenkor pihenni szeretünk. Mint minden anya, nagyon élvezem, ha kivételesen nem kell mosogatni, pakolni, és leszedik helyettem az asztalt. Aztán már a hazaúton azon jár az eszem, hogy hány adag mosás vár otthon, másnap pedig hány előadásom lesz" - árulja el az énekesnő. Forrás: Kiskegyed
 
Veszekedés buktatta le a családi drogültetvényt
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:14
Folyamatos zúgó hangra lettek figyelmesek a rendőrök, majd egy jellegzetes szagot követtek.
 
Kigyulladt a kukoricát szállító teherautó
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 11:57
A püspökladányi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.
 
Ismét a bírói függetlenséget támadja a kormány
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 11:45
Olyan törvényjavaslatot készített elő a kormány, amely szerint a tanácselnökök határozatlan idejű megbízatása hat évre változna, a posztot pedig pályázat útján lehetne elnyerni - írja a Népszabadság információira hivatkozva a nepszava.hu. További érdekesség, hogy a pályázatok elbírálásában a 2010 után kinevezett bírósági vezetők játszanának fontos szerepet. A lap forrásai szerint azzal, hogy a tanácselnökök elmozdíthatóak lesznek, súlyosan sérül a bíróságok függetlensége, hiszen előfordulhat, hogy a szakmai szempontok mellett más megfontolások is érvényesülnek. Ha hatévente pályázniuk kell, egy-egy kényes ügyben előfordulhat, hogy mérlegelni fogják, hogy a pályázatuk szempontjából mi lehet a hatalom számára elvárt döntés.Ezzel a bírói kar csaknem harmadát, akár hatszáz vezetőt is el lehet távolítani, vagy legalábbis azt elérni, hogy az érintettek ítélkezés közben mérlegeljék, mi a politikailag kívánatos döntés a későbbi pályafutásuk szempontjából. Eredeti cikk: http://nepszava.hu/cikk/1031831-orban-ismet-a-biroi-fuggetlensegre-tor
 
Nyelvvizsgabotrány több mint ezren vannak a gyanúsítottak
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:58
A gyanúsítottak között 110 rendőr, 27 pénzügyőr, 28 büntetés-végrehajtásban dolgozó, 48 tűzoltó, valamint ügyvédek, egyetemi oktatók, végrehajtók, és élsportolók is voltak.
 
Betegszállító ütközött személyautóval négyen megsérültek
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:48
A személyautó vezetőjét a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott járműből.
 
Brutális gyilkosság Kunszálláson - belga házaspár esett áldozatul
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:35
Nyomokat rögzítenek a helyszínen, nagy erőket mozgósítottak az ismeretlen elkövető felkutatása és beazonosítása érdekében.
 
Munkagépek zavarták meg az MSZP sajtótájékoztatóját
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 12:20
Mai napon adja át Kriza Ákos Miskolc fideszes polgármestere a felújítás alatt álló diósgyőri várat. Az MSZP városi szervezete sajtótájékoztatóján tette szóvá a közel 2 milliárdos beruházás furcsaságait, a különös közbeszerzéseket, az időbeli csúszásokat, s azt is, hogy annak ellenére, hogy a munkálatok befejezésére idén még nem lehet számítani, a megyeszékhely fideszes vezetése már most hivatalos avatót rendez, amelynek célja nyilván az önkormányzati kampány erősítése.A sajtótájékoztató megtartása nem volt zavartalan. Az ellenzéki párt nem tudta háborítatlanul elmondani amit szeretett volna, ugyanis dübörgő munkagépeket vezényeltek a rendezvény helyszínére.Az ötletet már máshol is bevetették: a szintén fideszes vezetésű Debrecenben és Nyíregyházán is fordult már elő hasonló eset. Eredeti cikk: http://nol.hu/belfold/munkagepeket-vezenyeltek-az-mszp-sajtotajekoztatojahoz-1483233
 
Fehérnemű modellnek álltak a Disney-csajok
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 11:58

A kedvenc hercegnőid már rengeteg szerepben pózoltak, de ilyen dögös fotósorozatot még tutira nem láttál róluk! Csekkold, ahogy Hófehérke, Hamupipőke, Jázmin és a többiek csábító fehérneműben pózolnak!

 
Ismét zavartalan a forgalom a balesetek sújtotta 67-esen
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 11:51
13 kilométerre egymástól történt a két baleset.
 
Nemi erőszak a gólyatáborban - előzetesben egy 38 éves férfi
Bulvár
2014. szeptember 01. hétfő, 11:44
Különösen fontosnak tartják az áldozat fokozott védelmét, a személye iránti tapintatot, elutasítják "az ilyen cselekmények relativizálását, rosszízű bulvárosítását".
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 1380
Hirdetés

Házkutatást tartott a NAV egy szabolcsi alapítványi iskolánál

Házkutatás után zárolta az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alapítványi iskolának, valamint vezetőinek vagyonát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a gyanú szerint az intézmény visszaélt a tanulói után kapott állami támogatással - közölte az adóhivatal Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.


Bővebben...

Telephelyfejlesztés uniós támogatással a nyíregyházi K-Kettő Kft.-nél

Uniós támogatással fejlesztette telephelyét az autóipari és mezőgazdasági alkatrészek bevonatkezelését végző nyíregyházi K-Kettő 2001 Felületkezelő Kft. - közölte a családi vállalkozás tulajdonosa, ügyvezető-igazgatója pénteken az MTI-vel.


Bővebben...

IRONMAN Budapest 70.3

A World Triathlon Corporation (WTC) és a Kropkó Promotion licenc tulajdonos együttműködésében 2014. augusztus 23-án rendezik meg az IRONMAN Budapest 70.3-at, ami a világkupa sorozat hivatalos féltávú versenye. Óriási nemzetközi és hazai figyelem középpontjában a magyar verseny: a komoly kihívást...


Bővebben...

Miért népbetegség a fogszuvasodás? - Tipikus hibák az otthoni fogápolásban

Sokan rettegnek a fogorvostól, hiszen a rendelőkben a hangsúly a már kialakult betegségek megszüntetésén van. Dr. Dima Mária Magdolna, a Heim Pál Kórház fogászati prevenciós megbízott osztályvezető főorvosa ezzel szemben azt hirdeti, hogyan óvhatjuk meg fogaink egészségét.


Bővebben...
Az erdei fenyők illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait

Az erdei fenyők erőteljes illata enyhítheti a klímaváltozás hatásait - állapították meg amerikai és finn kutatók, akiknek sikerült azonosítaniuk a folyamatot, amely során a fenyők által kibocsátott illatanyagok aeroszolokká alakulnak.


További cikkek

Legendavadászok a Szent Korona nyomában

Izgalmas időutazásra és közös gondolkodásra hívja olvasóit a 2038 – avagy a magyar történelem eltitkolt lapjai című regény. A szerző, K.T. Zelenay olyan tényeket és elméleteket dolgoz fel, amelyek akár átírhatják a történelemkönyveket is. A rejtélyekre vág...


Bővebben...

Tenisz újabb meglepetés a US Openen

Tenisz: újabb meglepetés a US OpenenA kilencedik helyen kiemelt Jelena Jankovic meglepetésre kikapott a 17 éves Belind...

Bővebben...

Nem marad csatár Rooney és Van Persie mögött a MU-nál

Nem marad csatár Rooney és Van Persie mögött a MU-nál?Javier Hernandez mellett az angol válogatott Danny Welbeck is elhagyhatja a Manche...

Bővebben...

Új edzője máris nagyon elégedett Balotellivel

Új edzője máris nagyon elégedett BalotellivelA Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers meg volt elégedve Mario Balotelli Tottenha...

Bővebben...

Stílusos debütálás a Realnál leselejtezett López tizenegyest hárított - videó

Stílusos debütálás: a Realnál leselejtezett López tizenegyest hárított - videóA nyáron a Real Madridtól az AC Milanhoz szerződő Diego López Serie A-s debütálása...

Bővebben...

Meddig bírjuk? - Egy teszt segítségével könnyen eldöntheti a férfi, korai magömléstől szenved-e!

Azt gondolnánk fenti kérdések megválaszolása egyszerű, pedig nem az. Kutatások bizonyítják, hogy a korai magömléssel érintett férfiak közül azok, akik nem konzultáltak orvossal problémájukkal kapc...


Bővebben...

A szexuális felvilágosítás fokozását szorgalmazzák Sanghajban

Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.


Bővebben...

Hirdetés

 
Hirdetés

 

Rendőrök és polgárőrök ügyelnek a gyerek biztonságára

Szeptemberben a rendőrség és a polgárőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is ismét kiemelt jelenlétet biztosít a forgalmasabb környékeken található általános iskolák közelében a napi oktatás kezdetének és befejezésének időszakában. A demonstratív jelenléttel elsősorban a gyerekek biztonságos kö...


Bővebben...

Négymilliós cigarettafogás | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2014. augusztus 31-én 11 óra 55 perckor Gulács belterületén akartak ellenőrizni egy gépkocsit. A járművezető a rendőrök jelzését figyelmen kívül hagyta és megállás nélkül tovább hajtott. Az egyenruhások követték a járművet, amely végül Jánd belterületén...


Bővebben...
5

CivisHir.hu
Femina.hu

RTL Klub - Bulvár

 • A Konyhafőnök zsűritagjai mindenkit ízekre szednek

  Az RTL Klub legújabb műsorának három szőrös szívű zsűritagja, Bernáth József, Vajda Pierre és Fördős Zé a következő hetekben mindent elkövet, hogy megtalálja az ország konyhafőnökét. Nem titkolják, hogy a műsorban mindent és mindenkit ízekre szednek majd, sőt, mint kiderült, a vitriolos kritikából olykor még otthon, a családtagoknak is kijut.
  Részletek »

 • Szabó Patrícia egy percre sem válik meg kislányától

  A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia öt hónapja adott életet kislányának, akire, mint mondja, kicsi felnőttként tekint, így mindig mindent megbeszél vele. A kis Rozi ennek ellenére nem volt hajlandó interjút adni riporterünknek.
  Részletek »

 • Összefogtak Hollywood akcióhősei

  A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
  Részletek »

 • VV Zsolt még keresi az igazit

  A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
  Részletek »

Copyright © nyirhir.com 2010 - 2014 Minden jog fenntartva.