Hirdetés
Próba

 

Az egész napos rendezvényről az érdeklődők hasznos bűn-és balesetmegelőzési tanácsokkal térhettek haza. A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhattak a helyszínen. A „Házhoz megyünk” kampánnyal legutóbb 2017. április 21-én a „Helló Nyíregyháza” elnevezésű rendezvényen találkozhattak az állampolgárok.

Az országos bűnmegelőzési program fő célja, hogy szakemberektől származó információk közreadásával a rendőrség segítse a közbiztonság növelését és javítsa az állampolgárok önvédelmi képességét. A kampánysorozat a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett idén kiegészült az áldozatvédelemmel, a családon belüli erőszakkal, az internetbiztonsággal, a drogprevencióval, és az iskolai bűnmegelőzéssel foglalkozó programokkal, valamint a „BikeSafe” kerékpár-regisztrációval. Az egész napos rendezvényen a biztonságos közlekedésről érdeklődők a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság standjánál kaptak hasznos tanácsokat, továbbá a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhattak a toborzást végző kollégáktól, akik jelentkezési csomagot is biztosítottak a helyszínen.

Police.hu

Bátor Televízió

Megnyílt az Ars Sacra Fesztivál

George Saju indiai jezsuita szerzetes táncol az Ars Sacra Fesztivál megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2017. szeptember 15-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

 

Kárpátalja - A Gemba-hegy

Gemba-hegy, 2017. szeptember 15. Egy szekér Kárpátalján, a Gemba-hegy lábánál 2017. június 25-én.

MTI Fotó: Nemes János

 

 

Illegális bevándorlás

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke sajtótájékoztatót tart a magyar-szerb határon a röszkei tranzitzónánál 2017. szeptember 15-én.

MTI Fotó: Rosta Tibor