Hirdetés
Próba

 

Az egész napos rendezvényről az érdeklődők hasznos bűn-és balesetmegelőzési tanácsokkal térhettek haza. A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhattak a helyszínen. A „Házhoz megyünk” kampánnyal legutóbb 2017. április 21-én a „Helló Nyíregyháza” elnevezésű rendezvényen találkozhattak az állampolgárok.

Az országos bűnmegelőzési program fő célja, hogy szakemberektől származó információk közreadásával a rendőrség segítse a közbiztonság növelését és javítsa az állampolgárok önvédelmi képességét. A kampánysorozat a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett idén kiegészült az áldozatvédelemmel, a családon belüli erőszakkal, az internetbiztonsággal, a drogprevencióval, és az iskolai bűnmegelőzéssel foglalkozó programokkal, valamint a „BikeSafe” kerékpár-regisztrációval. Az egész napos rendezvényen a biztonságos közlekedésről érdeklődők a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság standjánál kaptak hasznos tanácsokat, továbbá a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhattak a toborzást végző kollégáktól, akik jelentkezési csomagot is biztosítottak a helyszínen.

Police.hu

Bátor Televízió

Hamarabb kezdődik az évad a Móricz Zsigmond Színházban!

Adagonként 5000 mg 100% kreatin monohidrát tartalmú, ízesítetlen kreatin formula
3000 Ft.

Az új járási uszoda átadása Csengeren

Az új járási tanuszoda Csengeren az átadóünnepség napján, 2017. május 4-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

 

Ballagás Nyíregyházán

Nyíregyháza, 2017. április 29. Végzős diák a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium ballagásán 2017. április 29-én. A 99 éves középiskola öt osztályából 142 diák ballagott el.

MTI Fotó: Balázs Attila

 

 

Ballagás Nyíregyházán

Nyíregyháza, 2017. április 29. A végzős diákok lufikat eresztenek a magasba a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium ballagásán 2017. április 29-én. A 99 éves középiskola öt osztályából 142 diák ballagott el.

MTI Fotó: Balázs Attila