Rendelés minimum összege 5000ft!

20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

A megrendelt árut a MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni az alábbi telefonszámon. (Telefonszám:+36 20 669 5047)

Vásárlása során, három szállítási mód közzül választhat. Válassza az önnek legjobban megfelelőt!

A "helyszíni átvétel" és az "2.MPL" választása esetén a szállítás díjmentes. Az "1.MPL" választása esetén a szállítás a szállítási költség 1500 Ft.

Helyszíni átvétel: 0 Ft.

Ezt akkor válassza, ha a megrendelt terméket a nyírbátori üzletünkben személyesen veszi át!

1. MPL: 1500 Ft.

Ezt akkor választhatja, ha a megrendelt termék kiszállítást MPL futárszolgálaton keresztűl kéri és a rendelés értéke nem éri el a 20.000 forintot!

 2. MPL: 0 Ft.

Ezt akkor választhatja, ha a megrendelt termék kiszállítást MPL futárszolgálaton keresztűl kéri és a rendelés értéke meghaladtal a 20.000 forintot!

 

Helyszíni átvétel:

Munkanapokon a nyírbátori üzletünkben, lehetőség van a megrendelt termékek átvételére. Ebben az esetben nem számolunk fel szállítási költséget.

Szállítás

Kiszállítási idő:

A termékek mellett feltűntettve!

Szállítási díjak:

Futárszolgálat – 20.000 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítási díj 1.500 Ft. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes. (Külföldre nem áll módunkban szállítani.)

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Megnyílt az Ars Sacra Fesztivál

George Saju indiai jezsuita szerzetes táncol az Ars Sacra Fesztivál megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2017. szeptember 15-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

 

Kárpátalja - A Gemba-hegy

Gemba-hegy, 2017. szeptember 15. Egy szekér Kárpátalján, a Gemba-hegy lábánál 2017. június 25-én.

MTI Fotó: Nemes János

 

 

Illegális bevándorlás

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke sajtótájékoztatót tart a magyar-szerb határon a röszkei tranzitzónánál 2017. szeptember 15-én.

MTI Fotó: Rosta Tibor